2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
بچه ها من روزی که دکتر برام استرادیول نوشت گفت روزی سه تا.خودمم اصلا حولسم نبود بپرسم باید ساعت خاصی ...

عزیزم فرقی نداره زیاد.... 

مهم اینه یه تا و که تجویز کرد بخوری ولی اگه هر 8 ساعت باشه بهتره گرنه انقدری حساسیت نداره نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزای دلم ،خدا ازصبوری من خوشش اومده،واسه همین بهم گفت بازم صبرکن،منم صبرمیکنم ومنتظر اون روزی که ب ...

عزیزم واقعا خواهرانه ناراحت شدم الان که اذان داد همش تو فکرت بودم و گفتم خدایا دوستمون بیاد بگه مثبت شده ، حالم خیلی گرفت😞😞 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوالاتم شروع شد باز😂 چیکار کنم واقعا تا از شماها نپرسم دلم قانع نمیشه یه موضوع دیگه اینکه من شیاف ...

من با دست..... 

همون دو بندم کفایت میکنه ولی بیشترم شد نترس اصلا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بله آبسه کرده اونم چقدر وحشتناک ، تا سه روز نمیتونستم تکون بخورم ضمن اینکه چندساعت بعداز تزریق ...

عزیزم نگران نباش بهترینا انشالله منتظرته..... 

سلام اره باهمیم ما خخخ آره دوتا فندق تپل انتقال دادم یوبوستم ندارم فکر نکنم چون فقط غذاهای آبکی میخو ...

عزیزم فقط غذای آبکی نخور..... 

غذای پرحجمم بخور مثلا غذای نونی با نون سنگک..... 

چون فقط غذای آبکی خوردن خودش یبوست میاره..... 

ممنون عزیزم 🌹 والا چون دوقلو هستن دکترم میگه بیشتر 37 هفته نمیشه نگهشون داشت برای همین میخواستم دقی ...

اى جان.جفتشون دخترن؟؟؟

چيزى نمونده انشالله به سلامتى و دلخوشى بغلشون كنى🙏🏼🌸💕

آنای عزیزم فردا سیزده سیکلم و سونو دارم و همچنان گونال ۱۵۰ میزنم و سینا فکت ۲۰ تا 

دوروز پیش که رفتم سونو روز یازده، فولیهام دو تا ۱۵ و ی .۱۳ .و بیشتر ۱۰ و ۸ بودن بنظرت فردا برم بزرگ نشده باشن پنج شنبه پانکچر میشم اون روز  میشه ۱۵ دوره 

تکلیف این کوچولوها چی میشه .از بین میره @تورک_آنا    

دوستای مهربون تر از خواهر🍀❤🍃 من سونوی اول که رفتم دو تا ساک دیده شد و هردو ضربان قلب داشت...❤ حدو ...

عزیزم شک نکن که بهترینا برات اتفاق افتاده چون خدا بهترینارو برامون در نظر میگیره.... 

خدا دردونت واستون حفظ کنه..... 

درسته سیفه ولی باعث بیش‌فعالی میشه..... 

ای وای اناجون من دیشب خیلی حالم بد بود یه دونه خوردم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آزمایشمم ۹اسفنده  ۱۲ تولدمه اگه خدا هدیه مو بده ک خیلی خیلی ممنونشم

انشالله امسال بهترین هدیه تولدتو سه روز زودتر میگیری..... 

هنوز استرادیول و ایزوپرین میخوری؟ من مثبت شدم دکتر گفت دیگه نخور

ایزوپرین رو مگه از قبل + شدن داشتی؟؟؟؟؟ 

خودتو پس برای قبل ۱۰ یا ۱۲ فروردین آماده کن ک فرشته هاتو ب سلامتی بغل کنی

ممنون عزیزم 🌹🌺انشالله که سر وقت بیان اگر زحمتی نیست موقع زایمانت برای جوجه های منم دعا کنید ، خدا کنه صبوری کنن کیسه آبشون رو زود پاره نکنن تا حسابی وزن بگیرن 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
انشالله عزیزم تولد منم ۱۱ اسفنده😎

چه تولدی بشه با حضور یه پرنسس زیبا.... 

مهمون افتخاری که داری...... 

پیشاپیش تولدت مبارک.... 

الهی عزیزم نگو اینجوری بغضم گرفت آره عزیز دلم حتما اون روز میاد و اینا برات خاطره میشن  فقط ص ...

ببخشید بهار جون باعث ناراحتیت شدم..حالا فرشته کوچولوی شما میاد و ماخاله ها کلی ذوق میکنیم..  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹