2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
از الان تبریک میگم بتای تپلتو مامان خانمی😍😘

فدااات عزیزم انشاءلله واس خودت 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.من شیراز

چرااینقدر راه دور رفتی؟؟؟؟        همین تهران خودمون انتقال میدادی دیگه

ببخشید یه کم مسیرت برام دور به نظر رسید

(همش برشوخی ولبخندزدن بودگلم)  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرااینقدر راه دور رفتی؟؟؟؟         همین تهران خودمون انتقال میدادی دیگه ...

عزیزم من شیرازم کلا  فداااای تو سهیلا جون..انشاءلله مامان شدنت 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شدیدا دارن علامت ما اومدیم ر میدن.چراغ سبز میزنن.برات چشمک میزنن. ان شاالله مامانی گلم شماکجا پانک ...

فدات مهربونمممم.ان شاالله همینطوره😍

همچنین برای شما و بقیه منتظرا😘

من یزد عزیزم.دکتر افلاطونیان

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
میشه بپرسم پانکچرتون کجابوده وهزینه ش چقدرشد؟

بیمارستان گاندی، ۴ تومن پانکچر، ۲ تومن دارو، ۶۵۰ فریز اولیه تا ۶ ماه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام. بچه ها من ماه پیش پانکچر شدم . ولی قرار شد بعد عید انتقال بدم. بعد یه کم گونال اف مونده بود در ...

بچه ها این سوال منو پاسخگو باشین لطفا 😩😩

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
یعنی خودم بدون نسخه دارو بگیرم؟صبرنکنم تا سوم برم دکتر؟؟؟

ن عزیزم سرخود نمیشه دکتر باید دارو بده ولی داستینکس خیلی زودتر تاثیر میزاره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزدلم.از همون اولش داشتی؟من روزای اولمه اخه.اخ یعنی نی نیام دارن بهم علامت میدن😍😍😍

روز چند بود یادم نیست ولی همون اوایل بود  صدردصد دارن اعلام حضور میکنن شما الانم مامان هستی  من خودم که تو خیالم احساس میکردم دوتا قلقلی کوچیک تو شکممه و دارن ودنبال جاشون میگردن یه چیزی که بنظرم خیلی تاثیر داره رو جواب فقط اعتماد بخداست 

بیمارستان گاندی، ۴ تومن پانکچر، ۲ تومن دارو، ۶۵۰ فریز اولیه تا ۶ ماه. 

من جواب سوالتون ر نمیدونم.ان شاالله که طبیعی باردارشدی.

یعنی پانکچر وفریز توبیمارستان بهمن چنده؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام. بچه ها من ماه پیش پانکچر شدم . ولی قرار شد بعد عید انتقال بدم. بعد یه کم گونال اف مونده بود در ...

عزیزم منتظر باش اگه پری نشدی آز بده انشالله ک بارداری.اگه نه ک برو سونو انجام بده حتما.نکنه کیست باشه.البته من خیلی وقتا داروی تحریک داشتم بدون داروی آزادسازی و هیچ اتفاقیم نیفتاده مثل کیست و اینا.انشالله ک بارداری گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم نوبت دهی واسه عکس رنگی چجوریه؟ چندم پری عکس میگیرن؟

عکس رو معمولا روز 8 تا 13 پری میگیرن فدات شم

عزیزم نوبت دهی واسه عکس رنگی چجوریه؟ چندم پری عکس میگیرن؟

ارمغان جان 

من سونوگرافی بیرون وقت گرفتم بادفترچه حدودا60تومن شد...داروهم بایدبگیری که روهم 110شدن.یعنی پول سونو ودارو تزریقی

باید روز اول پری حضورایاتلفنی وقت بگیری.

اگه لوله هابسته باشه یاچسبندگی داشته باشه درد داره و الا  درد نداره.

قبلش خودت ژلوفن بخوری یاشیاف مصرف کنی هم درد ر متوجه نمیشی یاکم درد خواهی داشت

بسته به روزی که همیشه پاک میشی بهت وقت میدن.بین دو تاسه روز از اولین روز پاکی برات انجام میدن.