2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046101 بازدید | 684498 پست
یه زنگ بزنه به دکترش،اگه بهش دسترسی نداره می‌تونه فعلا یه شیاف یا یه آمپول اضافه کنه تافرداکه بتونه ...

مرسی عزیزم،ب دکتردسترسی نداشت یه امپول اضافه کردفعلا،دست گلت دردنکنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتی تو کار مشاوره ها😂😂😂انشالله که خدا به دل مهربونت نگاه کنه و بزودی خودت مامان تاپیکمون بشی مش ...

فدات آزی جانم،همچنین برای شماگلم،آخه تویه تاپیک دیگم هستم بعداونجاخانمهااسترسشون زیاده اطلاعاتشون کمه ادم دلش میسوزه اینقدخودم این روزاروداشتم وسختی کشیدم دلم نمیخوادکسی استرس داشته باشه واذیت بشه،کمترین کاری که ازم برمیاداینه که بتونم استرسشونویکم کم کنم وب سوالاشون جواب بدم بعدمیترسم راهنمایی بدبکنم واسه همین ازشماهاسوال میکنم که اشتباه نگم،مرسیکه که اینقدمهربونین وجواب میدین

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
Mamnon

خواهش میکنم عزیز دلم، به خداااااا من یکی انقدر حالم خرابه، گذری پیام ها رو ده تا درمیون میخونم، ببینم کی باردار شده، بقیه پیامها رو نمیخونم، هر وقت پیام گذاشتی خواهر قبلش علامت⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️یا یه چیزی بزار که پیامت رو از بقیه متفاوت کنه تا زود همه بخونیم😘😘😘😘😘😘😘😘😘دوستت داریم اجی ایشالله نی نی هات بپرن تو بغلت 

من از امشب برای همتون هر شب یه دور تسبیح صلوات میفرستم. انشالله که سال جدید با نی نی های تو دلی سر س ...

برمنم صلوات بفرست آزی جون  

به نظرم باید کل بچه های این تاپیک براین مادر پیرشون صلوات بفرستن  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام مامانا گل و مامان های اینده 

پشت درد دارم هم دیشب درد میکرد هم امشب نمیدونم علتش چی بیشتر اوقات میشینم و دیکس کمر هم دارم  نمیدونم بخاطر ایناست یا چیزه دیگه دیشب بالش گذاشتم زیر شکمم و پشتم همونجوری خوابیدم خوب شد ولی بازم امشب دوباره درد دارم میخواستم بدونم کسی این پشت درد و تجربه کرده؟ و یه راه حل میخواستم  براش

اخه تازه چهار ماهمه ماه های اخر خدا بدادم برسه 

پیاده روی خوبه بنظرتون 

برمنم صلوات بفرست آزی جون     به نظرم باید کل بچه های این تاپیک براین مادر پیرشون صلوات ب ...

چشم اگه قابل باشم حتما. اتفاقا تسبیحم دستمه😂ولی خواهر جانم اشتباه نکن مادر پیر این تاپیک منم 🙈🙈🙈ولی به کسی نگو شما. 

برمنم صلوات بفرست آزی جون     به نظرم باید کل بچه های این تاپیک براین مادر پیرشون صلوات ب ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

الهی به زودی مادر یه دختر وپسر تپل مپل بشی🤲🤲

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام، نمیدونم منو کسی یادشه یا نه! منم انتقال داده بودم، دخترگلم 16 روزشه امروز، قسمت همتون ان شاءال ...

مبارکت باشه عزیزم.انشاالله از لحظه  لحظه مادر بودنت لذت ببری