2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خانما احساس میکنم گیجم، نمیدونم چرا دپرسم، چرا هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه، اصلا تو فکر بچه هم نیستم، چو ...

عزیزم این فکرها تو ضمیر ناخوداگاهته. ناراحتی و فکر تا برطرف نشه تو ضمیر ناخوداگاه ادم میمونه یه وقتی ناراحتی ولی دلیلشو نمیدونی بعد اگه به عقب برگردی میبینی یه دلیلی در گذشته داره. وقتی بعد از افت بتا حوصله هیچ چیز و هیچ کس و هیج جا رو نداشتم همسرم گفت باید خودت و جمع و جور کنی.فکر نکن افسردگی چیز خیلی غریب و دوریه تا به خودت بیایی میبینی افسرده شدی راستش اول جدی نگرفتم ولی دیدم هر روز اوضاعم بدتر میشه وقتی کسی حرف میزد دلم میخواست گوش هامو بگیرم تا نشنوم. همسرم برام کلردیاز پکساید اورد روزی یکی میخورم داروی بدی نیست ارامبخشه ولی خواب اور نیست من صبح ها یدونه میخورم مثل داروهای افسردگی نیست خیلی بی ضرره. به نظرم یه مدت بخور کمکت میکنه اگه خواستی میتونی با پزشکت هم مشورت کنی.  

سلام عزیزممممم فردا باهم انشالله انتقالمون انجام میدیم وبه لطف خدا دوهفته بعد میایم خبر خوب بارداریم ...

فداتشم عزیزدلم اره منم دیگه نمیام تا بعد جواب خیلی برام دعاکن منم برات دعامیکنم ویادتم.... بیادتم 😘😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان،کسی که خونریزی پیداکرده ودوتاامپول پروژسترون استفاده میکنه الان بایدچیکارکنه؟،استرس داره بنده ...

یه زنگ بزنه به دکترش،اگه بهش دسترسی نداره می‌تونه فعلا یه شیاف یا یه آمپول اضافه کنه تافرداکه بتونه بادکترش صحبت کنه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ممنونم مامان سبحان جان،امیدوارم برای منم هم بتا بره بالا و مشکلی نباشه،فردا صبح آزمایش دارم و اگه هم ...

ان شا الله عزيزم بهترينها برات اتفاق بيفته ، اسمشون گبلك بود . همين چند روز پيش هم پست گذاشته بود .

سلام بچه ها بتای ۹.۳۱ یعنی چی؟ بارداری؟؟؟ روز ۹ انتقال آز دادم عددش ۹.۳۱ شده استرس دارم خیلی. میشه ک ...

عزیزم شماتازه روز۹هستیدبتات کم نیست دوروز دیگه تکرارش کن حتما بالاتر میره

بچه ها من فردا برای تکرار آزمایشم میرم و فردا مشخص میشه که مثبت هستم یا نه

برام دعا کنید که جواب خوبی بگیرم،بتام روز ۱۵ انتقال ۳۵ بود و فردا روز ۱۹ انتقالم،خیلی نگرانم

سلااااااااااااااااااااااام به همه دوستان  این اخرین پستم هست تا ان شاء الله خبر مثبت شدن انتقا ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

خدا نگه دار خودت و نی نی باشه. منتظر خبرهای خوبت هستیم. 

فردا روز ۱۱ انتقال هستش آزمایش بدم به نتیجه میرسم؟ یا دیرتر برم؟

عزیزم برای اطمینان۲روز یبار تا۳بارآزمایش بده روند رشد که طبیعی باشه خیالت راحت میشه.شما۱بارآزمایش دادی فردا آزمایش بده وبعدم ۲روز بعدش یه آزمایش دیگه

گلم حتی اگه ده ثانیه هم صبر کنی باز یه مقدارش میریزه بیرون، من هر امپولی که زدم حتی یک دقیقه نگه داش ...

Mamnon

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها فردا انتقال دارم انشالله البته yalda جون و anahidd عزیزم فرداانتقال دارن خیلی خیلی التماس دعا ...

من از امشب برای همتون هر شب یه دور تسبیح صلوات میفرستم. انشالله که سال جدید با نی نی های تو دلی سر سفره هفت سین بشینید. 

۳ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم. یعنی من اگه فردا برم آز بتا چند شده؟ روز پنجشنبه ۹ بوده. هر ۴۸ ساعت ۲ ...

عزیزم ممکنه۲تا۳برابربشه ،یعنی ممکنه ۱۸تا۳۰ بشه،البته این برای بارداری تک قل هست اگه دوقلو باشه اصلا عددش قابل محاسبه نیست.

دوستان،کسی که خونریزی پیداکرده ودوتاامپول پروژسترون استفاده میکنه الان بایدچیکارکنه؟،استرس داره بنده ...

رفتی تو کار مشاوره ها😂😂😂انشالله که خدا به دل مهربونت نگاه کنه و بزودی خودت مامان تاپیکمون بشی

مشکلی نیست استراحت کنه پروژسترون جلوی خونریزیشو میگیره.