2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم بسلامتی،ان شاء الله  به زودی باخبربارداری هرسه تون  تاپیک غرق شادی میشه.

مرسی عزیزم دلم به دعاهاتون گرمهه♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام بچه ها بتای ۹.۳۱ یعنی چی؟ بارداری؟؟؟ روز ۹ انتقال آز دادم عددش ۹.۳۱ شده استرس دارم خیلی. میشه ک ...

عزيزم ان شا الله كه بارداري هست من هم روز ٨ كه بيبي چكم مثبت شد روز ٩ آزمايش دادم بتام ١٢ و خورده اي بود و مشكوك ديگه روز ١٤ تكرار كردم كه ٢١٧ شده بود و خدا رو شكر باردار بودم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم ان شا الله كه بارداري هست من هم روز ٨ كه بيبي چكم مثبت شد روز ٩ آزمايش دادم بتام ١٢ و خورده اي ...

وای خدا چه خبر خوبی. نمی دونی چقدر امیدوارم کردی. ایشالله که خدا نی نی تو برات سالم نگه داره و زایمان خوبی داشته باشی

چه زود دو هفته شد 😊😊😊من که اصلا نفهمیدم 😂😂خیلی زود گذشت😂😂😂😂اینم عکس جدیدت🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼

وااااای عزیزم، چقدر عکسم قشنگه😍😍،اتفاقا امروز شوهرم می‌گفت شبیه زن حامله ها راه میری😂گفتم خب حاملم دیگه🤩🤩

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام به روی ماهت🌸❤🐣 گل صحرا جان دروغ چرا،لحظه اول که شنیدم ناراحت شدم.هم من هم همسرم.اما به محض ا ...

مامان آینده بخاطر یک قل سقط شده متاسف شدم ،انشالله فرشته کوچولو تو دلیت صحیح و سالم بیاد بغلت

سلام به روی ماهت🌸❤🐣 گل صحرا جان دروغ چرا،لحظه اول که شنیدم ناراحت شدم.هم من هم همسرم.اما به محض ا ...

يادت باشه روز اولم بت گفتم سخته 

اصلن ناراحت نباش انشالله ديگه فكر غربالگري باش و جنسيت ك خريدارو بايد شروع كني🤗

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

سلام بچه ها من دیشب که عمل شدم امروز دل درد دارم زیاد نیس ولی یه کم اذیتم میکنه بنظرتون شکمم آب اورده گلاب به روتون دستشویی هم میتونم برم مشکلی ندارم ولی دلم درد داره یکشنبه هم انتقال دارم بنظرتون خطرناکه درد شکمم؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇