2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خانما احساس میکنم گیجم، نمیدونم چرا دپرسم، چرا هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه، اصلا تو فکر بچه هم نیستم، چو ...

عزیزدلم ذهنت خسته س.یکم برو دنبال علایقت.نمیدونم.هرچیزی که حال دلتو خوب میکنه همونو انجام بده.درکت میکنم اما فقط خودت میتونی درست کنی همه چیو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای مهربون تر از خواهر🍀❤🍃 من سونوی اول که رفتم دو تا ساک دیده شد و هردو ضربان قلب داشت...❤ حدو ...

عزيزم سلام 

اول اينكه قسمت اين بوده برا منم ي قلم الكي الكي افتاد اما اصلن ناراحت نيسم چون ميدونم خدا يچيز بعدشو ديده

دوم اينكه بخدا بارداري دو قلو سخته مخصوصا ماهايي ك طبيعي باردار نميشيم خدايي دوستم باردار شذ دو قلو با اي وي اف دوتا دختر تو ٦ماهگي كيسه ابش پاره شد جفتشونو از دست داد 

الان ني ني قشنگ جاش وا شده رشد خوب ميكنع انشالله پيش مامان جونش

انشالله ازين ب بعد شادي باشه

فقط كاش دليل هماتوم معلوم ميشد😒

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

اسفندیای عزیز تولدهمتون مبارک.

اونایی که مادرشدن ان شاء الله ۱۲۰سال سایشون بالای سر دردونه هاشون باشه،اونایی هم که هنوز منتظرن  الهی که به زودی  جوونه عشقشون تو وجودشون ریشه کنه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
اصلا اصلا تو فکر بچه دار شدن نیستم، چون با تمام وجودم زمانشو به خدا سپردم، حتی وقتی سری قبل منفی شدم ...

گلم انشالله عيد سفر ميري روحيت عوض ميشه با ي انرژي مضاعف مييري برا بعد عيد و بهترين زمان انتقال ك ميگن بهاره

مثبت باش 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام، نمیدونم منو کسی یادشه یا نه! منم انتقال داده بودم، دخترگلم 16 روزشه امروز، قسمت همتون ان شاءال ...

مبارکت باشه عزیزم،الهی که عاقبت بخیریشو ببینی،عزیزم موقع شیر دادن کوچولوت حتما برای ما منتظراهم دعا کن 

ممنونم گلم.اره به منم گفتن هرجور راحت تری.اما همه پاهاشونو جمع کرده بودن.فقط من صاف خوابیده بودم😑

خب فقط تو صاف راحتتربودی😄،فکرخودتو بااین چیزادرگیر نکن گلم،بگرد ببین میخوای ان شاء الله موقع بارداری زیر نظر کدوم دکتر باشی،رنگ سیسمونیتو انتخاب کن،درباره بیمارستانی که قراره زایمانی کنی اصلا فکرکردی؟

ببین چقدر کار نکرده وفکرای قشنگترهست خودتو بااونا مشغول کن عزیزم

مرسی عزیزم 😘😘 ببینیم دخترت اسفندی میشه یا بهمنی؟😍😍

من هم تاريخ زايمانم اول فروردين بود ولي با اينكه همه ميگن اسفند خوب و نيست و الكي بچه يك سال بزرگتر ميشه من ته دلم دوست داشتم اسفندي بشه مثل خودم كه بالاخره هم شد . 😍😍😍