2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم خدا دردونتو برات نگه داره😘

ممنونم خاله جون🍃

دردونه خودتم صحیح و سلامت😍🌸❤🐣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرجان جون عزيزم ان شا الله خدا همين يه دونه ني ني رو برات به سلامت حفظ كنه و به زودي براش خواهر و بر ...

دقیقا ... همیشه میگم خدایا ممنون که هوام رو داشتی و داری❤🌸 تو به احوال من آگاه تری و من مطیع امر تو🍃☘🍀

بدون شک خدا در من و وجود من صلاحیت پرورش یه جنین رو دیده و من عاشقانه مراقب جنینمم و از خدا هزاران بار ممنون🤗❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
گلم افرین که راضی هستی به رضای خدا، و مطمئن باش که صلاحت در اینه و خدا جز خیر هیچی نمیخواد برامون 😘 ...

قربون تو عزیزم🍃☘🍀

هیچ کاری بی حکمت نیست🍃

عزيزم سلام  اول اينكه قسمت اين بوده برا منم ي قلم الكي الكي افتاد اما اصلن ناراحت نيسم چون ميد ...

سلام به روی ماهت🌸❤🐣

گل صحرا جان دروغ چرا،لحظه اول که شنیدم ناراحت شدم.هم من هم همسرم.اما به محض اینکه نشستم تو ماشین همسرم گفت نکه ناراحت باشی،خدا بیشتر از ما مراقبشه..خواسته توام اذیت نشی نصف نصف..

واقعا الان راضیم به رضای خدا.

من رحمم تک شاخه پس صددرصد بارداری تک قلو برام راحتتره🍃☘🍀

از صمیم قلبم شاکرم❤🌸

ان شاءالله همه دوستان حاجت روا بشن🍃

فردا روز ۱۱ انتقال هستش آزمایش بدم به نتیجه میرسم؟ یا دیرتر برم؟

جنین چندروزه داشتی؟بنظر منکه زوده بذار یکم دیرتر ک.خوب بتا بره بالا ولی اگه استرس میگیری همون فردا انشاءلله رفته باشه بالا یعنی بارداری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من با اعتماد به نفس رو تاریخ زایمان طبیعی تنظیم کردم😂😂😂😂

از منم اول همینجوری بود 🌸😍

بعد با اعتماد بنفس سزارینش کردم.. 😁😁😁

ممنونم عزيزم ، تولد شما هم مبارك باشه . 😍😍😍

منم اسفندی ام❤😍😗

ای جان عزیزم تولدت مبااارک🎂😍 تولد مامان آینده هم فکر کنم اسفنده ب ایشون هم تبریک😘😍

آره آره....❤😍❤🌸

تولد همه اسفندیا مباااااااارک🍃☘🍀😇☺

سلام دوستان من قبلا این تاپیک زیاد میومد حرف میزدم از وصعیت شوهرم که مشکل اسپرم داشت ک بیش از حد ضعی ...

عزیزم بنظر من طب سنتی و مدرنو همراه هم ادامه بدید

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ممنونم مامان سبحان جان،امیدوارم برای منم هم بتا بره بالا و مشکلی نباشه،فردا صبح آزمایش دارم و اگه هم ...

عزیزم اسمشون گلبک هست توی همین۱۰۰صفحه اخیره

جنین چندروزه داشتی؟بنظر منکه زوده بذار یکم دیرتر ک.خوب بتا بره بالا ولی اگه استرس میگیری همون فردا ا ...

۳ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم. یعنی من اگه فردا برم آز بتا چند شده؟ روز پنجشنبه ۹ بوده. هر ۴۸ ساعت ۲ برابر میشه؟

۳ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم. یعنی من اگه فردا برم آز بتا چند شده؟ روز پنجشنبه ۹ بوده. هر ۴۸ ساعت ۲ ...

عزییزم اگه ب امید خدا بالا تر رفته باشه یعنی بارداری.خب بالای 25بارداری تایید میشه دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها فردا انتقال دارم انشالله البته yalda جون و anahidd عزیزم فرداانتقال دارن خیلی خیلی التماس دعا ...

عزیزم بسلامتی،ان شاء الله  به زودی باخبربارداری هرسه تون  تاپیک غرق شادی میشه.