2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست
بچه ها من تخمدان سمت راستم امروز که روز سوم انتقالمه تیر میکشه هی‌.طبیعیه؟روز اول دوم خیلی کمتر بود

منم امروز تخمدان راستم پدرمو درآورد. دردش از تخمدان شروع میشه میره تو پشتم و تو پای راستم😩

اخه چرا کسی جواب نمیده اه فکرکردین چ خبره اخه ....واقعا براتون متاسفم همه اندازه شما نگرانن همه اندازه شما بی حوصله ان و مشکل دار خوب دلیل کاراتون چیه من بار اخرم باشه میام این تاپیک خدافظتون

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم خداکنه همین جوری باشه که تو میگی،،وقتی به این فکر میکنم اگه مثبت نشه دوباره کی می میتونه ...

این فکرا رو بذار برای وقتی که منفی شدی..... اصلا معلوم نیست همچین روزی وجود داشته باشه

اخه چرا کسی جواب نمیده اه فکرکردین چ خبره اخه ....واقعا براتون متاسفم همه اندازه شما نگرانن همه اندا ...

نميدونم چرا ياد نميگيريم كمي صبور باشيم ، مطمئن باش هر كدوم از دوستان جواب سوالي رو بدونن جواب ميدن ولي خوب هر كسي كه مياد توي تاپيك ممكنه چند صفحه رو نخونده باشه پس قاعدتا زمان ميبره تا همه پستها رو بخونه مدير تاپيك هم بنده خدا با دو تا بچه باز هم مياد و صفحه به صفحه به ترتيب جواب ميده ولي خوب بعضي وقتها ديرتر مياد ، واقعا پرتوقع بودن اصلا كار درستي نيست ، ياد بگيريم كمي مهربانتر باشيم .

سلام سینال افو ک زدم نوشته ۱۰ثانیه باید نگه داری من متاسفانه نگه نداشتم چندثانیه نگه داشتم ک بعداینک ...

گلم حتی اگه ده ثانیه هم صبر کنی باز یه مقدارش میریزه بیرون، من هر امپولی که زدم حتی یک دقیقه نگه داشتم کمیش قطره قطره اومده بیرون اصلا جای نگرانی نیست و مواد کامل کامل تزریق شده، چون خودم اگه چهل تا امپول زدم چهل تاش ریخته بیرون چند قطره، اصل کاری رفته داخل، به خدا پیامت رو ندیدم من خیلی خیلی سر سری میخونم خیلی بی دقت 

سلام دوستان من هفته پنجمم هست میخوام باهوااپیمابرگردم شهرم ب نظرتون خطرداره کسی اطلاعی داره

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

سلام دوستان من قبلا این تاپیک زیاد میومد حرف میزدم از وصعیت شوهرم که مشکل اسپرم داشت ک بیش از حد ضعیف بود اما بعد کم بیشرفت کرد و بعد دوباره پس رفت خواستیم عمل بیوپسی کنیم قبول نکرد دعوا کردیم بعدم درمانو گذاشتیم کنار.

بعدچندماه........

یهو شوهرم اومد گفت مریم برو برام‌دارو بگیر اگه روم جواب ندادمیرم عمل  گفت هم طب سنتی و هم قرص های ویتامین و مکمل رفته تحقیق کرده طب سنتی و داروها نتیجه رسیده پروفرتیل بگیر با ولمن کانسپشن و همراه دارو طب که قراره ۱۰ روز دیه اماده شه

الان میخوام بدونم درسته با دارو بریم جلو یا بگم نه چون شوهرم تا ۵ ماه پیش اسپرم سالم تو ازمایش زده بود به ندرت دیره میشه و در حد ازوا بود

چیکار کنم کمکم گنید

سلااااااااااااااااااااااام به همه دوستان 

این اخرین پستم هست تا ان شاء الله خبر مثبت شدن انتقالم رو بهتون بگم... 

از همتون میخوام برای حاجت روا شدنم ومثبت شدن انتقالم وموفق بودن بارداریم تا9ماه وسالم صالح بودن فندقام یه دونه صلوات بفرستید اگه سختون نیست🤗

به امید دیدار همتوننننننننننن میرم ومامان شدنی میام پیشتون😘😘😍🤗

خدانگهدار همتون🙂

سلام به همه

من دوباره یه مشکلی پیدا کردم میخوام ساعت شیافمو بزارم ۶ صبح و ۶ عصر،ساعت ۶ عصر همیشه سلکسان میزدم حالا چکار کنم دو تا رو باهم استفاده کنم تداخل داره؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزيزم يكي از دوستان همين اواخر با بتاي همين حدود شما دوقلو بارداره كه رفته ساك حاملگي رو هم ديده و ه ...

ممنونم مامان سبحان جان،امیدوارم برای منم هم بتا بره بالا و مشکلی نباشه،فردا صبح آزمایش دارم و اگه همه چیز خوب باشه باید بتام حدود ۱۴۰ بشه،میدونین اسمشون چی بود؟یا شرایطشون رو تو کدوم صفحه گفتن؟

دختر از نی نیات تو این سه روز چه توقعی داری😐اگه انا جون اینجا بود با ماهیتابه ش میومد سراغت😑 تازه ...

😁😁 میدونی عزیزم خواهرم پیشمه و داره همه کارامو انجام میده و همینطور مادرم،میترسم منفی بشه و شرمندشون بشم،،عزیزم من هشتم میرم آزمایش میدم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍