2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
سلام مامان جونی.ما با همیم😍چندتا انتقال دادی؟منم نفخ دارم یه خورده.ولی یبوست نگرفتم.انجیر زیاد میخو ...

نفخ يكي از علاعم لانه گزيني  

منم نفخ ميكردم ي شب تاصبح بيدار بودم يبار 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
نه عزیزم😊 به این راحتی دفع نمیشن.... یه جا خوندم وقتی جنین رو‌ وارد رحم میکنن انگار یه دونه کنجد رو ...

مرسی عزیزم خداکنه همین جوری باشه که تو میگی،،وقتی به این فکر میکنم اگه مثبت نشه دوباره کی می میتونه این مراحلو تکرار کنه،اصلا داغون میشم😞😞

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا گفتن قبلش باید مثانه پر باشه؟ما همه قبل انتقال رفتیم دستشویی که😑البته دکتر بدون سونو انتق ...

عزیزم من که انتقال دادم موقع خوابیدن بهم گفتن هم میتونی پاتو صاف بذاری هم جمع کنی هیچ فرقی نداره

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
راستی دوستانی که انتقالشون مثبت شده از روز چندم بعد انتقال علایمشون مشخص شد؟

من دقيقا از يك هفته بعد انتقال تهوّع وحشتناك گرفتم 

تا الان ك ١٢ ام بهتر شدم ن كامل ٦ كيلوم كم كردم 

من دقيقا از يك هفته بعد انتقال تهوّع وحشتناك گرفتم  تا الان ك ١٢ ام بهتر شدم ن كامل ٦ كيلوم كم ...

من سه روز گذشته علایمی ندارم،،کاش میدونستم اصلا جنینا موندن یا نه😞😞

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
نمیدونم چرا انقد ناامیدم،،یعنی به پهلو خوابیدنم باعث نشده جنینا قل خورده باشن پایین؟😐😐پاک خل شدم😥 ...

نه بابا، همه ی اونایی که انتقال دادم به پهلو هم خوابیدن، اتفاقی که بخواد بیفته و بگیره تحتهر شرایطی میگیره اصلا به این چیزا نیست خیالت راحت

سلام بچه ها خوبین؟من روز چهارشنبه انتقال داشتم،فک کنم یه نیم ساعتی گذاشتن دراز بکشیم،بعدش که بلند شد ...

عزیزم،یادمه هاناجون گفت وقتی ادرار داشته باشی رحم بازتر میشه ومیتونن جنینو به بهترین جا انتقال بدن،پس ناراحت نباش ان شاء الله به بهترین جا چسبیده و۹ماه مهمونته

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

گلم ادم با ادم فرق ميكنه منم هيچي نداشتم سه روز اول حتي درد پريودي ك همه دارن فقط شب سوم نفخ كردم جوري ك از خواب پريدم همين ديگه هيچي تا الان 

نفخ يكي از علاعم لانه گزيني   منم نفخ ميكردم ي شب تاصبح بيدار بودم يبار

جدی؟ان شاالله منم مثل تو مامان شم😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

دختر از نی نیات تو این سه روز چه توقعی داری😐اگه انا جون اینجا بود با ماهیتابه ش میومد سراغت😑

تازه خیلیا بعد دو هفته هم علائم خاصی نداشتن.اولین علامت همون بتای مثبتمونه ان شاالله.تو چندم ازمایش داری؟با همیم 😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من که انتقال دادم موقع خوابیدن بهم گفتن هم میتونی پاتو صاف بذاری هم جمع کنی هیچ فرقی نداره

ممنونم گلم.اره به منم گفتن هرجور راحت تری.اما همه پاهاشونو جمع کرده بودن.فقط من صاف خوابیده بودم😑