2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خوبه باز بهتراز امپوله ک اینقدر درد داره، چندمه انتقالته عزیزم؟  

اره بهتره اما نمیدونم جذباشون هم اندازس یا نه.دکتر من که میگفت جذبش به اندازه ی امپوله

امروز روز سوم انتقالمه عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره بهتره اما نمیدونم جذباشون هم اندازس یا نه.دکتر من که میگفت جذبش به اندازه ی امپوله امروز روز سو ...

ای جانننننننننننننم مامان جونی شدی پس😍😍ان شاء الله ک جذبشون یکی هست فکر نکن بهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانننننننننننننم مامان جونی شدی پس😍😍ان شاء الله ک جذبشون یکی هست فکر نکن بهش 

باشه عزیزم.خدا از دهنت بشنوه دختر😍ان شاالله مامان جدیدمون تویی😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
توهم عزیزم بعد انتقالت امپول گرفتی؟ برای دردش چیکار میکنی؟ 😣😣

اره عزیزم روز ۳ انتقالمه  بهم گفتن حوله داغ بزار میزارم ولی باز درد دارم تازه از قبل انتقال ۴ تا زدم تا الان دوتا قبل انتقال دوتام بعدش

بچه ها من دیروز یکی از اشناهامون پروژسترونم رو تزریق کرد خیلی سرنگ رو نگه داشت اروم اروم خالی کرد مایع رو گفت اینا روغنیه باید اینطور بزنن سه چهاردقیقه طول کشید ولی اصصصصصصصلااااااا درد نگرفت بعدش میخاستم دستاشووووو ببوسممممممم 😭😭😭😭

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
باشه عزیزم.خدا از دهنت بشنوه دختر😍ان شاالله مامان جدیدمون تویی😘

برات صلوات فرستادم ک مامان بودنت تا9ماه ادامه داشته باشه عزیزمممم😘😘😘ان شاء الله به دعاهای شماهااااااا من مامان بشم😍

سلام به مامانای گل

من دیروز پانکچر شدم خیلی به مواد بیهوشی حساس بودم دفعه اولم بود گلاب به روتون خیلی حالم بهم خورد تا عصر اونجا بودم بعد مرخص شدم ولی انگار شکر خدا شکمم آب نیورده فقط عزیزان شرمنده الان لکه های قهوه ای مثل خون سوخته دستشویی که میرم هس میخام بدونم طبیعیه اینا ؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
سلام به مامانای گل من دیروز پانکچر شدم خیلی به مواد بیهوشی حساس بودم دفعه اولم بود گلاب به روتون خی ...

سلام عزیزم اره بخاطر عمله اگه تداوم داشت وخوب نشد برو فردا بهشون بگو

سلام من امروز روز پنجم انتقالم هست جز دو روز اول دیگه استراحت مطلق نکردم راه میرم غذا درست میکنم ولی ...

ان شاءالله نی نی ها محکم چسبیدن به دلت با همین انرژی مثبت بری جلو حتما مامانی ما هم از شما یاد میگیریم😍😍

خدا جونم شکرت...