2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اگه خدا توفیق بده میخوام از همون روز انتقال روزی دو تاسه صفحه قرآن بخون، زیارت های مختلف هم درطول رو ...

ممنونم منم حتما انجام میدم خیلی خوبه التماس دعادارم ازت عزیزم

دعای مشلول هم خوبه شنیدم ولی تاحالا نخوندم

کجاانتقال دای؟

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم جوابتو قبلا دادم.....  هر چه زودتر بهتر حتی بتونی از چند ماه قبلم شروع کنی خیلی رو کیفیت ...

طبع ام سرده.چندساله نمیتونم دوغ وماست وشیربخورم.فقط میمونه تخم مرغ آبپز.....یعنی یکسره ببندم خودم ر به تخم مرغ آبپز؟؟؟؟  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا انجام دادین؟چقدر مراحلش طول میکشه؟

رویان رفتیم 

از روز اولی که رفتیم رویان تا انتقالم ۱۰ ماه طول کشید 

ولی برای اکثرا سه ماه طول میکشه 

من ۴ ماه به خاطر هایپر شدن خودم عقب افتاد یه ماه به خاطر کیست یه ماه به خاطر حاضر شدن جواب آزمایشا و اینطور چیزا 

خداجونم شکرت       
طبع ام سرده.چندساله نمیتونم دوغ وماست وشیربخورم.فقط میمونه تخم مرغ آبپز.....یعنی یکسره ببندم خودم ر ...

خب عزیزم اگه سردی خوردی بعد با گرمی جبرانش کن. من خودم فلفل سیاه و گردو تو ماستم میریزم کشکمش هم میتونی بریزی

یعنی ممکنه تعدادش بالاتر بره چیکار کنم تعدادش بالاتر و سایزش خوب بشه خیلی خیلی ناراحتم 😢

آره ممکنه به من گفتن ۱۰ تا تخمک دارم ولی بعد عمل فهمیدم ۱۸ تاس

خداجونم شکرت       
از جنبه مادرشوهر بودن بهش نگاه نکرده بودم😂 یه لحظه احساس کردم چقدر از خودم بدم میاد😂😂😂😂

قراره مادرشوهر خوفی باشیا 😂😂😂 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
امروز روز هشتم بودم سمت راست دو تا ۱۳ دو تا ۱۰  سمت چپ ی ۹ ی ۱۰

عزیزم جایی نگرانیی نداره جای شکر هم داره خیلی هم خوبه روز ۸ سایز فولیهات فعلا زمان هست یک نفس اهسته بکش   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خب عزیزم اگه سردی خوردی بعد با گرمی جبرانش کن. من خودم فلفل سیاه و گردو تو ماستم میریزم کشکمش هم میت ...

اگه بخورم باهاشون گرمی میخورم ولی معذرت میخوام زودی بالا میارم .معده م تحملشون ر نداره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نه عزيز دكتر خوبيه باسواده خيلي هم بيمار داره ولي من معتقدم دكتر بايد باور رسيدن به هدف رو در بيمارش ...

به نظرم زیادی واقع بینه،خدا خودش کمک کنه فقط

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه ها من امروز روز هفدهمه پریودیمه،،یه لک کمرنگ قهوه ای دیدم،این میتونه لک لانه گزینی باشه؟؟؟واسه پریود شدن خیلی زوده آخه،،،

لک لانه گزینی صورتیه یا میتونه قهوه ای هم باشه؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها من امروز روز هفدهمه پریودیمه،،یه لک کمرنگ قهوه ای دیدم،این میتونه لک لانه گزینی باشه؟؟؟واسه پ ...

هم میتونه صورتی باشه هم قهوه ای  اگه تا پری هنوز وقت هست که لک لانه گزینه ای. مبارکت باشه عزیزم. 

هم میتونه صورتی باشه هم قهوه ای  اگه تا پری هنوز وقت هست که لک لانه گزینه ای. مبارکت باشه عزیزم ...

نمیدونم،فکر نکنم ولی،،،خدا خودش دلمو شادکنه،شوهرم دیشب از مهمونی اومدیم واسه اولین بار گفت دلم میخواست بچشونو بچلونم،ولی نمیشه بچه مردمه،خودمم که بچه ندارم بچلونمش،کم کم اونم داره تحملش کم میشه،بغض کرد مرد به اون مغروری ،،،دلم ریش شد براش

مننونم مهربووووون انجام میدم حتما لطف کردی تاکی این آمپول همراهه بامن عایا؟؟؟ 😅

مشخص نیست ممکن به شیاف ختم بشه 

بهش فکر نکن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی