2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
قربونت برم برات یه یس میخونم انشالله که قابل باشم امیدوارم خدادلت رو شادکنه عزیزم

عزززیززززممم😍😍چقدر مهربونی اخه😘😘😘خدا اندازه دلت بهت بده ان شاءالله خودتم ب زودی حاجت روا شی 

ی دنیا ممنون از محبتت⚘⚘⚘

سلام به همه

انا جون من از شنبه باید برم سرکار الان ۱۱ انتقال هستم،هرروز ۸ صبح و ۸ شب شیاف پروژسترون میزاشتم اشکال نداره دو ساعت جابجاش کنم ۶ صبح بزارم ؟محل کارم دستشویی فرنگی نداره ایرانی ضرر داره؟

دوستان خیلی خیلی محتاج دعاهاتون هستم جز شما و همسرم کسی نیست واسم دعا کنه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزززیززززممم😍😍چقدر مهربونی اخه😘😘😘خدا اندازه دلت بهت بده ان شاءالله خودتم ب زودی حاجت روا شی&nbs ...

قربونت برممممم لطف داری به دلم اومد که برات بخونم عشقممم♥️♥️♥️

ممنون از دعاهای قشنگتتت😍😍😍😘😘😘😘 الهی امین

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
نه من هیچکدومو انجام ندادم،اونجور که یادم میاد اینجا یکی از بچه ها میگفت زیاد اهمیت نمیدن تو رویان ب ...

عزیزم لااقل انجام دادین و دیدین مشکلی هست مرکز رو عوض میکنین اگه اهمیت ندادن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من مولتی پریناتال میخورم.هرروز یدونه.. حالا امروز نمیدونم خوردم یا نه.. 😑😑😑 چیکار کنم؟ال ...

وقتی یادت رفت خوردی یا نه دیگه نخور..... 

نخوردن بهتر از زیاد خوردنشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون جواب آز فریتینمو گرفتم ۱۴ رنج نرمال ۵ تا ۱۵۰  لازمه ففول بخورم؟

نمیدونم رنج نرمالشو بذا بارداری چیه بهتره از دکترت بپرسی..... 

ابن سینا انجام دادم ۱۲تاتخمک داشتم ولی نمیدونم چندتاش جنین شده انشالله که همش شده باشه🤩😊

ان شاالله عزیزم همش جنین‌های عالی شدن و منتظرن که بیان تو دل مامانشون

بچه ها اون خانومی که بتاش ۸۰۰۰ بود و دیروز از بتای بالاش گفت .اسم کاربریشو میدونید یادم رفته 

اما ی سوپرایز😊 امروز تو رویان ناخواسته دیدمش شکر خدااااااا  بعد سونو دو تا نینی ناز داشت 😘😘

راستی خودم تعداد تخمکهام کمه 😭 نرمالش برا پانکچر چند تاست ؟ 

عزیزم معمولا میگن 8-12 تا خوبه کمترش کممکنه همشون جنین نشن و تعداد جنینای اشکیل شده کم باشه بیشترشم هایپر میشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها اون خانومی که بتاش ۸۰۰۰ بود و دیروز از بتای بالاش گفت .اسم کاربریشو میدونید یادم رفته  ...

من نخوندم نمیدونم کی بوده ولی خدا رو شکر انشالله سلامت بیان بغلش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
راستی خودم تعداد تخمکهام کمه 😭 نرمالش برا پانکچر چند تاست ؟ 

چند تا فولیکول داری مگه؟