2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

یکی ازخانم هاتویه گروه دیگه بتاش۸هزارشده بهش گفتن خطرناکه فرداحتمابایدسونوبشه،چ خطری ممکنه داشته باشه؟من گفتم شایدچندقلوباشه،میگه دوتاانتقال دادن براش

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی ازخانم هاتویه گروه دیگه بتاش۸هزارشده بهش گفتن خطرناکه فرداحتمابایدسونوبشه،چ خطری ممکنه داشته باش ...

انشالله كه هيچى نيست اما بتاى خيلى بالا احتمال خارج از رحمى هستش مى خوان با سونو از اين بابت مطمين بشن

من استخون لگنم یه طرفه سابید از بس رو پهلوی چپ خوابیدم🤨 یکی بگه به پشت خوابیدن مشکلی نداره خواهشا. ...

عزیزم تو ماه های بالا میگن نخوابید اونم نه اینکه اصلا مثلا بعد از چنددقیقه باید برگردید چون باعث افت فشار و کم شدن خونرسانی به جنین میشود خصوصا در سه ماه اخر. 

رويا من بعضى شبها بيدار مى شم مى بينم به پشت خوابيدم اصلا متوجه نمى شم و كاملا تو خوابم سعى مى كنم ...

میدونی میگن از این به بعد بهتره به پهلوی چپ بخوابیم تا خونرسانی خوب انجام بشه. اما خیلی ها به پشت هم میخوابن مشکلی نداره. اما من به خاطر هماتوم میترسم . میگم هماتوم خودش جلو خونرسانی کامل رو گرفته چه برسه به اینکه پوزیشن خوابیدن من هم مسیر رگ رو تنگ کنه

انشالله كه هيچى نيست اما بتاى خيلى بالا احتمال خارج از رحمى هستش مى خوان با سونو از اين بابت مطمين ب ...

آهااا مرسی هاناجانم،شماتابحال این عددروتوروز۱۸نشنیدین ازکسی؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
رويا جون عزيزم من سري قبل خيلي رعايت ميكردم ولي اين سري هر طوري كه خوابم ببره ميخوابم چون بعضي وقتها ...

شنبه باید برم سونو. خدا کنه هماتوم کوچیک تر شده باشه. اینجورری باز خیالم راحت تر میشه

آهااا مرسی هاناجانم،شماتابحال این عددروتوروز۱۸نشنیدین ازکسی؟

راستش من تا روز ١٤ از همه شنيدم كه مطمينا تا اين حد نبوده اما اگه مثل مادر آينده دوستمون بتاى روز ١٤ اش بالا باشه حتما روز ١٨ همين حدودا بايد باشه به نظرم

انشالله كه خيره براش🙏🏼🌸

بچه ها امپول پروژسترون چراانقدر دردناکههههههه😩😭

دوتازدم فلج شدم واقعاااااا

نمیشه کاری کرد انقدر درد نکنهههه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
رويا من بعضى شبها بيدار مى شم مى بينم به پشت خوابيدم اصلا متوجه نمى شم و كاملا تو خوابم سعى مى كنم ...

بالشت بزار پشتت عزیزم

البته این موضوع برای ماه های آخر هست نه الان

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی