2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست
خواهش میکنم عزیزم ان شالله خدا بحق این لحظه عزیز به همه منتظرا اولاد سالم بده. راستی خودت کجا پانکچر ...

من رویان پانکچر شدم همین ماه همین ماهم فرش انتقال دادم و سه روز پیش آزمایش دادم و منفی شدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
این هپارین و ا اس ا برا غلظت خونه؟  وای خدا حتما باید آدم چندبار منفی شه تا یکاری کنن؟آخه ادم ...

بله .برای این که خون رسانی به رحم بهتر بشه.دکتر های رویان این عقیده رو دارن که با کم ترین  دارو و دست کاری به نتیجه برسیم.بار سوم هم منفی شد.الان یکسال و نیم هست که دنبال درمان نرفتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من استخون لگنم یه طرفه سابید از بس رو پهلوی چپ خوابیدم🤨

یکی بگه به پشت خوابیدن مشکلی نداره خواهشا....

میترسم به پشت بخوابم بچه ام خفه بشه.... همینجوریش به خاطر هماتوم خون و اکسیژن کافی بهش نمیرسه چه برسه به اینکه به پشت بخوابم

بله .برای این که خون رسانی به رحم بهتر بشه.دکتر های رویان این عقیده رو دارن که با کم ترین  دارو ...

عزیزم،الهی خدا هرچی زودتر به دادمون برسه،یکسال و نیمی ک دنبال درمان نرفتی کلا دیگه خودتم هیچ مکمل یا چیز دیگه ای مصرف نمیکنی؟تاحالا باردارنشدی؟

من تاحالا باردارنشدم اصلا نمیدونم چه مشکلی دارم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
هزینه هاش مثل  بقیه جاهاست، بیمارستان ابان پانکچر میکنه

شما پیش طرازی میری؟

من استخون لگنم یه طرفه سابید از بس رو پهلوی چپ خوابیدم🤨 یکی بگه به پشت خوابیدن مشکلی نداره خواهشا. ...

رويا من بعضى شبها بيدار مى شم مى بينم به پشت خوابيدم اصلا متوجه نمى شم و كاملا تو خوابم

سعى مى كنم به پهلوها مخصوصا چپ بخوابم اما خيلى وقتها پيش مى ياد كه به پشت خوابيدم مگه خيلى بده به پشت خوابيدن؟؟

منى كه متوجه نمى شم چى كار بايد كنم؟

من استخون لگنم یه طرفه سابید از بس رو پهلوی چپ خوابیدم🤨 یکی بگه به پشت خوابیدن مشکلی نداره خواهشا. ...

رويا جون عزيزم من سري قبل خيلي رعايت ميكردم ولي اين سري هر طوري كه خوابم ببره ميخوابم چون بعضي وقتها به پهلو اصلا خوابم نميبره .

من رویان پانکچر شدم همین ماه همین ماهم فرش انتقال دادم و سه روز پیش آزمایش دادم و منفی شدم

ان شالله اینسری مامانی حتما.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد