2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
😂😂😂😂😂 شوهر من پارسال کلی لواشک همراش بود تو سفر موقع تحویل ماشین به مسئول یورپ کار لواشک   ...

😂😂😂😂😂😂😂 اره براشون جای تعجبه خبر نداره چقد خوشمزست لیس بزنی 😂😂😂😂 

الان ایران پس اومدی ؟ یا ساکن پرتغالی 😆 خندم به پرتغال میاد

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
قربونت برم مهربون..خودم نیستم ولی حواسم هست به همه تون 😁😍 حتما جواب میگیری بااین انتقال.شک نکن..ا ...

خخوووووووووو دوربین مخفی داری 😆 

فدای تو گلمممممم  لطف داری 😘😍ان شاالله همینطور بشه پیش بسوی یخ زده ها 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب من ۲تاامپول سینال دادن گفتن یکیش واسه ۴روز بسه من قراره ۷روز استفاده کنم اومدم بزنم دستم خورد اندازه یه وعدش یکم کمتر خالی شد ریخت زمین خیلی اعصابم خرده چیکارکنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
اگه بتونی بری مطب پیش یه دکتر ثابت ویزیت بشی بنظرم خیلی بهتره ، پیش طرازی یا دکترای دیگه ،منم خیلی د ...

چرا رویان نرین

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نمیدونم اینارو گلم من خودم پنجشنبه پانکچر شدم یکشنبه انتقال دادم انشالله بهترین برات اتفاق بیوفته❤

همچنین شما

بیمه تامین اجتماعی ام. پانکچر ۱۲۰۰ بود که بیمه تکمیلی داشتم و ۱۷۰ واریز کردیم. برخوردشون خوبه. من بی ...

من پانکچر و انتقال باهم ازم گرفتن که ۳۲۰۰گفته بودن یکم بیشترشد،واسه شمام پانکچر خالی ۱۲۰۰؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ویزیت اونجا میشم و خودشون سونو میکنن. و دکترت رو خودت نمیتونی انتخاب کنی. از دکترای خوبشون آل یا سین ...

ممنونم عزیزم ازینکه وقت گزاشتی❤انشاءالله خدا به زودی فرزند سالم و صالح بده بهت

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من پانکچر و انتقال باهم ازم گرفتن که ۳۲۰۰گفته بودن یکم بیشترشد،واسه شمام پانکچر خالی ۱۲۰۰؟

بله انتقال جداست. روز انتقال میگیرن. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دفعه اول برات نوشت یا منفی شدی یا خدایی نکرده سقط داشتی؟ایمنی رو چرا نگاه نکرد؟مشکلی ام نداشتی توشون ...

بعد از دوبار میکرو منفی تو رویان تصمیم گرفتم با دکتر رزاقی ویزیت بشم ببینم نظرش چیه .اولین ویزیت برام هیسترووایمنی انعقادی رو نوشت خدارو شکر مشکلی نبود.بنا به دلایلی نتونستم بارزاقی پانکچر بشم به خاطر همین برای بار سوم هم رفتم رویان. هیسترو و انعقادی رو تو پروندم ثبت کرد ولی ایمنی رو نگاه نکرد گفت تا حالا به نتیجه ی ثابت شده ای که نشون بده رو انتقال جنین موثره وجود نداره و ما اصلا هورمون تراپی رو قبول نداریم .هپارین و ا اس ا رو هم چون بار سوم بود برام نوشت.

ممنونم عزیزم ازینکه وقت گزاشتی❤انشاءالله خدا به زودی فرزند سالم و صالح بده بهت

خواهش میکنم عزیزم ان شالله خدا بحق این لحظه عزیز به همه منتظرا اولاد سالم بده. راستی خودت کجا پانکچر شدی؟ انتقالت کی؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
اگه بتونی بری مطب پیش یه دکتر ثابت ویزیت بشی بنظرم خیلی بهتره ، پیش طرازی یا دکترای دیگه ،منم خیلی د ...

منم یکم یجوری شدم،آخه من قبل رویانم دکتر هی عوض کردم چون هیچ بررسی برام انجام نمیدادن بعد گفتم میام رویان اینجا مرکز ناباروریه حتما بررسیای زیادی میکنن اونجا خوبه اما خب وقتی فهمیدم این آزمایشاهم هستن و برام ننوشتن گفتم آخه چرا.

من نمیتونم دیگه به این فکرکنم ک بخوام دوباره پرس و جو کنم کدرم دکتر و کجا برم و ...

این دکتر طرازی ام این همه تعزیفشو میکنن تو این تاپیک نمیدونم هزینه هاشون چطوره؟

انگار تو مطبش ویزیت میشن و بیمارستان بهمن پانکچر و انتقال میدن آره؟

منم همینطور بودم از بس گریه میکردم احساس میکردم چشمام کوچیک شده اما همش میگفتم دیگه کاری از دستم برن ...

ازی جان غصه نخور منم هم این ماه انتقال میدم و هممون سر سفره هفت سین نی نی تپل مپل تو دلمون داریم

رزاقی گفت مشکلی نیست ولی رویان که بردم اصلا نگاه نکرد ببینه مشکل دارم یا نه.

مهم اینه که مشکل نداری  و خودت میدونی دیگه. 

بعد از دوبار میکرو منفی تو رویان تصمیم گرفتم با دکتر رزاقی ویزیت بشم ببینم نظرش چیه .اولین ویزیت برا ...

این هپارین و ا اس ا برا غلظت خونه؟ 

وای خدا حتما باید آدم چندبار منفی شه تا یکاری کنن؟آخه ادم پول و وقت و احساس و عمرشو از سرراه اورده

خدا به هممون رحم کنه

الان شما بار سوم انتقال چیشد نتیجه؟