2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ششم انتقال میدن دیگه نهایت

وای خداکنه فقط میخوام سریع انجام بشه یه عده میگن اگه بذاری ۲.۳ماه دیگه انتقال بدی بهتره چون رحمت زخمه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
وای خداکنه فقط میخوام سریع انجام بشه یه عده میگن اگه بذاری ۲.۳ماه دیگه انتقال بدی بهتره چون رحمت زخم ...

نمیدونم اینارو گلم من خودم پنجشنبه پانکچر شدم یکشنبه انتقال دادم انشالله بهترین برات اتفاق بیوفته❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دولتی کجا میرید هزینه پانکچر و انتقال چقدره؟

شریعتی تهران. انتقال ندادم هنوز. پانکچر ۱۷۰ اینا شد. داروخونه ۳۵۰ واسه سوزن پانکچر. در واقع فقط من واس دارو و امپول هزینه کردم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بالاخره میکرو کردین؟کجا؟

شریعتی. اره به درخواست خودم قبول کردن. یعنی بعد سونو گفت ای یو ای کن و بعد عید بیا میکرو. اولش قبول کردم بعد پشیمون شدم. بیرون اتاق سونو به دکتر با حالت مظلومانه گفتم نمیشه همین ماه ای وی اف شم؟😊😊

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
شریعتی تهران. انتقال ندادم هنوز. پانکچر ۱۷۰ اینا شد. داروخونه ۳۵۰ واسه سوزن پانکچر. در واقع فقط من و ...

پانکچر  ۱۷۰هزارتومن؟اونجا دولتیه ینی با همه بیمه ها قراردارن بیمه شما چیه؟بعد کارشون چطوره برخوردشون با بیمار چطوره کلا؟دکتراش دکترای خوبی هستن؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
شریعتی. اره به درخواست خودم قبول کردن. یعنی بعد سونو گفت ای یو ای کن و بعد عید بیا میکرو. اولش قبول ...

کلا ویزیت همونجا میشی و همونجام پانکچر و انتقال میدن؟مثلا مطب دکتر جای دیگه ک نمیری بعد برا پانکچر و انتقال بیای شریعتی؟چطوریه خودشون دکترتو انتخاب میکنن؟ بعد گفتی اون آزمایشای ایمنی انعقادی و ... رو ازاول ازت همونجا گرفتن یا ازقبل انجام دادی و بردی اونجا؟

ببخشید زیاد سوال کردم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خداروشکر کن که بچه با مشکل دنیا نیومد که هم خودش زجر میکشید هم شما. به خدا همسر من به عالمه پرونده ب ...

کاش ناراحتی من هم تموم بشه. چشم بازمیکنم کارم گریه اس تا میخوابم. همش میگم شایدهم مشکل نداشته. خودم هم میدونم نمیتونستم بچه مشکل دار بزرگ کنم ولی سقط خیلی دردناکه خدابرای هیشکی نیاره خیلی سخته

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
خيلى خيلى به فكرت بودم و منتظر خبرى ازت😞😞 خدا مى دونه چه قدر برات دعا كردم كه دلت پر از آرامش شه ...

ممنون عزیزم. انشاالله شما بچه تون سالم بغل کنی

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
پانکچر  ۱۷۰هزارتومن؟اونجا دولتیه ینی با همه بیمه ها قراردارن بیمه شما چیه؟بعد کارشون چطوره برخو ...

بیمه تامین اجتماعی ام. پانکچر ۱۲۰۰ بود که بیمه تکمیلی داشتم و ۱۷۰ واریز کردیم. برخوردشون خوبه. من بی حرمتی ندیدم.. فقط سرشون شلوغه خب.

سلام وای محدثه جان چی میگی؟!! حالم خراب شد پیامتو دیدم.. از خدا میخام زود برات جبران کنه و جاشو پر ...

ازتون عذر میخوام که باعث ناراحتیتون شدم. فقط میخواستم که برام دعا کنید که به حالت عادی برگردم و دوباره ادامه بدم. خدا میدونه چقدر سختی کشیدم و حالا دستم خالی شده... ببخشید 

کلا ویزیت همونجا میشی و همونجام پانکچر و انتقال میدن؟مثلا مطب دکتر جای دیگه ک نمیری بعد برا پانکچر و ...

ویزیت اونجا میشم و خودشون سونو میکنن. و دکترت رو خودت نمیتونی انتخاب کنی. از دکترای خوبشون آل یا سین و مرضیه آقا حسین ی هستن البته دکترای دیگم داره 

من قبلا دکتر رزا قی میرفتم. ایشون برا نوشته بود آزمایشام کامل بود فقط بعضی هارو تکرار کردم. اسپرم همسرمم اونجا تکرار کردم. تایید سونو پستان هم نداشتم که ازم خواستن.

کاش ناراحتی من هم تموم بشه. چشم بازمیکنم کارم گریه اس تا میخوابم. همش میگم شایدهم مشکل نداشته. خودم ...

منم همینطور بودم از بس گریه میکردم احساس میکردم چشمام کوچیک شده اما همش میگفتم دیگه کاری از دستم برنمیاد باید اماده انتقال جنینم بشم پس باید خودم و جمع و میکردم. به نظر راه برو و بگو خدایا راضیم به رضای تو بشین اینو بگو  خیلی  تاثیر داره اروم میشی. دعا میکنم خدا بهت ارامش بده

میدونم ک برم ویزیت شم بگم برام ازمایشارو بنویس نمینویسه،میخوام خودم برم انجام بدم ببرم اما میترسم بب ...

اگه بتونی بری مطب پیش یه دکتر ثابت ویزیت بشی بنظرم خیلی بهتره ، پیش طرازی یا دکترای دیگه ،منم خیلی دو دل شدم که دیگه رویان نرم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘