2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

الهام یاد قدیم افتادم....

سر پسرم دلم ویفر میخواست اونجا نبود یه روز کشف کردم رو بیسکوئیت کراکری عسل میزدم میخوردم مزه ویفر میداد😂😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم من هم رویان میرم آزمایشهای ایمنی انعقادی رو دکتر رزاقی برای من نوشت وقتی بردم رویان فقط به انع ...

حالا مگه ایمنی ها مشکل داشتن؟ شاید ازمایشات خوب بود.منم دکتر رز اقی برام نوشت. من هم ana بالایی داشتم هم فاکتور ۵ پایین بود. واسه ایمنی هنوز پیگیرم دوباره این ماه آز دارم تا ببینم چطور شده.  دکتر روماتولوژی که نفهمید چه مشکلیه. گفت دوباره چک کنم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون... . گلم این چه حرفیه میزنی نیاز به جبران نیست...تو هم مثل خواهرم...ما در حق هم دعا نکنیم کی ...

درست میگی عزیزم واقعا هم همینطوره ما نیاز به دعاهای هم دیگه داریم 🙏🏻خدا خودش عنایتی کنه دل همه ی متتظرا شاد بشه 🙏🏻😍

اوفتففففففف چقدر قشنگگگگگگ منم گرد بشم برم ایران دیدن  مادرم چه ذوقی کنن 😘😍😍😍😍وی خواهرگفتی حالا یکی بیاد منو از فکرخیال جمع کنه 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
درست میگی عزیزم واقعا هم همینطوره ما نیاز به دعاهای هم دیگه داریم 🙏🏻خدا خودش عنایتی کنه دل همه ی م ...

انشاله به همین زودی گرد و قلنبه میشی..و مامانت ذوق کنه حسابی برات. .

من که الان 16 کیلو کم کردم گرد و قلنبگیم به چشم نیاد😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الهام یاد قدیم افتادم.... سر پسرم دلم ویفر میخواست اونجا نبود یه روز کشف کردم رو بیسکوئیت کراکری عس ...

ای خداااا😂😂😂😂😂😂😂😂عجب راه حلی پیدا کرده بودی 😂 عاقااااا من بسیار عاشق لواشکم ازین چیزای ترشم نداره با خودم فکرمیکردم ایندفعه بیام فقط لواشک الو ترش بیارم 😋😋ادم به شکمویی من نیست الانم تا شب خواب لواشک میبینم 😂

دوستان من ۶ روزه ک قرص مدروکسی میخورم.ساعت ۱ ظهر میخورم حدود ۲ساعت بعدش احساس پریودی دارم و دوباره خوب میشم. چرا اینجوری شدم؟ قبلا میخوردم اینجوری نبود. ممکنه بخاطر این باشه که من ۲۵ دی پانکچر شدم و تاثیر داروها باشه؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
انشاله به همین زودی گرد و قلنبه میشی..و مامانت ذوق کنه حسابی برات. . من که الان 16 کیلو کم کردم گرد ...

وی وییییییی ننه باز جوجه بیاد گرد میشی 😂😂😂😂 زحمتت به باد میره 😂اینم از دلداری من 😂

دفعه اول برات نوشت یا منفی شدی یا خدایی نکرده سقط داشتی؟ایمنی رو چرا نگاه نکرد؟مشکلی ام نداشتی توشون ...

برا من روز اول ویزیت نوشت. گفت دفعه بعد با جواب بیا

ای خداااا😂😂😂😂😂😂😂😂عجب راه حلی پیدا کرده بودی 😂 عاقااااا من بسیار عاشق لواشکم ازین چیزای ترشم ...

😂😂😂😂😂

شوهر من پارسال کلی لواشک همراش بود تو سفر موقع تحویل ماشین به مسئول یورپ کار لواشک  داده میگفت تا ده دقیقه هنگ شده بود مرد پرتغالی😂😂😂😂😂😂میگه چقدر گشتم که مفهومش کنم این چیه طرف خارجی اول فکر کرده بوده مواد مخدره😂😂😂😂😂

برا من روز اول ویزیت نوشت. گفت دفعه بعد با جواب بیا

تو رویان؟همون اول نوشتن تو توضیحات چیا گفته بودی تو جواب سوالاشون؟منظورم اینه ک خدایی نکرده سقطی چیزی داشتین؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
⁦☺️⁩ واقعا میترسی شبا تنها بمونی؟

الان نه دیگه...

از همون سفری که شوهرم تنها رفت پرتغال حدود یکماه نبود تصمیم جدی گرفتم....با خودم گفتم قرار نیست شوهرم یک شب بخواد بره سفر من همه رو خبر دار کنم.چه برسه یکماه اونم برخورد کرد تو عید....اون موقع ها میرفتم خونه مامانم...یا یکی میومد پیشم😫الان دیگه مامانم هم نمیفهمه که شوهرم خونه نیست😊تازه بزرگ شدم😂

سلامممممممم به روی ماهت عزیزم خوبی گل دختری خوبه کجایی کم پیداییی عزیزم 🌹😍😘❤️ اره عزیزم این ماهم ...

قربونت برم مهربون..خودم نیستم ولی حواسم هست به همه تون 😁😍

حتما جواب میگیری بااین انتقال.شک نکن..انقدر دوست دارم این مامانایی که با روحیه و امید میرن دنبال کارای نی نی شون😍😍😍 برات دعا میکنم عزیزم اگه قابل باشم. ان شاء الله موقع تحویل سال ۹۸ سر سفره هفت سین چهارنفری میشینید ❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
تو رویان؟همون اول نوشتن تو توضیحات چیا گفته بودی تو جواب سوالاشون؟منظورم اینه ک خدایی نکرده سقطی چیز ...

نه من سقط نداشتم . واسه درمان نازایی رفتم مطب رز اقی . فک کنم ایشون واسه همه بار اول اینا رو مینویسن