2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
عزیزم دکتر درست گفته من با اینکه بارداری اولم پوچ بود و رشد ساک در 7 متوقف شده بود اما هر روز بتا ب ...

اتفاقا الان اومدم خونه عمه ام یه فنجون بزرگ برام زعفرون دم کرده. خیلی درد دارم مریم جون از دیشب همه دوروبرم هستن که تنها نمونم. خدا برای همه لحظات خوش بخواد. شما کی موعد آزتون مریم جون؟یادت نره خبرم کنی برات نذر کردم هروقت انشالله جوابتو گرفتی بگو تا همون روز برم اون زیارتگاهی که  بهت گفتن. 

قربونت شاینای عزیزم😘 دعا کن تا هفته دیگه دخترم عجله نکنه و ب موقع بدنیا بیاد🙏❤

عزیزم ارامش داشته باش و با دختر نازنینت حرف بزن تا ارامش پیدا کنه و برای اومدن عجله نکنه انشالله که به وقتش میاد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ارامش داشته باش و با دختر نازنینت حرف بزن تا ارامش پیدا کنه و برای اومدن عجله نکنه انشالله که ...

قربونت آزی جان...ولی شرایط برام خیلی سخت شده ورم پاهام زیاد شده، درد میکنه پام، راه رفتن برام سخت شده هیچ کدوم کفشام ب پام نمیره ،ی چیز جالب تعریف کنم پریشب رفتیم بیرون ک کفش بخرم سایز پای خودم ۳۷ هس فروشنده هر چی کفش داشت با بزرگترین سایز برام آورد ب پام نخوردن😏 

از ی طرفی شکمم بزرگ شده و سنگینی میکنه ب سمت پایین و گاهی وقتا هم ب قدری سفت میشه ک نفس نمیتونم بکشم...تکرر ادرار ک دیگه خستم کرده ...شبا از سنگینی خواب ندارم، معذرت اونجام انگار نبض دار شده ،

اینارو گفتم چون خودم فکر میکنم دخترم میخواد بدنیا بیاد ولی من نگهش داشتم تا یک هفته دیگه حالا هم ترسم از زایمان طبیعیه میترسم ک دخترم بمونه تو این یک هفته کارم ب طبیعی بکشه

ببخش طولانی شد بزار پای درد دل😚 توکل ب خدا ایشالا ک ب خیر میگذره🙏❤

رفتم سونو دکتر گفت بارداری نیست و لخته های خون وجود داره که باقیمانده بارداریه و علت بالا رفتن بتا ه ...

عزیزم خدارو شکر کن که یه دختر بهت داده مطمئن باش حکمتی داره.هر موقع که خودش بخواد دومی هم بهت میده انشالله

بچه ها ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده ، بهترین زمان برای انتقال جنین فریز چندم سیکله؟؟؟؟ 

و اینکه لکه لانه گزینی معمولا چندروز بعداز انتقال صورت میگیره؟؟؟میدونم که ممکنه خیلی ها لک رو نداشته باشن�😘

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گفت اینا طبیعیه ..برای هفته دیگه بهم وقت زایمان داد دکترم میگه بزار ب وقت خودش بدنیا بیاد، هفته دیگه ...

به سلامتی عزیزم.واسه ما هم خیلی دعا کن.انشالله به راحتی زایمان کنی عشقم.هفته دیگه به امید خدا دختر گلت تو بغلته.خدا این حسو به همه ما بده انشالله

نیاز نیست دوتا پریود صبر کنی ،اگه آزمایشات کامل باشه الان میتونی سیکل جدید شروع کنی 

بنظرتون دوباره برم رویان؟ مطب نرم؟پیش کدوم دکتر برم؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام گلم بسلامتی مبارکه ، بار چند انتقالتون بود؟ شما فقط شیاف استفاده کردی بعداز انتقال یا امپولم دا ...

سلام تو بار اول گرفت.از قبل از انتقال امپول زدم تا وقتی جواب ازمایشم مثبت شد .میزدم.بعد به دکتر گفتم برام شیاف بنویسه روزی دوتا.اما الان که لک دیدم علاوه بر اون شیافها امپولم نوشت

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم مبارکت باشه الهی ب سلامتی بغلشون کنی😍 شاید لکه بینیت ب خاطر هماتوم باشه، نگران نباش

خیلی ممنونم.امروز همش فک میکنم میخوام پرید بشم لکه بینیم کم شده ولی دلم درد میکنه همون درد پرید

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
قربونت آزی جان...ولی شرایط برام خیلی سخت شده ورم پاهام زیاد شده، درد میکنه پام، راه رفتن برام سخت شد ...

قربونت برم فکر کردی زایمان طبیعی به این راحتیه از وقتی درد شروع بشه هی میگن برو چهار ساعت دیگه بیا برو فردا بیا.......اصلا نگران نباش اگه دیدی درد زایمان خواست بیاد میری برای سزارین. مثل قدیما نیست که تا میگفتن اخ بچه فرتی میومد پایین😂😂😂بچه های ما نازشون زیاده

بچه ها ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده ، بهترین زمان برای انتقال جنین فریز چندم سیکله؟؟؟؟  ...

بسته به امادگی رحمت انتقال میدن وقتی ضخامت اندومتر به حدی برسه که مورد تایید دکتر باشه و رحم سه خطی شده باشه و همه چیز اماده باشه به سلامتی میری برای انتقال. اصلا فکرتو مشغول این قضیه نکن که کار راحتیه و دکتر راحت تشخیص میده.