2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
سلام بچه ها،،من فردا انتقال دارم،خواهش میکنم برام دعا کنید🙇🙇🙇

انشالله نی نی هات نه ماه مهمون دلت باشن♥️♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم منم فردا صبح انتقال دارم.توکل به خدا ان شاالله تک تک انتقالیا مثبت شن من و توام همینط ...

انشالله دوهفته بعد بایه بتای تپل بیای خوشحالمون کنی♥️♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
مگه لخته خون بتاروبالامیبره آزی جون؟الهی بهترینهاپیش روت باشه عزیزم

چی بگم والا به قول شوهرم دیگه توجیهی نتونست پیدا کنه اینو گفت. من که دیگه دل کندم. راضیم به رضای خدا. به دخترم قول دادم یه خواهر به زودی براش بیارم که حتما میارم انشالله شوهرم امروز میگفت شکرگزاری فقط یه یادداشت های تو دفتر نیست الان باید عملی نشون بدی که شاکری و به حکمت خدا ایمان داری. میخوام به خدا نشون بدم که من هیچوقت ازش ناامید نمیشم. 

انشالله دوهفته بعد بایه بتای تپل بیای خوشحالمون کنی♥️♥️

ممنون عزیزدلم

ان شاالله دل همه ی منتظرا شاد شه و عید امسال بهترین عیدیامونو بگیریم از خدا

به لطف خدا و دعاهای شما مهربونا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام ببخشید میخواستم بدون آمپول آنوکسا رو که دور ناف میزنن تو بارداری با آی وی اف  مشکل نداره ب ...

منظورم اینه که با آی وی اف باردار  شدم اشکال نداره آمپول رو دور ناف بزنم یا خطر داره برای جنین

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
سلام عزیز دلم منم فردا صبح انتقال دارم.توکل به خدا ان شاالله تک تک انتقالیا مثبت شن من و توام همینط ...

منم صبحه😍😍 به امیدخدا هردومون مامان میشیم😃😃

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
منظورم اینه که با آی وی اف باردار  شدم اشکال نداره آمپول رو دور ناف بزنم یا خطر داره برای جنین

نه عزیزم هیچ مساله ای نداره اینجا اکثر بچه ها آنوکسان رو داشتند وتا آخرای بارداری دور ناف زدن،چند نفری هم ماههای آخری بارداری رو روی بازو میزدن

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
روزی یکی ،امگا ۳دوز نداره ولی کانادایی بخری بهتره

ممنونم مهربون🍃

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام به همگی یه سئوال دارم چجوری میشه تایپنگ رو جزء مورد علاقه هات سیو کنی میخوام همین تایپینگ رو ...

عزیزم بالای صفحه،کنارپروفایل  آناجون یه قلب هست اونولمس کن می‌ره توعلاقه مندیا

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

نه عزیزم هیچ خطری نداره،همه (چه باردارا،چه اونایی که تازه انتقال دادن)دورناف میزنن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام، بچه ها شما برای آی یو آی ، روز چندم سیکل رفتین؟ ۱۳ یا ۱۴ یا ۱۵

من روز ۱۲ انجام دادم بستگی داره کی فولیکول اماده و بزرگ بشه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

دوستای گلم من همچنان صفحه 7904 موندم..... 

درگیر واکسن این وروجکام.... 

امشبم خواب نداریم و مجبوریم بالا سرشون باشیم..... 

گفتم بدونین به یادتون و برا تک تکتون از این شب بیداریا آرزو میکنم..... 

از نوع واکسنیش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com