2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
گبلک جون مبارک باشه خدا دوقلوها رو واست حفظ کنه🤲

مرسی عشقم.ایشالا هر کی ارزوشو داره خدا نصیبش کنه.البته من تا صدای قلبونو نشنوم خیالم راحت نمیشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام عزیزم حالم خوبه خداروشکررر نگران نباش عمل راحتیه من کلا ازموقعی که رفتم توی اتاق عمل و اومدم بی ...

عزیزم من اصفهان انجام میدم کلینیک مشتاق 

چندتا تخمک داشتی ؟

راستی یه سوال همسرم برا نمونه دادن باید چند روز نزدیکی نباشه دو روز هم باشه کافیه ؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم سونو دکتر گفت بارداری نیست و لخته های خون وجود داره که باقیمانده بارداریه و علت بالا رفتن بتا هم همینه. فکر کنم دارم پری میشم چون لکه بینی داره تبدیل به خونریزی میشه. خداروشکر که لااقل تکلیفم معلوم شد و میدونم باید دنبال یه راه درست باشم و دلمو به خیالات واهی خوش نکنم. ببخشید اگه امروز جو اینجا رو بهم ریختم. ارزوی بهترین ها رو دارم برای سنگ صبورهای مهربونم. خیلی دوستتون دارم 

قربونت عزیزم ممنونم😍 چشم من هر لحظه دعاگوی دوستان عزیزم هستم ایشالا شما هم نینی جانو ب سلامتی بغل ...

عزیزم ممنون میشم برای من هم خیلی دعاکنی . 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
رفتم سونو دکتر گفت بارداری نیست و لخته های خون وجود داره که باقیمانده بارداریه و علت بالا رفتن بتا ه ...

عزیزم ان شاء الله خدابه زودی جاشو برات پرمیکنه🤲🤲

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم من اصفهان انجام میدم کلینیک مشتاق  چندتا تخمک داشتی ؟ راستی یه سوال همسرم برا نمونه داد ...

من امروز عمل داشتم گفته بود یاجمعه یا نهایت شنبه تخلیه بشه

۱۲تا

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
رفتم سونو دکتر گفت بارداری نیست و لخته های خون وجود داره که باقیمانده بارداریه و علت بالا رفتن بتا ه ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی بازم فهمیدی که طبیعی هم امکان بارداری داری انشالله خدا بهترینها رو برات رقم بزنه عزیزم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم تاییدیه دارو هاتو حتما عکس سونو هم میبردی تا چند بار تایید میکنن . کدوم دکتر برات پانکچر کرد ؟ ...

اره عزیزم عکسم خواست با قاب دارو ها.....دکتر مضانعلی پانکچر کرد  اره عزیزم خوب بود راضی بودم  دکتر خودم دکتر حافظی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه ها من شنیدم میگن روزی که میخوای بری انتقال کله پاچه بخوری خیلی خوبه باعث چسبندگی میش درسته یعنی به نظرتون خوبه؟

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مگه لخته خون بتاروبالامیبره آزی جون؟الهی بهترینهاپیش روت باشه عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سللام دوستان .من ای وی اف کردم و جواب ازمایشم مثبت شد .هفته دیگه یکشنبه باید میرفتم واسه سونوی قلب . ...

سلام عزیزم مبارک باشه😍😍😍چیزی نیست نگران نباش اکثر بچه ها لکه بینی داشتن

خدا جونم شکرت...
سلام به همگی یه سئوال دارم چجوری میشه تایپنگ رو جزء مورد علاقه هات سیو کنی میخوام همین تایپینگ رو ...

سلام اون علامت کنار سه نقطه رو بزن سبز بشه ذخیره میشه

خدا جونم شکرت...
سلام بچه ها،،من فردا انتقال دارم،خواهش میکنم برام دعا کنید🙇🙇🙇

سلام عزیز دلم منم فردا صبح انتقال دارم.توکل به خدا

ان شاالله تک تک انتقالیا مثبت شن من و توام همینطور😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم