2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
عزیزم منمروز۷انتقالم وهیچ علامتیم ندارم

منم علامت ندارم واصلا دنبال علامت هم نیستم  چونکه علامت بارداری ک الان معلوم نیس..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزان من هفت بهمن انتقال دادم ودیروز ازمایش دادم بتام ۲۱۶بود به نظرتون چه طوره؟

عزیزم.مبارکت باشه خداروشکر خووبه...دست راستت رو سر ما انتقالیا  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها برای بهبود کیفیت اسپرم پیشنهادی نداشتید؟؟ فرتیل اید بهتره یا پروفرتیل؟ مشکل اصلی تحرک و ابن ...

آزی جون ما برا اولین بار ک همسرم ازمایش داد تحرک کلس a,پنج درصد بود و bفکرکنم ۴۰درست یادم نیس ،مورفولوژیش۴%نرمال بود که نو رنج ازمایشگاه از ۴%به بالا خوب بود،بعد رفتیم دکتراورولوژی بهش ال کارنیتین داد همین بعد از سه ماه استفاده کلس a شد ۲۰و کلا ab باهم شصت و خورده ای شد که تحرکش خوب شد و مورفولوژی نرمالش یکدرصد بالا رفت شد۵%

حالا اینبار ک رفتم برا اولین بار میکرو کنیم نمونه اسپرم ک دادیم چمدوقت پیش همسرم برای بیمه خلاصه پرونده این میکرومون رو گرفته بود،تو نرمال مورفولوژی زده بود

۱_۰درصد وای استرس گرفته بودم الان نمیدونم ینی چی اومده مورفولوژیش پایین ینی؟نمیدونم یه مدت خیـــــــلی گرمی میخورد میگم نکنه بد بوده براش خداکنه تو اون برگه یچی باشه ک من متوجهش نشده باشم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزان من هفت بهمن انتقال دادم ودیروز ازمایش دادم بتام ۲۱۶بود به نظرتون چه طوره؟

عزیزم مبارکت باشه،بتاتم عالیه امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
منم علامت ندارم واصلا دنبال علامت هم نیستم   چونکه علامت بارداری ک الان معلوم نیس..

دقیقا،آخه کنجدامون هنوز خیلی کوچیکن نمیتونن ابراز وجودکنن😍😍

آزی جون ما برا اولین بار ک همسرم ازمایش داد تحرک کلس a,پنج درصد بود و bفکرکنم ۴۰درست یادم نیس ،مورفو ...

عزیزم آزمایش اول همسرتوکجادادین؟اگه مراکز ناباروری نبوده قطعا اولیه اشتباه بوده

به نظرمون عالیهِ 

مبارکت باشه اینم عیدی که منتظرش بودی

بسلامتی و دلخوشی😍😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آزی جون ما برا اولین بار ک همسرم ازمایش داد تحرک کلس a,پنج درصد بود و bفکرکنم ۴۰درست یادم نیس ،مورفو ...

صدف جون مورفولوژی خودش خیلی بخش های مختلفی داره مثلا تعداد یا تحرک یا نرمال بودن خود اسپرم ها بعضی  ازمایش ها خیلی با تفکیک اینها رو نشون میده یعنی حتی مینویسه که اسپرم های ابنرمال چند درصد از نظر دم مشکل دارند چند درصد سر چند درصد شکلشون طبیعی نیست. حالا بسته به اینکه بارداری قرار باشه از چه طریقی انجام بشه فاکتورهای تاثیر گذار تغییر میکنن. مثلا برای میکرو تعداد و کیفیت مهتر از تحرکه برای بارداری طبیعی تحرک خیلی اهمیت داره البته در هر دو صورت سالم بودن و کیفیت اسپرم ها هم مهمه. حالا اینکه نوشته بین صفر و یک حتما باید مشخص بشه که مشکل تو کدوم قسمت بیشتره شاید برای مورد شما اصلا اهمیتی نداشته باشه. خیلی دکترا برای سیکل میکرو اصلا اعتقادی به مکمل ندارن چون میگن بالاخره بین این همه اسپرم به اندازه تخمک های گرفته شده میشه اسپرم مناسب رو پیدا کرد. من چون همسرم با پانکچر مجدد موافقت نمیکنه و فقط یدونه جنین دارم میخوام شانسمو برای بارداری طبیعی بالا ببرم. 

مبارکه عزیزم انشالله تا اخرش همینطوری خوب پیش بری و بارداری و زایمان راحت و خوبی داشته باشی

مبارک باشه عزیزم 😍😍😍خیلی هم عالی دوران بارداری خوبی رو سپری کنی

خدا جونم شکرت...

سلام بچه ها من فردا پانکچر دارم میشه خواهش کنم برام دعاکنید همه چی بخوبی پیش بره راستش من کلا از بیهوشی میترسم 

میشه هرکی پستم رو خوند برای اینکه هممممممهههههه چی بخوبی پیش بره یه صلوات مهمونم کنه ممنونممممم😘😘

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام عزیزان ....من امروز روز ۶ انتقالمه ولی هیییییییچ علامتی ندارم بعضی وقتا فکر میکنم که اصلا دکتر ...

دنبال علایم نباش منم نه لکه بینی داشتم نه هیچ علایمی

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷