2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
مرسي آزي جون خيلي محبت كردي😘😘، يعني اينكه گفته هر ٢٨ روز يكبار تزريق كنم چون اثرش بيست و هشت روزه ...

بله عزیزم اثرش ۲۸ روزه است ولی ممکنه بهم خوردگی نظم قاعدگی بده که اگه پری نشدی میتونی پروژسترون بزنی. 

بچه هایی که رویان میرن اگه تجربه داشته باشن بهتر راهنمایی میکنن که اونجا این آزمایشارو مینویسن یا نه ...

عزيزم توي خود رويان كه اين آزمايشها رو از اول نمينويسن مگر اينكه خدايي نكرده چند بار منفي يا سقط وجود داشته باشه ولي اينكه جاي ديگه بدي بنويسن و بعد بهشون اهميت بدن رو نميدونم ولي خوب من كه انتقال اولم سقط داشتم دفعه دوم كه ميخواستم انتقال بدم همون موقع انتقال برام انوكسپارين تجويز كردن كه بعد از مثبت شدن استفاده كنم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم اثرش ۲۸ روزه است ولی ممکنه بهم خوردگی نظم قاعدگی بده که اگه پری نشدی میتونی پروژسترون ...

آخيشششش خيالم راحت شد ميترسيدم چارش پروژسترون نباشه، خدا رو هزاااار مرتبه بينهايت بار شكر، الهي كه خدا به زوووودددييييي دامنتو سبز كنه

امشب شما دوستام با محبت و بزرگواريتون منو از عذاب روحي ك داشتم ب خودم ميدادم درآوردين، منم با اينكه نالايقم ولي حساااابي دعاگوتون هستم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 

...
آخيشششش خيالم راحت شد ميترسيدم چارش پروژسترون نباشه، خدا رو هزاااار مرتبه بينهايت بار شكر، الهي ...

عزيز دلم چرا اين قدر اضطراب داري ، اينجوري خيلي اذيت ميشي خانمي ، تو رو خدا يه كمي آرومتر باش عزيز دلم ، ان شا الله همه چيز به خوبي برات پيش ميره .

عزيزم ايرادي نداره ديدم بعضي دوستان زودتر هم قطع كردن .

ببخشید امپول انوکساپارین رو چطور؟تا کی زدین؟ 

من تا هفت هفته زدم

دکترم انقدر سرش شلوغه میترسم همه رو اشتباه گفته باشه بهم ک قط کنم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
عزيز دلم چرا اين قدر اضطراب داري ، اينجوري خيلي اذيت ميشي خانمي ، تو رو خدا يه كمي آرومتر باش عزيز د ...

ميبيني مامان سبحان، دارم قطره قطره آب ميشم اينجوري،، بابا اصلا ما نخواستيم ميكرولين، همون سيكل معمولي رو بره برامون، اصلا به هيچ وجه حاضر نيستم دومي رو بزنم، يعني قدرت روحي و توان تحملش رو ندارم، فقط ميخوام سر موقع پريود شم تا حداقل خيالم راحت باشه كن هنوز ميتونم باردار شم، داغون شد اينجوري ، بعديو نميزنم اميدوارم كار غلطي نباشه

...

بچه ها من جای آمپولهای هپارینم بعد یک ماه هنوزم جاش خیلی کم سیاهه رو دستم ینی کامل رفته ها فقط سایه انداخته رو دستم خیلی ناراحتم یعنی علامتش میمونه؟؟

برای شما کامل رفته جاش؟

ببخشید امپول انوکساپارین رو چطور؟تا کی زدین؟  من تا هفت هفته زدم دکترم انقدر سرش شلوغه میترسم ...

عزيزم من تا آخر بارداري داشتم البته از اواسط بارداري يك روز در ميون داشتم ، نميدونم چرا قطع شده آمپول برات چون معمولا تا آخر بارداري هست شايد خونريزي داشتي البته اون هم معمولا بعد از قطع خونريزي بايد دوباره استفاده بشه .

عزيزم من تا آخر بارداري داشتم البته از اواسط بارداري يك روز در ميون داشتم ، نميدونم چرا قطع شده آمپو ...

نه خونریزی نداشتم بهم گفت دگ نمیخاد بزنی😑