2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
آنا جون‌سینافکت رو برا چی میدن؟ مگه برا تقویت تخمک نیست؟ بعد یعنی دیگه پریود نباید بشم تا موقع انتقا ...

فکر کنم سیافکت رو برای ساپرست کردن تخمدان ها میدن تا کنترلشو دست بگیرن. 

رويا جون اينايي كه توي نت ميگن يه دكا زدن و بعدش تا چندين ماه پري نشدن يعني اون گيرنده هنوز ازاد نشد ...

محیاجون دخترخوب انقدر توی نت نگرد بذار خیالت رو راااااحت کنم درادامه حرفای رویاجون خواهرخودم این امپول روزد یک ماه پری نشد ماه بعدش پری شد وماه بعدش بازم پری نشد چون باردار شده بووووود یعنی به همیییین زودی اثرش میره میخای بکم خودش بیاد بگه بهت😘😘😘

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این سیکل دکترم علاوه بر سوماتروپین هابهم لتروزول و۶تا فوستیمون داده واز روز ۵پری روزی دوتا استرادیول ...

والا در مورد عضلانی یا زیر جلدی زدنش اطلاعی ندارم. نمیدونم واقعا فرقی داره یا نه.... اگه دکتر گفته فرقی نمیکنه پس هرکدومو راحت تری انتخاب کن

انشالله که ایندفعه اونی میشه که میخوای

باید خودمون انجام بدیم آزمایشارو،آخه میگن بعد از دو سه بار منفی شدن مینویسن این آزمایش هارو،اتفاقا خ ...

آره باید خودمون بریم ی دکتر زنان برامون بنویسه انجامشون بدیم و ببریم مرکز شمام رویان میری درسته؟

میگم اگه جنین داشته باشیم فقط من باید این آزمایشارو بدم فعلا همسرم لازم نیس درسته؟بعد هروقت ازمایش بدم باید ببرم اونجا نشون بدم اگر دارو لازم باشه مصرف کنم و بعد زمان انتقالو بگن بهم ،اگه برم آزمایش بدم و نرم برا انتقال دیگه اون آزمایشا جدید نیستن و به درد نمیخورن؟چون من تواناییشو ندارم تا برم دنبالش دیگه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آخه از کجا معلوم تاخیر پریود از دکا بوده!!!  شاید دلیل دیگه ای باعث شده پریودشون عقب بیفته.&nb ...

مرسي روياجون،، انشالله به زوووودي يه خانوم دكترميشي با كلي نيني كه به مامانشون افتخار ميكنن،، اگه تاخير از اين كوفتي باشه با چي ميشه راهش انداخت؟؟

...
منم نمیتونستم بگم اما گفتم و دلم آروم گرفت،یادمه قبلا ک ای یو ایم منفی شد انقد جیغ میکشیدم و گریه می ...

عزیزم واقعا متاسفم 😔خیلی درد آوره خبر منفی رو میشنوم آ از ته ته قلبم برات بهترین هارو ارزو میکنم ان شالله بزودی زود به مراد دلت میرسی 🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آره باید خودمون بریم ی دکتر زنان برامون بنویسه انجامشون بدیم و ببریم مرکز شمام رویان میری درسته؟ می ...

آره رویان میرم،آزمایشای ایمنی و انعقادی برای زن هست،نه همسرتون لازم نیست،نمیدونم چند وقت دیگه میخوای بری برای انتقال ولی اکثر آزمایش ها یکسال اعتبار دارن بعضی هام بیشتر اعتبار دارن،این آزمایشارو نمیدونم اعتبارشون تا کی هست،زیاد سر در نمیارم از این آزمایشا آنا جون بیاد بهتر راهنمایت میکنه

بله دكتر منم همونو گفته بود، اصلا نگران نباش برو انتقالتو بده خداروشكر كن كه مانعي سر راه انتقا ...

خیالم راحت شد گلم 🥰

اره مشکلی خاصی شکر خدا نبوده و راضیه از حالت روحیم و جسمانی یه دونه جوجه ی یخ زده مونده 😆توکل برخدا ببینم چی میشه !

خیالم راحت شد گلم 🥰 اره مشکلی خاصی شکر خدا نبوده و راضیه از حالت روحیم و جسمانی یه دونه جوجه ی یخ ...

منم یدونه جوجه یخی دارم بهش میگم اسکیمو. انشالله همین دردونه ها به زودی بیان تو بغلمون😊😊

مرسي روياجون،، انشالله به زوووودي يه خانوم دكترميشي با كلي نيني كه به مامانشون افتخار ميكنن،، اگه تا ...

منم فکر کنم قبل از پانکچر دوتا آمپول دکاپپتیل زدم دور نافم برا من بجای آمپول hcgآمپول دکا نوشتن نمیدونم دلیلشون چی بود،ولی چون هایپر شدم انتقال ندادم یک هفته هم بعد از پانکچر پریود شدم،شما هم زیاد نگران نباش

مرسي روياجون،، انشالله به زوووودي يه خانوم دكترميشي با كلي نيني كه به مامانشون افتخار ميكنن،، اگه تا ...

من همه داروها رو نمیشناسم ولی تا دلت بخواد برای باز شدن پریود دارو هست😊

عزیزم انشالله چیزی نیست اما بازم از نظر لوله میتونی بیشتر بررسی کنی.....  یعنی حدس زدن هیدرو ه ...

آنا جان سر همین لوله ام میکرو رو کنسل کردن چون بهشون گفته بودم داروها به تخمدان ها حواب نداده و دزشون بالا بود مایعی که بوده بخاطر همین بوده  !

شکر خدا دیگه پیش نیومده ،،،ولی بی دلیل عمل کردن اگر مشکلی میدیدن حتما میگفتن چون سونو داخلی انجام میده خیلی دقیقه دکترم ! 

ویتامین هارو بهشون بگم بهم دارو بدن !

عزیزم آخه ظاهرا اون ورا مجبوری طبق روالشون بری نمیتونی که خودت بری آزارو بدی وگرنه بتونی اون لیستی ک ...

اینجا چیزی رو که خودشون درست بدونن پیش میبره اگر برفرض از پیش خودم انجام بدم شاید نگاهشونم نکنه و بگه درمانمون رو قبول نداری نمیدونم واقعا 😔

آخه سیکلت فکر کنم هورمون تراپی آنچنانی نداره شاید برا اینه فاصله نمیدن..... 

تعجب کردم با خودم میگفتم خوبه یکی دوماهی مرخصی میده 😂😂میرم ورزش میکنم 🤕 گفت دارو هاتو دقیق بخوری جا نندازی و بیا پرونده درست کنیم خدا میدونه باز چه خبره 😣

عزیزم واقعا متاسفم 😔خیلی درد آوره خبر منفی رو میشنوم آ از ته ته قلبم برات بهترین هارو ارزو میکنم ان ...

ممنونم عزیزم الهی هرچی زودتر مامان بشیم❤ 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان