2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
راستی یچه ها بعد از منفی شدن چند وقت بعدش دوباره انتقال میدن ؟!؟؟؟؟؟  اخه به من هیچ استراحتی ن ...

اینجا اصولامیگن پریود سوم بیا ولی ظاهراسیستم درمانی تو اروپا متفاوته

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ببخشید دوستان کسی جواب سوالمو نمیدونه؟ قرص مدروکسی رو روزی ۲ تا باید بخورم .. باهم بخورم؟ قبلا خوردم ...

عزیزم دوتا باهم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از آزمایشا سردرنمیارم ولی درمورد ضخامت که گفتی،ضخامت آندومتر واقعا اهمیت داره،اونو حتما این ...

همین ماه پیش اخرین سونو ضخامتم ۸:۱بود  دوستم ته دلمو خالی کرد گفت باید ۱۰ یا بیشتر باشه 🤕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اینا آز هورمونیه عزیزم انعقادی توش نیس

ممنون عزیزم پس بهم ازمایشش رو نداده نمیدونم ازش بخوام میدن یانه

سلام دوستان، اگه کسی میدونه راهنمایی کنه، ممنون میشم، من دوره ی پریودم معمولا سی روزه هست و برای این ...

عزیزم بدن بابدن فرق داره ممکنه۲روز بعد یاحتی یه هفته بعد پریود شی،اخیرا دوتاازدوستان حتی با تزریق پروژسترون هم پریود نشدن،پس بهتره خودتو باکسی مقایسه نکنی

سلاممم دوستای گلم امیدوارم دلتون ازاد از غمها باشه و لبتون خندون ❤️🌹🙏🏻 اناجان چندتا از ازم ...

فک کنم چند تا از اینا انعقادیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اینجا اصولامیگن پریود سوم بیا ولی ظاهراسیستم درمانی تو اروپا متفاوته

ععع جدی اونجوری بهتره حداقل بدن استراحتی میکنه 

نمیدونم چی بگم از دست دکترم 😣

ممنون عزیزم پس بهم ازمایشش رو نداده نمیدونم ازش بخوام میدن یانه

والا آز ایمنی انعقادی رو خیلی سخت مینویسن.ولی فک کنم تو پست قبلیت چند تاش مربوط ب انعقادیه

عزیزم بدن بابدن فرق داره ممکنه۲روز بعد یاحتی یه هفته بعد پریود شی،اخیرا دوتاازدوستان حتی با تزریق پر ...

یعنی مشخص نیست چند روز بعدش؟ آخه پریودام معمولا 30 روزه بوده گفتم شاید تا حدودی مشخص باشه

همین ماه پیش اخرین سونو ضخامتم ۸:۱بود  دوستم ته دلمو خالی کرد گفت باید ۱۰ یا بیشتر باشه 🤕

عزیزم ضخامت 8 خیلیم خوبه بین 8 تا 10 عالیه

چندروز بعدش انتقال داشتی؟اتفاقا منم آخرین سونوم ۸بود دکترمم خیلی راضی بود ۵روز بعدشم انتقال دادم،بنظرم ۸خوبه یادمه مامان سبحان برای دخترش که انتقال داشت آخرین سونوش ۷بود وخداروشکر باردارم شد

یعنی مشخص نیست چند روز بعدش؟ آخه پریودام معمولا 30 روزه بوده گفتم شاید تا حدودی مشخص باشه

واقعا مشخص نیس ولی حالت عادیش بین 3 تا 10 روزه برا بعضیام ببیشتر طول میکشه

عزیزم ضخامت 8 خیلیم خوبه بین 8 تا 10 عالیه

مستقیم بهم گفت اینجوری نتیجه نمیگیری میخواستم کله اشو نصف کنم 😤اخه دکترم خیلی هم راضی بود ! 

راستی دکترم میگفت کسایی که بخوبی ضخامتشون بالا نمیره میتونن استرادیول  واژینال بذارن 

سلام آنا جون من دیروز رفتم پیش پادمهر بخیه هامو کشید گفت ی ماه ال دی بخورم بعد میتونم برم برای انتقال من نمیخوام قبل عید انتقال داشته باشم حال روحیم خوب نیست میخوام بزارم برای بعد عید به نظرت میتونم تا بعد عید بدون وقفه ال دی بخورم یا نه ؟؟چون خودت میدونی دیگه ما نباید بعد عمل پریود بشیم ببخشید دکتر میخواست بره اتاق عمل عجله داشت یادم رفت ازش بپرسم

خدا جونم شکرت...