2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست

ببخشید دوستان کسی جواب سوالمو نمیدونه؟ قرص مدروکسی رو روزی ۲ تا باید بخورم .. باهم بخورم؟ قبلا خوردما الان اصن یادم نیس

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معاینه ک اصلا انجام نمیدن سونوی واژینال هم همون دفعه اول ک میخواست قلب بچه رو ببینه انجام داد باقی ...

نمیدونم بخدا چی بگم ایشالله که ابن اخرین بار بوده باشه  اگه دوباره دیدم انجام میده از ش میپرسم که خطرناکه ؟بازم ممنون از توصیه که کردی ایشالله خدا دختر خانومتو برات حفظ کنه مامانی

نه عزیزم من بعد زایمانم داشتم...  من بعد پانکچر چون سریع میخواستم بردار بشم و ذخیرمم کم بود ند ...

سلاممم دوستای گلم امیدوارم دلتون ازاد از غمها باشه و لبتون خندون ❤️🌹🙏🏻

اناجان چندتا از ازمایشهامو مینویسم میشه بگی چطوره ؟ 

تست انتی بادی hivمنفی 

توکسوپلاسما igg.    Igm منفی 

هپاتیت hbv.  Hbsag  هم منفی بودن 

هپاتیت Habcab منفی 

انتی بادیهای hcv منفی 

انتی بادیهای ترپونما منفی 

اوره پلاسما پارووم DNa منفی 

یوراپلاسما اورالیتیکوم dna منفی

————————————————

اینم ازمایش خون هست 

انتی ترومبین ۱۰۳  بود که زده بود باید ۱۲۸ باید باشه دقیق نمیدونم 

استرادیول ۶۶/۷۶ 

پرولاکتین ۲۵/۴

زمان ترومبوپلاستین ۳۵/۶ 

فعالیت پروترومبین   ۰/۹۹ 

پروتئن s««««80 

پروتئنc۱۱۰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه عزیزم من بعد زایمانم داشتم...  من بعد پانکچر چون سریع میخواستم بردار بشم و ذخیرمم کم بود ند ...

قند هم ۹۰ 

هموسیستئین ۸/۸۶ بود 

Fsh 6/48

Lh 14/68

تیرویید ۲/۴۳۸ tsh 

اندروسترون سولفات DHEA

۱۱۰/۷ 

اصلا سردرنمیارم برای چی هست این ازمایشات   آناجون شما بیشتر میفهمید ازمایش ایمنی یا اتعقادی هم هست داخل این ازمایشات ؟

محیا جان اگه علت تزریق دکا روبدونی دیگه ترسی براش نداری،حالاعلتش چیه؟ شماگفتی آندومتریوز خفیف دا ...

دوست عزيزم بابت وقتي كه براي نوشتن تك تك اون كلمات گذاشتي بينهايت ازت ممنونم و براي هررررر چه زوووودتر مثبت شدنت دعا ميكنم از خدا ميخوام به زودي بهت نيني گل عطا كنه،،، خيلي آروم شدم، توكل به خدا

...

آنا جون چون منفی شدم میترسم مشکلی باشه ای یو ای سه سال پیشو نگاه کردم ضخامت رحمم ۳و ۴ بوده 😣

عکس رنگی هم همه چی رو اوکی نشون داده 

تقریبا یکسال پیش بخاطر اینکه مایع در لوله ام دیده شده بود تصمیم گرفتن وردارن لوله امو من مخالفت کردم ولی با حرفاموش تصمیمو عوض کردن بعد از عمل گفتن فقط یکم لوله ام تنگ بوده بخاطر همین مایع بوده و برسی کردن هیچ مشکلی نبوده و هم رحمم ! الان دوستم میگفت بازم ضخامتت کمه استرس بجونم انداخته میگفت حتما پیش یه متخصص برو تا رحیمتو کنترل کنن 😑

راستی ازمایشهای ژنتیکیمون مشکلی نداره جوابشو میذارم ببینی !

نکته: بازسازی کاروتیپ هیچ تغییری در کروموزوم نشان نداد. نتيجه گيري: کاريوتيپ مردانه نرمال

نکته: بازسازی کاروتیپ هیچ تغییری در کروموزوم نشان نداد. نتیجه گیری: کاروتیپ طبیعی زنانه

دوست عزيزم بابت وقتي كه براي نوشتن تك تك اون كلمات گذاشتي بينهايت ازت ممنونم و براي هررررر چه زوووود ...

فدات شم عزیزم،ممنون بابت دعای خیرت،ان شاء الله شماهم به زودی نتیجه تلاشهاتو ببینی و باخبر بارداریت خوشحالمون کنی.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

ازمایشهای پاپ تست هم مشکلی نبود 

اگر ازمایشی بنظرت کمه بگو میخوام درصد مثبت شدن میکرو بالا بره دیگه ذهنم بجایی نمیرسه 🤕

راستی یچه ها بعد از منفی شدن چند وقت بعدش دوباره انتقال میدن ؟!؟؟؟؟؟ 

اخه به من هیچ استراحتی نداده دکترم گفت بعداینکه پریود شدی استرادیول از دوم پریودتت استفاده کن نمیدونم کارش درسته یانه 😥

ازمایشهای پاپ تست هم مشکلی نبود  اگر ازمایشی بنظرت کمه بگو میخوام درصد مثبت شدن میکرو بالا بره ...

عزیزم من از آزمایشا سردرنمیارم ولی درمورد ضخامت که گفتی،ضخامت آندومتر واقعا اهمیت داره،اونو حتما این ماه بررسی کن ببین خوب هست یانه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام متاسف شدم از اینکه شادی بیوصفی که از مثبت شدن آزی گرفته بودیم رو از دست دادیم......یعنی مثل ...

قربون قلب مهربونت بشممممممم خدا جواب خوبیهاتو بده 😘🤲🤲

ان شالله یه روزی حتما خبرخاله شدنت رو میدم 😘😍🤲🤲

سلام دوستان، اگه کسی میدونه راهنمایی کنه، ممنون میشم، من دوره ی پریودم معمولا سی روزه هست و برای اینکه این ماه زودتر پریود بشم دکتر روز 16 پریودی دو تا آمپول پرژسترون 50 میلی تجویز کرده، اگه من آمپول بزنم چند روز بعدش پریود میشم؟ 

قند هم ۹۰  هموسیستئین ۸/۸۶ بود  Fsh 6/48 Lh 14/68 تیرویید ۲/۴۳۸ tsh  اندروسترون ...

اینا آز هورمونیه عزیزم انعقادی توش نیس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین