2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست

بچه ها رژیم هایپری چیه؟ یعنی اگه ادامه بدم امکان داره هایپر نشمو چند روز بعد انتقال بدن

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی خطراناکه خود دکترانجام میده نمیدونم چیکار کنم یعنی به دکتر بگم چطوری معاینه کنه برا شما   ...

معاینه ک اصلا انجام نمیدن

سونوی واژینال هم همون دفعه اول ک میخواست قلب بچه رو ببینه انجام داد

باقی سونوهام همه شکمی بوده تا الان

والا نمیدونم دکتر شما چرا واژینال انجام میده🤔

عزیزم چرا نخواد.....  فقط داره سیقلت میده که الماس وجودت بدرخشه.....  انشالله به زودی ای ...

ممنونم‌آنا جون، به خدا فقط وقتی میبینم شماها این قدر سختی کشیدینو صبوری کردین امیدوار میشم، امیدوارم خدا همیشه برات خیر بخواد و سلامت باشی🌸🌸💝💝

با تایید که گرون دراومد بازم چرا  من واحدش ۴۵۰ هستش که تو سه روز بزنم هر کدومو روزی ۱۵۰

عزیزم تو داروخونه تایید کردی..... 

باید میرفتی دفتر بیمه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرکز ناباروری نه اما ازمایشگاهای معتبر سه بار شوهرم آزمایش داد..نمدونم شاید تخمکم آزاد نمیشه نمدونم ...

عزیز دلم به خدا من جونم در اومد گفتم تو معتبرترین آزمایشگاه هم بده یه جو نمیارزه..... 

همسر منم تو بهترین آزمایشگاه تهران داده بود به خدا همه چی گل و بلبل بود..... 

عزیزم سیستم شمارش زمین تا آسمون فرق داره..... 

تورو خدا بگو همسرت آزشو تکرار کنه..... 

لااقل مطمئن تر میری جلو..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون شوهرم آزمایشش در حد خیلی خوبه. چندتا دکتر خوب تایید کردن.ایمنی رو برام توضیح بده لطفا 

عزیزم خوب من نقص ایمنی داشتم..... 

بستگی به شدت‌ داره..... 

من هم پردنیزولون داشتم هم تا 6 ماه سرم آی ی آی جی..... 

همون مایعات و سفیده تخم مرغ دیگه گلم🤔

آب.... 

سفیده..... 

گوشت و مرغ و ماهی..... 

خیلی ناراحتم ۵ بار پانکچر شدم این دفعه هم ک فولیا بزرگ نمیشه اگه بچه هام میموندن دیگه اینهمه بدبختی ...

میفهممت..... 

منم سه بار پانکچر شدم..... 

انشالله دیگه قراره مامان بشی..... 

من برای عید باید برم شمال پیش خونوادم ک شش ساعت از ما فاصلست میترسم دکتر اجازه نده بهم😞

عزیزم بعدا میری سخت نگیر..... 

دوستان کسی اینجا تجربه ی بارداری خارج از رحم داشته؟

بله چند تا از دوستان داشتن..... 

عه واقعا😥😥 ینی نمیتونم برم؟

بستگی به وضعیت خودت داره. بعضی بدن ها به استراحت بیشتر نیاز دارن مثل من . بعضیا هم با استرس محیطی راحت کنار میان

اگه دلتنگ نمیشی ریسک نکن. من تا خونه خودم ۱۲ ساعت راهه و با هواپیما ۲ ساعت. اما چهار ماهه نتونستم برم. شایدم بتونم برم اما به ریسکش نمی ارزه

عه واقعا😥😥 ینی نمیتونم برم؟

اگه بری صندلی جلو رو بخوابون..... 

هر یه ساعتی نگهدارین قدم بزن.....