2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
٢٢ آبان زدي بايد پريود ميشدي بعد ميرفتي انتقال، نه؟ يعني ٢٢ آذر بايد پريود ميشدي،، ميگن امپول يكماهه ...

٢٢إبان زدم ٨ اذر پريود شدم ٢٢ اذر انتقال دادم

فكر نميكنم ربطي ب پريود داشته باشه نميدونم 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
بخدا قسم تنها باري كه تو زندگيم هيچ استرسي نداشتم اون چند روز قبل انتقال تا زمان مثبت شدنم بود همش م ...

عه چ جالب، مرسي ك گفتي، اينكه ميگي ميتونستي زودترم بري منظورت چيه؟ يعني وقتي يكي اينو ميزنه قبل از اينكه پريود بشه هم ميتونه انتقال بده؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه چ جالب، مرسي ك گفتي، اينكه ميگي ميتونستي زودترم بري منظورت چيه؟ يعني وقتي يكي اينو ميزنه قبل از ا ...

يني كيست داشتم ميتونسم قرص بخورم زودتر پريود شم بهش گفتم ميخام برم شمال گف از فلان روز قرص بخور ك فلان روز شدي بيا 

ن بايد پريود شدي گلم حتمن 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
عزیزم تا سه شنبه هم صبر کن یا نهایت یه دکتر دیگه برو یه سونو کنه..... 

اگه برم بیمارستان اورژانس سونوم میکنن؟!

اخه الان توی تعطیلات هیچ دکتری نیست که

شما فک میکنی کیست باشه؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

♥️♥️

آنا جون دوست مهربونم من برای بار سوم شنبه پانکچر شدم و خداروشکر جنینام صحیح و سالم فریز شدن که بعد. عید بپرن تو دل مامانشون 😍

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
♥️♥️ آنا جون دوست مهربونم من برای بار سوم شنبه پانکچر شدم و خداروشکر جنینام صحیح و سالم فریز شدن که ...

عزیزم اگه نرمال مورفولوژی 98 درصد باشه یعنی 98 درصد اسپرما شول نرمال دارن ولی اگه آبنرمال 98 درصده یعنی 98 درصد اسپرم شکل غیر نرماله

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
♥️♥️ آنا جون دوست مهربونم من برای بار سوم شنبه پانکچر شدم و خداروشکر جنینام صحیح و سالم فریز شدن که ...

عزیزم انشالله همونا میشن عیدیت البته با یخورده تاخیر

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اخه بعد از ۹ روز خیلی باید بیشتر میشد نه اینکه حتی کمتر بشه

آزی جون بنظرم یه آزمایش دیگه بده اگر خدای نکرده دوباره پایین اومده بود اونوقت کاملاقطع امید کن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
آزی جون بنظرم یه آزمایش دیگه بده اگر خدای نکرده دوباره پایین اومده بود اونوقت کاملاقطع امید کن

اگه تا یکشنبه پری نشدم دوباره آز میدم ولی خیلی بعید میدونم اخه دکتر میگفت تو سونو هم نمیشه دقیقا ساک رو دید و یه نقطه ی خیلی ریزه که با شک میشه گفت ساک بارداریه. ولی برای هفته شش دیگه خیلی بعیده این شرایط. توکل به خدا ببینم چی میشه ممنون که اینقدر به فکرمی عزیزم ❤️

اناجون يه چيزي بهم بگو،بيا دعوام كن اگه جا داره😯  كشتم خودمو ميخوام يه دِكا بزنم كه يه ماه پر ...

محیا جان اگه علت تزریق دکا روبدونی دیگه ترسی براش نداری،حالاعلتش چیه؟

شماگفتی آندومتریوز خفیف داری،آندومتریوز باهربار پریود شدن احتمال افزایشش هست،یعنی شماحتی اگر لاپاراسکوپی کنی واون آندومتریوز رو برداری بعداز عمل باهربارپریود احتمال برگشتش وجود داره وتنها راه برنگشتنش یاجلوگیری از افزایشش، پریود نشدنه،حالا یاشماباید بارداربشی که پریود نشی یا داروها وآمپولهایی امثال دکاپیپتل داشته باشی تابه صورت مصنوعی جلوشو بگیری،خب حالا پزشکتون برای اینکه خدای نکرده افزایش آندومتریوز باعث منفی شدنت نشه(خداخیرش بده داره جلوی احتمال منفی شدنت براثر آندومتریوز رو میگیره)این آمپول بهت داده.

امیدوارم توضیحات من باعث بشه استریت کم شه

خداروشکرعزیزم ان شاء الله اینبار دردونه هات ۹ماه مهمون خودت و ۱۲۰سال مهمون خونت هستن

اگه تا یکشنبه پری نشدم دوباره آز میدم ولی خیلی بعید میدونم اخه دکتر میگفت تو سونو هم نمیشه دقیقا ساک ...

عزیزم ان شاء الله هرچی به صلاحته همون بشه🤲🤲