2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
سلام خانوما من از روز دوم پریودم دارم آمپول گونال اف و hmg میزنم و روز ۷ فولیم ۵ بود که دکتر گف امپو ...

میتونن ترشحات تخمک‌گذاری باشن..... 

مثل سفیده تخم مرغه؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا نخواد.....  فقط داره سیقلت میده که الماس وجودت بدرخشه.....  انشالله به زودی ای ...

راستی به من گفتن ال دی بخورم وقتی ۴ یا ۵ تا مونده بود تموم شه برم سونو، به نظرتون‌میخواندچیکار کنن؟ یه روش دیگه است؟

اناجون شما ويزان رو قبل از اخرين پانكچرتون خوردين؟ يعني بعد از لاپاراسكوپي تون؟

نه عزیزم من بعد زایمانم داشتم... 

من بعد پانکچر چون سریع میخواستم بردار بشم و ذخیرمم کم بود نداشتم.... 

بعد زایمان برا جلوگیری از برگشت آندومتریوز داشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میتونن ترشحات تخمک‌گذاری باشن.....  مثل سفیده تخم مرغه؟؟؟؟

انا جون جواب سو نو من نگاه میکنی تا جواب و بگیرم دکترم رفته بود می‌مونه تا سه شنبه

مایع آزاد نیست یعتی هنوز تخمک آزاد نشده؟

چه عالی متأسفانه من بیمه تکمیلی ندارم..شماتهرانین؟

بله عزیزم. کلا مراکز دولتی قیمتاش خیلی کمه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزيزم شما ميكرولين زدي چند روز بعدش پريود شدي؟

عزيزم من ميكرولين رو واسه فيبروم زدم ٢٢ إبان زدم 

اما چون كيست گرفتع بودم قرص دو فاستون داد و من برا روحيه گيري رفتم شمال اومدم ٥اذر قرص رو خوردم ٨ اذر پريود شدم و وقتي رفتم سونو شدم ب حدي رحمم بخاطر اين امپول خشك شده بود ك

برامن واسه خاطر فيبروم داد برا شمارو نميدونم ب چ دليل داده ولي اصل كار اين امپول قطع كردن مويرگ هاي خوني و فيبروم در رحم 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
نه عزیزم من بعد زایمانم داشتم...  من بعد پانکچر چون سریع میخواستم بردار بشم و ذخیرمم کم بود ند ...

اناجون يه چيزي بهم بگو،بيا دعوام كن اگه جا داره😯

كشتم خودمو ميخوام يه دِكا بزنم كه يه ماه پريود نشم دارم از ترس سكته ميكنم انگار دارن ميبرنم چه بلايي سرم بيارن،، عجب مرضي گرفتم، 

...
عزيزم من ميكرولين رو واسه فيبروم زدم ٢٢ إبان زدم  اما چون كيست گرفتع بودم قرص دو فاستون داد و ...

برا منم داده كه هرچي اندومتريوز هس خشك بشه تا بتونم اي وي اف رو شروع كنم،،، يعني يه دونه زدي بعدي كه پريود شدي رفتي واس انتقال؟

...
برا منم داده كه هرچي اندومتريوز هس خشك بشه تا بتونم اي وي اف رو شروع كنم،،، يعني يه دونه زدي بعدي كه ...

اره عزيزم ميتونسم زودترم برم ولي رفتم شمال ك روحيه بگيرم بعد همشممممممم ب خودم ميگفتم اين دفعه مثبتي كاراتو بكن ديگه تا ٩ ماه تعطيله همه چي

اره عزيزم ميتونسم زودترم برم ولي رفتم شمال ك روحيه بگيرم بعد همشممممممم ب خودم ميگفتم اين دفعه مثبتي ...

٢٢ آبان زدي بايد پريود ميشدي بعد ميرفتي انتقال، نه؟ يعني ٢٢ آذر بايد پريود ميشدي،، ميگن امپول يكماهه ست

...
يعني نگفت خطرناكه كه اينقد خشك شده رحم يا نه؟؟

بخدا قسم تنها باري كه تو زندگيم هيچ استرسي نداشتم اون چند روز قبل انتقال تا زمان مثبت شدنم بود همش ميگفتم مثبته گرفته تمومه 

دقيقا ي ماه قبل انتقال زدم گفت خيلي خوبه ك انقد خشك شدي 

عزیزم من انتقال آخرم قبل انتقال شدیدا التهاب داشتم....  ببخشیدا کلا دهانه واژن و اطرافش قرمز و ...

ممنونم انا جونم اره تقریبا همچین‌ چیزی تو ذهنم بود درباره ی شما ولی دقیق نمیدونستم واسه همین پرسیدم.پس اصلا مشکلی نداره برای انتقال.ویتلمین دی هم یکی فردا میخورم و برای بعدیها از دکتر زنانم میپرسم حتما.ممنونم ازت عزیزم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم