2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست

سلام انا جون خسته نباشید من امروز دکتر رفتم برام ارمایش سل فری و الفا پروتئین نوشت گفت هفته ۱۹ ازمایش  غربالگری و انومالی  رو نوشت میخواستم بدونم این همه ازمایش لازمه؟ ازمایش غربالگری اولم هم خوب بود دکتر میگفت معمولا اکثر کسایی که     ای وی اف  یا میکرو کرده باشن انجام میدم می خواستم بدونم شما هم انجام دادین  ممنون میشم توضیح بدین.و اینکه گفت نی نی احتمالا پسره تا چقد می تونه تو سونو واژینال و تو هفته ۱۵ درست باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما دیگه نرفتی تو سیکل؟

به امید خدا از ۲۵ بهمن مجدد میرم

ولی بعید میدونم انتقال بدم فقط قرار شد رو پانکچر و فریز تمرکز کنیم.

اما میخوام به دکترم بگم اسفند که دیگه نمیرسم پانکچر کنم عمل لاپراسکوپی رو انجام بده چون وقت خوبیِ دوره نقاهتم رو میگذرونم و فروردین اگر جنین فریز داشتم که انشالله دارم انتقال بدم بلکه هم گرفت مجبور نشم چندین بار پانکچر بشم.

حالا باید ببینم دکترم چی صلاح میدونه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستان یه سوال دارم لطفاهرکی می‌دونه جواب بده. من چندروزه روزی۲،۳قاشق سمنو میخورم بنظرتون ضرر نداره ...

عزیزم روزه شک دار نگیر

بعید میدونم مشکلی داشته باشه

اما از دکتر مشورت بگیری بهتره

بتام افت کرده ۱۰۱۲ شده. تموم شد

چرااینجوری شدآخه😥لعنت ب این شانس،نمیدونم چراجدیدااینقدبتای بچه هاافت میکنه،افسون جونم بتاش افت کرد،خیلی ناراحت شدم،ازته قلبم،نمیدونم واقعاچی بهت بگم خواهر،خداب دلت صبربده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها رفتم سونو 😭😭😭دکتر گفت یه نقطه خیلی کوچیک تو حفره رحم هست که نمیتونیم حتی مطمئن بگیم ساک حا ...

خود خوری نکن هنوز که مطمئن نیستن

الان باید چیکار کنی 

صبر کنی ؟

سونو شاید زود بوده

بلاخره همه جنین ها مثل هم که نیستن شاید دیرتر معلوم بشه

خدا خودش نگهدارش باشه🙏

چرااینجوری شدآخه😥لعنت ب این شانس،نمیدونم چراجدیدااینقدبتای بچه هاافت میکنه،افسون جونم بتاش افت کرد، ...

خداکنه دوقلوبوده باشن یکیش رشدش متوقف شده باشه ک بتاپایین اومده،اخه خیلیم ک پایین نیومده،ب دکترزنگ زدی آزی جون؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم روزه شک دار نگیر بعید میدونم مشکلی داشته باشه اما از دکتر مشورت بگیری بهتره

آره باید همین کارو بکنم،البته اگه به دکترم دسترسی پیداکنم،ممنون که جوابمو دادی عزیزم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....