2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام به همگی..من عضو جدید هستم یکه بار ivf منجر به سقط و دو بار انتقال ناموفق داشتم واسه بار چهارم م ...

ان شاالله حتما این بار مثبت میشی وصحیح وسلامت هم میادبغلتون.وزیرسایه مامان باباش 120سال عمرمیکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سهیلاجان بله خودمم😊

آینوش 

از دیدن این عکس کاربریت{همون گربه ببر پلنگه}دلم شادمیشه .نمیدونم بخاطر رنگشه یا  بخاطرلبخند رولبشه یا برق برق تنشه.  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزيزم ظاهرا اين آزمايش سل فري رو تازگيها دكترها براي همه كساني كه بارداري خاص دارن يا سنشون بالاي ٣٠ ...

دکتر خودش میگفت برا اکثر کسایی که ای وی اف کردن مینویسن  دگه هرچی مگن باید بساز شون برقصیم وبازم هزینه ها فدای سر نینی هامون راستی تا الن ۲ کیلو وزن اضافه کردم زیاد نیست بنظرتون دکتر که چیزی نگفت

منم آرزوم شده دکترا من از نو باید شروع کنم جنین ندارم.اماتوپیچ تاریخ گیرکردم......پری نمی شم .هرترف ...

ممنونم عزیزم😘

منم امیدوارم از ته قلبم این سری چندبسته جنین تپل و عالی داشته باشی و انتقالت هم با موفقیت انجام بشه و جشن مامان شدن اینجا برات بگیرم عزیزم.😃😃😃

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
آینوش  از دیدن این عکس کاربریت{همون گربه ببر پلنگه}دلم شادمیشه .نمیدونم بخاطر رنگشه یا  ب ...

عزیییییییییییییییییییزم😚😚😚😚😚

منم دلم شاد میشه اینجا می بینمت😄😄😄

همه رفتن فقط من و تو موندیم😁😁😁😁

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
عزیییییییییییییییییییزم😚😚😚😚😚 منم دلم شاد میشه اینجا می بینمت😄😄😄  همه رفتن فقط من و تو ...

آره آینوش

همه اومدن و رفتن.........و ما اومدنها و رفتن ها ر دیدیم ولی خداداند ماکی خواهیم رفت

سلام

خانومای باردار شما استراحتتون تو ماه های اول بارداری چقدر بود؟

اصلا از خونه بیرون نرفتین:؟

همیشه درازکش بودید؟

کار خونه انجام میدادید؟

فعالیت بیرون و کلاس،چطور؟؟

میشه لطفا تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید

چون انقدر اطرافیان میگن بارداری تو با بارداری معمولی فرق میکنه و فقط باید دراز بکشی و نهایت تو خونه راه بری ک کلافم کردن

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
عزيزم ظاهرا اين آزمايش سل فري رو تازگيها دكترها براي همه كساني كه بارداري خاص دارن يا سنشون بالاي ٣٠ ...

ببخشید یادم رفت بابت تبریکت تشکر کنم ایشالله این  نی نی تو هم سالم کسلامت بیاد بغلت 

سلام ب دوستان عزیز

من هفته گذشته پریود شدم یکشنبه هم ک روز 7 بود و پاک شدم ولی سه شنبه یه رگه خونی دیدم دوباره چیزی نبود دوباره امروز عصر یه رگه خونی دیدم

الانم سمت راستم تیر ریز میکشه

به نظرتون از چیه؟

ممنونم عزيزم همچنان آسپرينتو ادامه دادى؟من رگه هاى خونى اصلا برام مهم نبود اما راستش امروز ديدم دست ...

من چون پروژسترون دارم آسپرین هم باید مصرف کنم

البته یک روز در میون آسپرین دارم

خدایا شکرت
سلام عزیزم.  شما با ivf باردار شدید؟میشه بپرسم مشکلتون چی بوده؟

بله گلم خودم مشکلی نداشتم همسرم از لحاظ تعداد و حرکت اسپرم مشکل داشت البته پنج سال پیش که ازمایش داد تعدادش صفر بود پیش دکتر غدد دو سال امپول استفاده کرد تا کمی بالا رفت و تونستیم میکرو کنیم

بله گلم خودم مشکلی نداشتم همسرم از لحاظ تعداد و حرکت اسپرم مشکل داشت البته پنج سال پیش که ازمایش داد ...

بسلامتی..بارداریت مبارک عزیزم..امیدوارم دوران باراداری خوبی داشته باشی. .واسه ما هم دعا کن