2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046605 بازدید | 684532 پست
کسی مورد مشابه من دیده یا شنیده؟لقاح رو میدونم دقیقا ۱۹ دی بوده

عزیزم لقاح ۱۹ دی نبوده ،نزدیکی شمااون تاریخ بوده ممکنه پروسه لقاح ولانه گزینی ۲،۳روز بعدش اتفاق افتاده باشه،یعنی شماالان حوالی۳هفته وچند روز هستید،خب معلومه برای دیدن ساک زوده

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هاناجان ،اتفاقا منم تقریبا یک هفتس همینطوری شدم،ازهمون اولشم خون خشک شده توی بینیم بود،خیلی اذی ...

منم دقيقا از هفته ٨ آسپرين رو شروع كردم ٢ ماه و دو هفته است منم مثل خودت بودم اما امروز كاملا برام فرق داشت چون اصلا اينجورى نبودم و فقط آسپرين الان مصرف مى كنم با ويتامينها حدسم به آسپرين بود خداروشكر دوستان دلمو آروم كردن و مرسى از همگيتون🙏🏼🌸😘😘

سلام عزیزم مبارک باشه مامان شدنت عزیزم.🌹  طریقه مصرف سرم تون چطوری بود؟ آخه منم کاندید سرم هس ...

سلام آینوش

شماهمون آینوش خودمونی؟  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها رفتم سونو 😭😭😭دکتر گفت یه نقطه خیلی کوچیک تو حفره رحم هست که نمیتونیم حتی مطمئن بگیم ساک حا ...

نگران نباش آزى جون انشالله خدا معجزه اى رو كه تو دلت گذاشته به بهترين شكل ازش محافظت مى كنه

غصه نخور استرس نداشته باش خودتو جنينتو بسپار به خدا🙏🏼🌸

اره گفت ۸ جوابشو میده

بتات ک عالی بودعزیزم،ایشالاالانم بالارفته باشه نگران نباش استرس سمه برات،خداپشتوپناه توونی نیت باشه آزی جانم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بقول این دوستمون فک کن ماکه انتقال میدیم ۱۴روزبعدازمایش داریم بافرض جنین سه روزه باشه دوهفته هم اونجوری داریم بااین۱۴روزمیشه۳۱روزتازه میگن دوهفته بعدازمایش بیاین واسه سونوی ساک،شماکه الان زیر۳۰روزه نی نیت،ایشالاخیرپیش روت باشه عزیزم

خدا کنه اینطوری که شما دوستای مهربونم میگید باشه دارم از استرس میمیرم. چقدر این روزها خوشحال بودم

استرس سمه برات عزیزم ب فکرنی نیت باش،الان فک کنم بری جوابت اماده باشه آزی جون چیزی تا۸نمونده

تو ترافیک خواهر. نصف جون شدم خودم زنگ هم زدم هرچی التماس کردم عددشو بهم نگفت

ای خدااااا،ایشالاکه بالارفته بتات تپل مپل باشه خیالت راحت شه،ای خدااا