2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازی جون این احتمال وجودنداره دوقلوبوده باشه یکی ازبین رفته باشه؟؟؟اخه من معمولادیدم افت میکنه عددبتانصف میشه واسه تویه کوچولوپایین اومده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستان من حدود چند هفته است كه بينيم بينهايت خشك مى شه جورى كه موقع خواب بايد از دهان نفس بكشم ...

سلام برای منم یه مدت این جوری بود الان گهگداری هست ولی دلیلشو نمیدونم چیه اوایل بینیم خشک بود ولی الان خوب منم قبل اسپرین میخوردم

رفتم دکتر الان گفت کیفیت جنین خوب نبوده همین

خيلى ناراحتم نمى دونم حكمت خدا چيه

ناچار و مجبوريم باهاش بابت اتفاقهايى كه تو زندگى هممون كم و بيش پيش مى ياد كنار بيايم 

يه مدت بابت يه جريانى كه واقعا سختترين مرحله زندگيم بود به همه چى شك كردم اصلا نمى تونستم درك كنم چرا اين اتفاق افتاده

منِ معتقد شده بودم يه آدم ديگه

اما يه روز يكى بهم يه چيزى گفت كه خيلى روم تاثير گذاشت

گفت با كى لج كردى با خودت؟؟؟؟

گفت كه چى؟؟؟مى خواى بدتر اين اتفاق برات پيش بياد ناشكرى نكن و ازش بخواه كه قلبتو پر از آرامش كنه اگه ناتوانى بابت اتفاقى كه برات پيش اومده و نمى تونى كارى كنى فقط ازش بخواه كه بهت صبر و آرامش اين درد و بده

راست مى گفت خيلى طول كشيد اما سعى كردم رو خودم كار كنم سعى كردم شرايط خيلى سخت زندگيمو با دعا ببرم جلو سعى كردم بشم همون هاناى قبلى با اعتقادات قبلى اما با يه ديد ديگه

ديدم اين بود خدايا از اين به بعد همه چى رو مى سپارم به خودت حال كه به اين باور رسيدم نمى تونم در مقابل خواسته هات بجنگم كنار مى ايستم و دعا مى كنم،راهمو ادامه مى دم نه چيزى رو به زور ازت مى خوام نه اجبار هر چى صلاحمه برام پيش بيار 

ديگه راضيم به راضى تو

همه اين حرفام اينه آزى عزيزم 

كه منم مثل بقيه ها دردت رو درك مى كنم اما ناچاريم به پذيرش خيلى چيزا 

از خدا برات آرامش مى خوام و مى دونم اين آخر راه نيست و با سعى و تلاشت حتما جواب قلب شكستتو مى گيرى🙏🏼🌸💕

اره هانا جون دقیقا همینه  بازم ادامه میدم. دیروز یه شلوار بارداری خریدم الان تاش کردم تمیز و مرتب گذاشتم تو کمد میخوام خیلی زود ازش استفاده کنم. من از درگاه خدا ناامید نمیشم 

نه عزیزم اصلا ساک رشد نکرده بود. 

نمیدونم چی بگم آزی جانم،ایشالابهترینهاپیش روت باشه،ماکه ازدرک حمکتهای خداعاجزیم،امیدوارم هرچه زودتردلت شادشه ودوباره مامان شی،به این فک کن شایدجنین یه مشکلی یانقصی داشته اگه بدنیامیومدومشکلداربوداونودیگه نمیشه تحمل کردبعدآدم پیش خودش میگه کاش ازاول منفی میشد،میدونم الانم خیلی سخته بالاخره ادم دل میبنده حرف میزنه بانی نیش،امیدوارم دلت زودب آرامش برسه عزیزم

دیگه کاری که شده و تموم  باید قوی باشم و غصه نخورم باید از اول شروع کنم. اشکامو پاک کردم میخوام ...

عزیزم یکم گریه کن بذادلت سبک شه،غصه روتودلت جم نکن ولی سعی کن زودخودتوجموجورکنی،برین بیرون باشوهرت،یه بستنی بخورین،دنیاک ب اخرنرسیده،منم۶بارتاحالاانتقال ناموفق داشتم،چ میشه کرد،کفش اهنین بایدپوشیدتواینراه،حالاخداروشکریه نی نی داری به امیدخدابعدعیدانتقال بده ایشالاکه خبرای خوش برات توراه باشه