2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684545 پست
عزیزم هموگلوبین و هماتوکریتت که بالا نیست.....  فقط ای اس آرت بالاست؟؟؟؟؟؟  احتمالا به خ ...

بله اناجون

دکتر روماتولوژگفت ازمایشت عالیه !!!

غلظت خون بالاست چون تو بارداری طبیعیه که بالا بره!

گفتم شاید نیاز باشه دو بار انوکسان بزنم در روز 

بچه ها كمك لعنت ب اينترنت هر روز يه كوفتي از توش ياد ميگيرم ميوفته تو مغزم 😭😭😭 امروز ياد گرفت ...

یعنی اگه دم دست من بودی از چندین جا چنان نیشگونی ازت میگرفتم که هر وقت بیکار شدی عوض گشت و گذار تو اینترنت بشینی رد کبودی ها رو بمالونی که دردش کم بشه😏

منم چندین بار پیش اومده که روزای آخر سیکل نزدیکی داشتم بعد که بلند شدم خونریزیم شروع شده

نزدیکی در زمان قاعدگی احتمال عفونت رو بالا میبره برای همین میگن ممنوع

حالا به احادیث کار ندارم من فقط دلیل علمیش رو‌گفتم

آنتی بادی علیه اسپرم دیگه نشنیده بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ، آنا جون من خيلي به ياد ليلا جون هستم شما ازش خبر نداري ؟

عزیزم منم همیشه به یادشم ولی کلا ارتباطی باهاش دیگه ندارم چون یادمه کلا اکانتشو غیرفعال کرد فکر کنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرجان تهوعت بهتر شده؟ من گاهی شب خیلی حالم بده گاهی صبح، مدام تهوع دارم، الان 9هفته ام، خدا کنه لااق ...

یاس جون من از اولم زیاد تهوع نداشتم.. جدیدا دستشویی ک میرم هر ساعتی حالم بد میشه و موقع مسواک زدن.. بقول تو روز و شبم نداره این اوق زدن هست..

ولی جوری ک بخوام قرص بخورم نیست.دکتر نسخه هم کرد برام ولی استفاده نکردم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جان من تازه به جمع تون پیوستم لطف میکنید بهم معرفی شون کنید  چن تا سوال دارم ازشون

عزیزم این دورو یادم میاد..... 

@هاناا    

@elhamiiiiiiiii    

البته اگه درست نوشته باشم اسماشونو..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد جالب اینجاست ک خوده دکتر هم از همون سرویس استفاده میکنه آنا جون نمیشه تحمل کنم تا برگردم خونه ۳ ...

منم گاها مجبور میشدم ولی اواخر نمیتونستم ریسک کنم چون میشستم بلند شدنم دیگه با خدا بود..... 

یه بار یادمه سر دخترم بیرون بودیم مجبور شدم توالت ایرانی استفاده کنم هر کاری میکردم نمیتونستم بلند شم..... 

خلاصه با گریه بلند شدم تا یه مدت لگنم وحشتناک درد میکرد..... 

من آخه مشکل زانو هم دارم همینطوریشم نمیتونم از ایرانی استفاده کنم چه برسه تو بارداري.... 

عزيزم واقعا ميفهمم چي ميگي چون خودم با تمام وجود اين روزها رو حس كردم ولي ديشب موقع خواب داشتم با خو ...

دقیقااااا منم امروز به همین چیزا فک میکردم‌😍

به دونفره بودن ها،واقعا هردوران شیرینی خودش رو داره که وقتی ازش میگذریم انگار بیشتر درکش میکنیم و دلمون تنگ میشه.

همین امروز فک میکردم شبا شام رو روی میز خوشگل موشگل میچیدم،فیلم میدیدیم،پیاده روی،خونه رو تمیز میکردم.... 🍀🍀🍀🍀🍀

الانم شیرینی خودش رو داره..باهمه استراحتا و لکه بینی ها 😁

خصلت آدمی همیشه همینجوره،توهرشرایطی میگم کاش فلان جور بودم بعد ک بهش میرسیم میگم یادش بخیر قبلا فلان بودم😂😂😆 والا من که میگم خدارو هم کلافه کردیم با این کارامون...🙈🙈🙈🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه منظورم این بود ک با این سن کمش چه خوب بلده تورکی حرف بزنه😊

خوب عزیزم عوضش فارسی هنوز یاد نگرفته..... 

تازه داره یاد میگیره..... 

چرا من هیچ غری نمیزنم به مطب😃😂 ما هر موقع میریم کلی خوراکی میبریم انگار پیک نیک میریم..دستمالم من ...

آره عزیزم دیگه پیک نیک تموم شد..... 

مجبوری اول وقت بری دیگه..... 

آنا جون پس فک کنم باید از ۵ و شیش صب بزنیم بیرون که نوبتای اول باشیم. من یه سرچی کردم تو مپ آدرسشو ...

عزیزم ما 6 اونجا بودیم معمولا نفر اول بودیم..... 

یعنی برگه رو خودمون میزدیم یه جورایی..... 

آره خودشه حسین ص د ر ی..... 

اول سونو باید بری..... 

من معمولا سونو رو ناشتا میرفتم که احیانا اگه نیازی نبود چیزی بخورم از هونجام میرفتم برا آز..... 

آز غربال ناشتایی نمیخواد ولی چون معمولا آیتم دیگه هم دکتر مینویسه ناشتایی میخواد...... 

بچه ها كمك لعنت ب اينترنت هر روز يه كوفتي از توش ياد ميگيرم ميوفته تو مغزم 😭😭😭 امروز ياد گرفت ...

عزیزم این چرت و پرتها چیه میخونی؟؟؟؟؟ 

ببین عزیزم من نمیگم ن ز د ی ک ی حین پریود خوبه یا بده اما من شخصا کسیو میشناسم ببخشیدا یه روز وقفه نمینداخت و حالیشم نبود زنش پریود یا نه حالش خوبه یا بد و..... کلیم بچه داشت پشت سر هم تازه فکر کنم دو سه تایی این وسط مسطا زنش سقطم کرده بود..... 

عزیزم تیکرت مبارکه.....  انشالله نه ماه دیگه شمارش معکوس تیکرت تموم میشه و میزنه تبریککککککک.. ...

فدات آناجون،ان شاء الله به دعای خیر شما دوستای گلم حتما همین طورمیشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....