2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزيزم اول بايد سونوي nt رو انجام بدي و بعد آزمايش غربالگري ، ناشتايي هم نميخواد .

مامان سبحان اين برا شما اتفاق نيوفتاده؟؟؟ عجب فكر كوفتي بود امروز ياد گرفتم،،،

...
بچه ها كمك لعنت ب اينترنت هر روز يه كوفتي از توش ياد ميگيرم ميوفته تو مغزم 😭😭😭 امروز ياد گرفت ...

عزيز دلم ول كن تو رو خدا اين حرفها رو ، براي من بيش از ١٠ بار اين اتفاق افتاده ، ميبيني كه عقيم هم نشدم . 😂😂😂 من هم به خدا هر روز با خودم ميگم كم برم توي اينترنت ولي نميشه ، بيا از امروز اراده كنيم كمتر نت گردي كنيم تا اين حرفهاي بيخود رو نخونيم . 🤗🤗🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها كمك لعنت ب اينترنت هر روز يه كوفتي از توش ياد ميگيرم ميوفته تو مغزم 😭😭😭 امروز ياد گرفت ...

محیا جون🍀

پیشنهاد من به تو به عنوان یه دوست اینه که، واقعا چند وقتی از این پروسه جدا شو... بنظرم به هیچ عنوان روحیه ات مناسب نیست.. و فقط الکی هزینه میکنی و جنین هات هدر میره.

آخه خواهر من الان برای یه سرماخوردگی الکی تو اینترنت سرچ کنی آخرش میرسه به اینکه واااای سرطان فلان بهمان داری😑😑😑😑

تو که میدونی حساسی و این چیزا فکرت رو بهم میریزه چرا میری سرچ میکنی؟؟؟؟😑😑😑😑😑

ما به اندازه کافی تو این راه ضربه روحی میخوریم چرا برای خودمون دردناک ترش کنیم؟؟

عزیزم مگه تو به خدا ایمان نداری،به لطف و رحمتش،به خواستش،به اینکه اگه اون نخواد با بهترین جنین مادر نمیشی و اگر بخواد با هزاران مشکل مادر....

عزیزم سعی کن رابطه ات را با خدا عمیق تر کنی صددرصد آرامش پیدا میکنی☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
محیا جون🍀 پیشنهاد من به تو به عنوان یه دوست اینه که، واقعا چند وقتی از این پروسه جدا شو... بنظرم ب ...

مرجان عزيز مُدلت رو خيلي دوس دارم كاش دوست صميمي من بودي و همو ميشناختيم مطمئنم همنشيني با يكي مثل تو برا آرامشم خيلي موثر ميبود،،، نميدوني كه چه قدر قوي و دل گنده بودم، باورت نميشه چه جوري،، ولي الان انگاري خودمو باختم، متاسفانه به خاطر شرايط سني نميشه از اين پروسه فاصله گرفت وگرنه حتما اينكارا ميكردم ولي الان بايد فقط ادامه بدم به كمك خدا،، حالا البته قراره ميكرولين بزنم تا بعد از عيد برا پانكچر مجدد اماده شم،، اخه فاصله گرفتن از اين پروسه فايده نداره چون در اصل مغز بايد اروم باشه وگرنه ظاهراً فاصله دادن چ فايده اي داره،،، حالا فردا ببينم دكتر پادمهر ميگه يه انتقال قبل عيد داشته باشم يا نه همون امپول دكا رو شروع شه،، التماس دعا😘

...
عزيز دلم ول كن تو رو خدا اين حرفها رو ، براي من بيش از ١٠ بار اين اتفاق افتاده ، ميبيني كه عقيم هم ن ...

دوست گلم خدا نينيا تو واست حفظ كنه خيلي ممنونم كه پاسخ دادين، اره والا اينترنت زهرمار كرده روزگارمونو ولي خب هزار الحمدالله كه مثل شماها دوستايي هست توش كه راهنمايي كنن تو اين روزي سخت،، خييلي ممنونم كه تجربه تو گفتي، يعني بعد از اقدام بدون جلوگيري خيلي ببخشيد متوجه شدي مايع مني كه برميگرده مقداريش ترشحات خوني هم داره؟؟ خيلي ببخشيد البته راحت ميپرسم🙈

...
بهار جون من هم پارسال تا اواسط بارداريم يك دكتر ميرفتم هنينجا كرج كه اون هم فوق تخصص آي وي اف بود و ...

دقیقا درست میگی محیط مطب تمیزیش خیلی تاثیر داره 

۳ ساعت تو مطب میشینیم خب بالاخره تشنمون میشه دیگه ،ی آب نیست اونجا😏 باید ب منشی بگیم از یخچال برامون بیاره اونم انقد سرش شلوغه آدم روش نمیشه بگه آب بیار ..من ک آب با خودم میبردم 

میگم کاش در قبال این همه پولی ک از بیمار میگیرن امکانات مطب هم برای بیمار فراهم میکردن...ی وقتایی میگم اشکال نداره مطبش این شکلیه، منو مامان کرد 🤗😂

مرجان عزيز مُدلت رو خيلي دوس دارم كاش دوست صميمي من بودي و همو ميشناختيم مطمئنم همنشيني با يكي مثل ت ...

عزيزم واقعا ميفهمم چي ميگي چون خودم با تمام وجود اين روزها رو حس كردم ولي ديشب موقع خواب داشتم با خودم فكر ميكردم الان روزهاي خيلي شيريني رو دارم طي ميكنم كه ان شا الله قسمت همه دوستان گلم بشه ولي داشتم فكر ميكردم كه اون ٦ سالي كه دوتايي با همسرم هم بودم خيلي خوب بود و خيلي شيرين كه الان بعضي وقتها دلم براي اون روزها تنگ ميشه ، شيريني اون روزها نوعش با الان فرق ميكرد و هر دوره براي خودش شيريني خاصي داره ، الان بعضي وقتها به همسرم ميگم خدا دوستمون داشته كه بهمون فرصت داده كه ٦ سال با هم باشيم تا همديگر رو بهتر بشناسيم و الان اين قدر همديگر رو دوست داشته باشيم . 

ميدونم شرايطت سخته ولي سعي كن اين روزها رو براي خودت شيرين كني و ازش لذت ببري ، ان شا الله نوع شيريني زندگي شما هم با ورود به يك دوره جديد فرق ميكنه ولي اين رو بدونكه هر دوره شيريني خاص خودش رو داره .

خیلی خوبه دیگه... بما که خیلی خوش میگذره😍😁 ان شاءالله که هیچکسی پاش به مطب دکترا باز نشه.. ولی حا ...

اون اوایل ک میرفتیم مطب همسرم پایین تو ماشین مینشست درس میخوند ولی الان ک میرم دکتر منو میرسونه میره ب کاراش میرسه بعد میاد دنبالم😁

دوست گلم خدا نينيا تو واست حفظ كنه خيلي ممنونم كه پاسخ دادين، اره والا اينترنت زهرمار كرده روزگارمون ...

مامان سبحان خيلي از محبتت ممنونم🌹 من هم الان هفت ساله ازدواج كردم البته دو سالشو نشون بوديم، انشالله به زودي مدل شيريني ما هم عوض شه ديگه خيلي سخته

...
آنا جون پس فک کنم باید از ۵ و شیش صب بزنیم بیرون که نوبتای اول باشیم. من یه سرچی کردم تو مپ آدرسشو ...

مرجان تهوعت بهتر شده؟ من گاهی شب خیلی حالم بده گاهی صبح، مدام تهوع دارم، الان 9هفته ام، خدا کنه لااقل تا 12 هفته باشه😢وزنم کم شده

مرجان تهوعت بهتر شده؟ من گاهی شب خیلی حالم بده گاهی صبح، مدام تهوع دارم، الان 9هفته ام، خدا کنه لااق ...

ياس بانوجون اون ماجرايي كه صفحه قبل نوشتم برا شمام اتفاق افتاده؟؟

...
ياس بانوجون اون ماجرايي كه صفحه قبل نوشتم برا شمام اتفاق افتاده؟؟

اره عزیزم، یکی دوبار اتفاق افتاده، ولی چیزی ام نشد، فکر تو درگیرش نکن، منم یه چیزایی تو نت میخونم داغون میشم، یه مدت مامانم دل درد داشت، خون تو ادرارش بود، من همش نت بودم، همشم نوشته بود دور از جونش سرطان و این چیزا، انقدر خودمو اذیت کردم، انقدر گریه کردم😧😧 تا فهمیدیم سنگ مثانه بوده و رفع شد😊