2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم، یکی دوبار اتفاق افتاده، ولی چیزی ام نشد، فکر تو درگیرش نکن، منم یه چیزایی تو نت میخونم دا ...

اي بابا، خيليي كار اشتباهيه نت گردي، صد بار اينو متوجه شدم ولي لابد اعتياده كه ولمون نميكنه، بايد بريم كمپ ترك نت گردي😕 ياس جون ببين حالا كه نيني داري ديگه ولش كن اينترنتو😘 ميگم من پانكچرم ميوفته تعطيلات عيد😐 مجبورم يه سيكل هم الكي صبر كنم😶 چي ميشه برام دعا كنين اگر به صلاحمه يه انتقال با نينياي سابق داشته باشم و خدا مرحلتي در حق بنده ي گنهكارش بكنه از سر لطف و بزرگي و بخشش و ديگه اون پانكچره لازم نشه اصلا🍀🌺🌹💞💕

...
ممنونم آنا جون قیمت پانکچر و انتقال  آبان میدونی  چقد میشه؟

عزیزم هزینه جدید رو نمیدونم فکر کنم حدودای 4 باید باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها همگی خوبید امیدوارم خیلیا مامان شده باشن😍 بچه ها من پنجشنبه سه هفته پیش یونو دادم فول ...

خوب کم کم دو هفته از بعد اون تازه میری تو فاز تاخیر..... 

یعنی یه هفته دیگه باید منتظر بمونی..... 

انشالله خوش خبری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون گفته بودى يادآورى كنم ببخش مزاحمت مى شم اگه هر وقت فرصت داشتى لطفا اسم و آدرس اون دكترى ...

عزیزم برات پیغام گذاشتم هر کاری کردم نتونستم وارد تل گرام بشم اونجا برام پیغام گذاشته بود..... 

به محض اینکه تونستم تل رو باز کنم حتما نگاه میکنم با برا دوستم پیغام میفرستم..... 

عکس ازمایشم انا جون 

عزیزم هموگلوبین و هماتوکریتت که بالا نیست..... 

فقط ای اس آرت بالاست؟؟؟؟؟؟ 

احتمالا به خاطر بارداری نرماله عزیزم..... 

بازم ببین نظر دکترت چیه..... 

سلام انا جون و مامان های حال و ایند

من قبل از بارداری ۱۰ کیلو اضافه وزن داشتم والانم که چون بیشتر بخور و بخوابم میترسم از وزنم

نمیدونم چیکار کنم چه باید رژیم خاصی داشته باشم؟

میترسم اگه وزنم بیشتر بالا بره خدایی نکرده دیابت بارداری و فشار خون بیاد سراغم