2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
آره عزیزم خودشه.....  آره فقط نازدارزا ویزیت میکنه......  عزیزم ما نازا نیستیم نازدارن و ...

انا جون اون برات میکرو انجام داد . الان دوقلو بارداری ؟ 

یا نینیها بدنیا اومدن .

من خیلی میترسم اگه منم عین الی منفی شم چی . بخدا خیلی خسته شدم از نود و چهار درگیرم .همش شنیدم هیچی نیس . هیچی نیس .

اخرشم هیچ به هیچ 😭

راستی چرا من پریود نمیشم بعد قرص .اگه نشم چهارشنبه نرم برا سونو و دارو های جدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون اون برات میکرو انجام داد . الان دوقلو بارداری ؟  یا نینیها بدنیا اومدن . من خیلی میتر ...

عزیزم من 94 با سومین میکرو با خانوم دکتر باردار شدم.... 

دخترمو خدا با میکرو بهمون هدیه داد.... 

سرگرم شیطنتاش بودیم دیدیم یه مهمون قاچاقی داریم..... 

خدا یه اشانتیون بهمون داد و این اشانتیون مامانی گل پسرم بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کسایی که هپارین یا داروهای مشابه اون رو مجبورین تزریق کنین  دکترتون گفته از  هفته چند بار ...

عزیزم بستگی به شدت مشکل داره..... 

معمولا از روز انتقال شروع میشه اما بعضیا بودن با شروع ال دی یا هر داروی هورمونی دیگه براشون شروع کردن..... 

یا بعضیا بعد + شدن شروع کردن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ساراخوبي؟  انتقالت كي هست؟

قربونت محیا جان...تو خوبی گلم؟

کیست داشتم این ماه.دارم ال دی میخورم.انتقالم میفته اخرای اسفند .حالا میترسم عیدو همین طور مهمون داشته باشم.نتونم استراحت کنم.مجبورم بزارم بمونه واسه بعد عید.دیگه قسمت نبود نودوهفت باردار بشم.ان شاء الله ۹۸ سال خوبی باشه واسه همه مون...نودوهشت قلمبه باشیم همه مون 😍😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الهی آمین عزیزم خدا خودش به داد هممون برسه 🤲🍀

الهام جان ان شاالله بزودی جواب صبرتو میگیری فقط تا میتونی شاد باش و مطمئن باش که بزودی مادر میشی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دیروز بود کی بود یکی از دوستان التماس دعا داشت.....  به دخترم گفتم عزیزم از خدا بخواه به خاله ...

عزیزممم خدا حفظش کنه فرشته تو 😍😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزممم خدا حفظش کنه فرشته تو 😍😍😍😍

به همچنین عزیزم..... 

سلام عزیزم از صبح صدبار اومدم سرزدم جواب مثبتتو ببینم...خیلی ناراحت شدم 😢😢😢  ان شاء الله ا ...

ممنونم دوست گلم بخاطر محبتت 🌹 با قلبم پراز درد میخوام هیچ هیچ بنده ای تو این راه نباشه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منفی شذ عزیزم !

الهام جون عزيزم من الان اومدم فقط جواب آزمايش شما رو ببينم ، ميدونم خيلي سخته عزيزم خيلي زياد ، ان شا الله به حق خانم فاطمه زهرا خيلي زود جواب اين سختيهات رو ببيني و مادر بشي .