2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
آنا جون سونو دکتر طرازی سه بعدیه

نه عزیزم دو بعدیه اگه اشتباه نکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منفی شذ عزیزم !

وای نگوووووووو..... 

عزیزم نمیدونم چی بگم..... 

امیدوارم به زودی دلت آروم بگیره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای نگوووووووو.....  عزیزم نمیدونم چی بگم.....  امیدوارم به زودی دلت آروم بگیره.....&nbs ...

عزیزم موقع شیردادن به فرشته ی نازت برای ماهم دعاکن 😔

به راحتی تسلیم نمیشیم ولی خوب خیلی سخته 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم ببخش گلی اشتباه تایپی داشتم..... 

فدات عزیز دل

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
گلم منفی شد !!!

سلام عزیزم

از صبح صدبار اومدم سرزدم جواب مثبتتو ببینم...خیلی ناراحت شدم 😢😢😢 

ان شاء الله این ماه طبیعی باردار میشی گلم...قوی باش ...تو به زودی مادر میشی ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم موقع شیردادن به فرشته ی نازت برای ماهم دعاکن 😔 به راحتی تسلیم نمیشیم ولی خوب خیلی سخته  

الهام خيلي متاسفم خيلي ناراحت شدم هركي مثبت ميشه طوري خوشحال ميشم كه انگار خودم مثبت شدم و با هر منفي هم همونطور ناراحت ميشم، ميدونم خيلي سخته ولي فوقش يكي دو روز ناراحت شدي ديگه از روز سوم دست بزار رو زانوت يا علي بگو و به پيشششش،، به خاطر نفس هاي همسر عزيزت خدا رو شكر كن و  سعي كن يه جوري روزتو شروع كني كه انگار ن انگار اين روزا بوده، فقططط به پيش رو نگاه كن تو ننه ي آينده هستي، به زودي، خيلي زود،،، خدا صدامونو ميشنوه،، خدايا يك نگاه از تو فقط كافيه كه ما رو نجات بدي،، الهام گل فقط پيش به جلو،، انتقال بعديت كي هست ننه خانوم؟

...
عزیزم موقع شیردادن به فرشته ی نازت برای ماهم دعاکن 😔 به راحتی تسلیم نمیشیم ولی خوب خیلی سخته 

معلومه که سخته..... 

عزیزم به روی چشمم..... 

به هر دوشون میگم دعا کنن.... 

22315955 شنبه 1شنبه 3 شنبه ساعت 3-4 به بعد هستن.... 

دکتر طرازیه این 

همونکه مطبش سرهمایی هستش واقعا وحشتناکه اون ساختمون با راهروهای  بی برق و بی درو پیکر 😂 ی بار چهارسال پیش رفتم چون خونمون اونجا بود گفت نازایی داری گفتم نه میخوام باردار شم قبول نکردن . اما الان تقریبا چهار سال و نیم گذشت و هیچ خبری نشد 😢.ای کاش،میگفتم اره و منشیش برام وقت میذاشت 

دیروز بود کی بود یکی از دوستان التماس دعا داشت..... 

به دخترم گفتم عزیزم از خدا بخواه به خاله نی تی بده..... 

با مزه سرشو بلند کرد بالا و نگاه کرد گفت:

«آلله قالایا نی نی مئر» 

دکتر طرازیه این  همونکه مطبش سرهمایی هستش واقعا وحشتناکه اون ساختمون با راهروهای  بی برق ...

آره عزیزم خودشه..... 

آره فقط نازدارزا ویزیت میکنه...... 

عزیزم ما نازا نیستیم نازدارن وروجکاتون همین..... 

میریم که یاد بگیریم نازشونو بکشیم..... 

جالبه من همیشه ویزیتام شبا بود ولی تا یکیشو ندیدم....