2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
عزیزم والا همونطور که گفتم من شخصا مطب رو ترجیح میدم اما به روحیات تون بستگی داره..... 

شماره مطبشون رو میدونین؟

روال کارشون و هزینه ها و بیشتر رفت و امدش چه طوریه مثل مراکز هی واسه مشاوره فلان و فلان باید بریم؟ یا نه راه میان با مایی که از شهرستان میریم پیششون؟ سونوها تو مطب خودشون؟ فقط برا خودش و قبول داره یا میتونیم بعضی هاشون رو تو شهر خودمون انجام بدیم؟

ببخشید عزیزم طولانی شد

شما میرین مطبش؟ روال کار تو مطبش میگین و هزینه هاشون؟

روال کارش که خودش ویزیت میکنه..... 

همه چیو ثبت میکنه..... 

سونو نیاز باشه تو مطب انجام میده.... 

کلا سعی کن هر سوالی تو ذهنته ازش بپرسی معمولا با حوصله جواب میده و خوب وقت میذاره..... 

ویزیتاش نیمه اول امسال 70 بود فکر کنم سونو هم 120.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماره مطبشون رو میدونین؟ روال کارشون و هزینه ها و بیشتر رفت و امدش چه طوریه مثل مراکز هی واسه مشاور ...

عزیزم این شماره مطبشه:

22315955

والا معمولا خیلی موارد رو خودش بررسی میکنه اما اگه خیلی مورد تخصصی باشه ارجاع میده به همکار..... 

ایمنی انعقادیارو که خودش تفسیر میکنه.... 

غدد رو اگه شرایط خاص باشه به فوق تخصص ارجاع میده..... 

اینا تجربیات من بودن حالا موارد دیگه رو نمیدونم چون برام پیش نیومده.... 

مطبش سونو داره و فقط غربال هارو می‌فرسته بیرون البته خوب بعضا بخوایی هم میتونی بیرون سونو بری اما سونوهای سیکل تحریک تخمدان رو فکر نکنم بیرون رو قبول کنه بازم چون تجربه نکردم نمیتونم قطعی بگم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هزینه تخمک کشی و انتقال بود؟

عزیزم هزینه جدید رو نمیدونم ولی پانکچر و انتقال بیمارهای مطبش رو بیمارستان آبان انجام میده...... 

ویزیت نیمه اول سال 70 بود فکر کنم.... 

سونو هم 120.....

شماره تلفن مطبشون رو هم بی زحمت میگین یه زنگ بزنم؟

22315955

شنبه

1شنبه

3 شنبه

ساعت 3-4 به بعد هستن.... 

عزیزم این شماره مطبشه: 22315955 والا معمولا خیلی موارد رو خودش بررسی میکنه اما اگه خیلی مورد تخصصی ...

مرسی عزیزم اتفاقا کم کاری دارم که تو شهر خودمون زیر نظر فوق تخصص هستم

مرسی عزیزم اتفاقا کم کاری دارم که تو شهر خودمون زیر نظر فوق تخصص هستم

پس زیر نظر فوق تخصصی.... 

منم اوایل بارداریم یهویی تی ای هاشم بالا رفت ارجاع داد به شه راد.... 

پس زیر نظر فوق تخصصی....  منم اوایل بارداریم یهویی تی ای هاشم بالا رفت ارجاع داد به شه راد.... ...

اره فقط یه سوال من 13روز لووکسین میخورم بعد چند وقت پایین میاد دکترم گفته به ماه بخورم بعد ازمایش بدم

اره فقط یه سوال من 13روز لووکسین میخورم بعد چند وقت پایین میاد دکترم گفته به ماه بخورم بعد ازمایش بد ...

عزیزم معمولا یه ماه بعد چک میکنن..... 

مگر موارد خاص که زودتر چک کردن نیاز باشه..... 

خواهش میکنم🍃 منم دیگه کم کم میرم همون بیرون میزنم لااقل چهارتا آدم میبینیم😁😁 نمیشه که همش کسی پ ...

غربالگری  سه ماه اول جنسیت صددرد نمیگه مگه اینکه سونو سه بعدی باشه.تو سونویی که ۱۲ هفته دادم  گفتن زود

ولی غربالگری دوم دقیق تر میگه که فک کن از ۱۸ تا ۲۲ هفته باشه ولی از ۱۶ هفته هم میشه واسه جنسیت رفت 

الهی امین

الهام جون جواب رو گرفتی؟ راستی دوست دیگمون که امروز آز داشت رو لطفا اگر درست اسمشو میدونید صدا ک ...

منفی شذ عزیزم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸