2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046748 بازدید | 684544 پست
سوال منم هست انا جون ابن سینا پرونده هم دارم

عزیزم والا همونطور که گفتم من شخصا مطب رو ترجیح میدم اما به روحیات تون بستگی داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجونم منظورتون آزمایش ایمنی و انعقادی هست؟؟؟؟

بله هم اونا هم اگه فریز ندارین تستهای کاریوتایپ و دی اف آی.... 

هیسترو.... 

بررسی آندومتریوز.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگه به منظرتون با اشرف معینی ادامه بدم یا دکترم رو عوض کنم؟ تو رو خدا راهنماییم کنید شوهر ...

عزیزم اولا به این خرافات فکر نکنین..... 

جادو چیه؟؟؟

عزیزم ببین به همسرت بگو خوب این به چیز طبیعیه بکی کلیه ش درد میکنه میره درمان میکنه مامان مشکلو داریم و درمانش میکنیم..... 

مگه کسیکه کلی‌ درد میکنه میگه جادو شدیم؟؟؟؟ 

نگرانم نباشین به زودی طعم شیرین مامان بابا شدنو میچشین.... 

والا در مورد دکتر نظر خاصی ندارم چون شناختی ازش ندا م ولی از دوستان بودن که زیر نظرش جواب گرفتن..... 

به نظرم دکترا تقریبا تو یه عیارن لااقل دکترایی که تا حدی تو یه درجه هستن..... 

مهم اینه که کتر بررسیکنه و مشکل رو پیدا کنه..... 

دوستان آزمایش تیرویید و پرولاکتین و ویتامین دی باید قبل انتقال انجام بشه؟ دکترم گفت نمیخواد من ۶ ماه ...

ایناییمه وفتی روز خاصی نمیخواد فقط پرولاکتین شرایط خاصشو باید رعایت کنی..... 

تو چه مرحله ای هستی عزیزم..... 

ببخش که حافظم یاری نمیکنه..... 

دقیقا منم همینطور اصلا وقتی میخوابم ب پهلو انگار اون قسمت پهلو و کلیه کش میاد

بهم نخندینا..... 

ولی منم فکر کنم اینطوری بودم ولی دیگه حافظه مافظه تعطیل شده..... 

ممنون از دلگرمیت ایشالله خدا فرشته های نازتو برات حفظ کنه .اولی رو رفتم ولی دومی  رو نه. چهارشن ...

خواهش میکنم🍃

منم دیگه کم کم میرم همون بیرون میزنم لااقل چهارتا آدم میبینیم😁😁

نمیشه که همش کسی پیشمون باشه و استراحت مطلق..

توکل بر خدا🍃 خودش نگهدار نی نی ها باشه ان شاءالله..

منظورت چیه اولی رو دادم دومی رو نه؟

همین غربالگری مگه سونو و آز نیست؟

خیلیا تو همین سونو انگار فهمیدن..

ان شاءالله صحیح و سلامت بیان🍃☘🍀❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دقیقا منم همینطور اصلا وقتی میخوابم ب پهلو انگار اون قسمت پهلو و کلیه کش میاد

بهار جونم ان شاءالله که این چندوقت باقی مونده ام بخوشی و سلامتی طی شه برات❤😊

شما که آخر راهین من هنو دوماهم رون درد گرفتم😁🙂

هرروز کشفی جدید و دردی جدید😂

خدا از این دردهای حاملگی نصیب همه دوستان گل بکنه🍃🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بهم نخندینا.....  ولی منم فکر کنم اینطوری بودم ولی دیگه حافظه مافظه تعطیل شده.....

آنا جون از من دست کش میاد ،پا کش میاد ، جای آمپولا کش میاد😁😂😊 استخونای لگنم به حرف در اومدن میگن بسه این پهلو اون پهلو شدی😂😁 نرم شدیم ما..

خلاصه کل چهارستون بدن کش میاد 😂😂😂😂😂

روزا هم که بدجور کششششششششش میان😁

عزيزم من هفته ١٦ توي مطب دكتر كه سونو كرد بهم گفت و توي سونوي آنومالي ١٨ هفته هم بهم گفت ولي اين سري ...

من چقد خوشحال بودم تو غربالگری اول میفهمم😁😁

شوهرم خودشو آماده کرده 🙈🙈🙂

عزیزم من امروز زنگ زدم ابن سینا شوهرم سه ماه مکمل گرفت گفتن اگه مورفو به 4نرسه میکرو نمی کنیم و دکتر ...

عزیزم یعنی چی 4 بشه؟؟؟؟

خوب 4 بشه طبیعی شانست میره بالا..... 

عزیزم برا همسر من صفر بود ولی با کمی خنکی و مکمل به یک رسید و میکرو کردیم..... 

احتمالا یا همسرت اشتباه متوجه شده یا اشتباه بهش انتقال دادن..... 

عزیزم اگه کلا بخوایی بری مطب بله قبول میکنه اما نصف مطب نصف مرکز قبول نمیکنه فکر کنم.... 

بهار جونم ان شاءالله که این چندوقت باقی مونده ام بخوشی و سلامتی طی شه برات❤😊 شما که آخر راهین من ه ...

فدات شم انشالله ک ب خیر میگذره

پس ببین من راست میگم ک شما تازه اولشی😂😂

همه اینا درسته سخته و ی وقتایی اشک آدمو در میاره😏 ولی در کل شیرینه

انشالله ک خدا نینی خوشگل بزاره تو دل دوستان منتظر و همه بیان از کش اومدن اجزای بدنشون بگن🤗😂