2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
😂😂😂😂😂کلا کش تو کشه واسه تو ک اولشه تازه 😂😂😂

والا بخدا بهار جون... کش مکشه😁😁😂😂😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جون از من دست کش میاد ،پا کش میاد ، جای آمپولا کش میاد😁😂😊 استخونای لگنم به حرف در اومدن میگن ...

کش تو کش شد که..... 

والا من اصلا دیگه حافظم تعطیله..... 

هیچ چیزو با جزئیاتش دیگه به خاطر نمیارم..... 

باید برگردم این 7000 صفحه رو بخونم ببینم چه اتفاقایی برام افتاده..... 

خخخخخخ.... 

یا از دوستان بپرسم شرح حالمو..... 

خخخخخخخخخ..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چقد خوشحال بودم تو غربالگری اول میفهمم😁😁 شوهرم خودشو آماده کرده 🙈🙈🙂

معمولا غربال اول میگن ولی 100 نمیگن اما برا من که درست گفته بودن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی قربون نینی هامون برم ...بزار خوش باشن 😂😍 خدارو صد هزار مرتبه شکر ،چقدر منتظر این لحظات بودیم

آره بابا.. بزا حال کنن😁

منم ک الان پای راستم چندروزه درد میکنه دیگه طبیعی شده برام.. انگار از اول همینجور بوده.. دست میخوره بهش درد میگیره.😁😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره بابا.. بزا حال کنن😁 منم ک الان پای راستم چندروزه درد میکنه دیگه طبیعی شده برام.. انگار از اول ...

عزیزم یه پیغام برات فرستادم.... 

معمولا غربال اول میگن ولی 100 نمیگن اما برا من که درست گفته بودن..... 

آها...

خانوم دکتر واسه غربالگری آز رو ک میگه نیلو.. سونو رو کجا؟

عزیزم یه پیغام برات فرستادم.... 

عزیزم جواب دادم🍃🍃

الهام جون جواب رو گرفتی؟

راستی دوست دیگمون که امروز آز داشت رو لطفا اگر درست اسمشو میدونید صدا کنید....

مسی تو چکار کردی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

وای آنا جون کجاییییییییییییییی

من همسرم مورفوش از 3 به 1 رسیده نمیدونم بخاطر چیه ؟

پودری که دکتر پویان داده که مثلا بهتر شه 

یا گرمیهایی که میخوره .

لطفا بیا با حرفت استرس گرفتم واقعا مورفو پایین خنکی باید بخوره

@تورک_آنا