2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046790 بازدید | 684548 پست
درسته ولی آمپولم بزنم یک هفته شاید بیشتر فکر کنم طول بکشه چه گیری کردم خسته شدم 

عزیزم مطمئن باشتا اراده خدا نباشه دیر و زود معنی نداره..... 

پس به خودت استرس نده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مطمئن باشتا اراده خدا نباشه دیر و زود معنی نداره.....  پس به خودت استرس نده....

من استرسی بودم قبلا الان دیگه بیشتر شده واقعا خدا با این وضعیت خودش آرومم کنه خودش بهم رحم کنه🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=81397485]دکترت کیه؟ قبل انتقال ویتامین دی سه رو چک کن، ویتامین دی به لانه گزینی کمک میکنه، یک هفته قبل انتقال ...[/QU

پیش دکتر عارفی میرم. اینبار ویتامین دی سه رو هم چک کرد و یه دونه تزریق کردم. امید به خدا

سلام به همگی  بهار جان دکتر چه نوع زایمانی رو.میخواد برات انجام بده ؟ بیحسی یا بیهوشی ؟ ممنو ...

سلام عزیزم 

سزارین با بیهوشی...ولی استرس اینو دارم ک نکنه بیهوشم نکنن 

جاریم سر زایمانش بیهوشی میخواسته انقدر هم تو اتاق عمل گریه کرده آخر هم بیحسی از کمر شد 

آنا جان من دیشب از درد پهلوی راستم تا صبح گریه میکردم قدم از قدم نمیتونستم بردارم خیلی درد میکرد و تیر میکشید دقیقا هم کلیه م بود ،ولی سوزش ادرار ندارم و موقعی ک قرص کلسیم خوردم اینطوری شدم 

حالا میخوام دیگه کلسیم نخورم خودم فکر میکنم رسوب کرده تو کلیه م ب نظرت فکرم درسته؟

و اینکه هر وقت کلسیم میخورم اسید معده م بد جوری میزنه بالا، میتونه ربط داشته باشه؟

آنا جان من دیشب از درد پهلوی راستم تا صبح گریه میکردم قدم از قدم نمیتونستم بردارم خیلی درد میکرد و ت ...

عزیزم اب ومایعات زیادبایدبخودیاباکلسیم،میخوری؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم اب ومایعات زیادبایدبخودیاباکلسیم،میخوری؟

آب ک زیاد میخورم 

ولی الان تقریبا ۹ ماهه هر روز دارم کلسیم میخورم قرصش هم بزرگه، من فکر میکنم دیگه بس باشه ، کلسیم زیادی هم خوب نیست خیلی روی کلیه اثر میزاره

آب ک زیاد میخورم  ولی الان تقریبا ۹ ماهه هر روز دارم کلسیم میخورم قرصش هم بزرگه، من فکر میکنم ...

نمیشه ازمایش خون بدین معلوم شه عددش؟زیادیم رسوب میکنه توکلیه خدای نکرده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
همه نه ولی برای من چون قبلا چک شده تو بیمارستان مورد نداشتم عزیزدلم اخه من فقط سه تا شیشه البموین گر ...

منم هایپر شدم آمبولین و آنوکسا زدم تا 14روز،آ اس آ و استرادیول هم داده، بنظرت بعد انتقال آنوکسا هم ممکنه بدن چون قبلش مصرف کرده بودم؟ 

سلام عزیزم  سزارین با بیهوشی...ولی استرس اینو دارم ک نکنه بیهوشم نکنن  جاریم سر زایمانش ...

عزیزم ان شالله زایمانت به بهترین نحو پیش بره ...سعی کن استرس رو از خودت دور کنی 

درمورد کلسیم شنیدم برا اونایی که مشکل یا سنگ کلیه دارن خوب. نیس وگرنه مکمل خوبیه ودکتر گفت کلیه رو اذیت نمیکنه 

نمیشه ازمایش خون بدین معلوم شه عددش؟زیادیم رسوب میکنه توکلیه خدای نکرده

عدد چی؟

این دو هفته باقیمانده انشالله ک ب خیر بگذره😔 من میگم اون ۸ ماه ی طرف این یک ماه آخر یک طرف

وقت دکتر دارم این هفته برم ببینم چی میگه و نظرش چیه