2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نفس د كه زياد پايين نيس خيلي هم خوبه بابا اتفاقا بهتر كه ١٨ بوده تونستي يه قرص قبل انتقال بندازي كه ...

ممنون عزیزم اره دیگه خیالم راحت شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم فاکتورهای ایمنی رحم و گوارش فکر کنم متفاوتن..... 

عه واقعا اناجون؟من فک.میکردم یکی باشن خب ANAوiggو ی سری دیگه فاکتورهای اینمدلی دادم ک دکتر گفت بدونم مشکل ایمنی نداری ک بدنت جنین رو پس نزنه..ک همش هم نرمال بودخداروشکر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه لامصب یکی دو تا نیست که... کلا تو ایران اینجوریه خودت باید کارها و تحقیقات و داروها و همه و همه ...

ای بابا اینا دیگه کی بودن اخه 24ریال  منکه فک کنم دنبالش نرم.اینقد دردسر هم داره مگه چقد میخوان بهم پس بدن ..فقط میگی 60درصد هزینه بیمارستان رو پس میدن ک من ب حد کافی تو بیمارستان تخفیف خوردم  دیگه واس 500تمن هم ارزش نداره برم دنبال بیمه

شمارم به اسم کوچیک صدا میزنه؟؟؟؟  من حس میکردم سالهاست باهم دوستیم.....  همچین احساس امن ...

آره آنا جون من همش نگران از دست دادن تخمدانام بودم قبل عمل تو سالن انتظار اومد بهم گفت زینب جان نگران نباش هر چی که برای بارداری نیاز داشته باشی برات نگه میدارم بعدشم اجازه گرفت خودش منو برد تو اتاق عمل😍😍

خدا جونم شکرت...
دوستان گلم دلم خیلی پره ..کمکم کنید.... من سال 81عروسی کردم سال 83رفتم دکتر مشخص شد که شوهرم صفر هس ...

سلام عزيزم 

چند بار جنين اهدايي گذاشتي و نگرفته ؟ خب جنين اهدايي هم مثل جنين عادي خودمون تو هر بار ivf نهايت 35 شانس گرفتن داره. اقلا سه بار بايد تكرار كنيد.

البته من خودم به شخصه معتقدم وقتي يك زوج با مشكل ناباروري مواجه ميشند قطعا اشكال از هردو طرفه وگرنه اگه يكي از طرفين خيلي قوي بود ضعف اون يكي رو پوشش ميداد و بالاخره بعد از چند ماه يا چند سال اقلا يك مورد بارداري طبيعي اتفاق ميفتاد. من خودم ميدونم كه عليرغم خوب وبدن فاكتورهاي هورمونيم سنم مانع بارداريم ميشه و همسرمم مورفولوژيش و حركت اسپرمهاش ضعيفه قطعا اگه تو هيمن وضعيت فعلي من سن پايينتري داشتم يا همسرم اسپرمش قويتر بود بارداري طبيعي اتفاق ميفتاد. زن و شوهر اصلا و ابدا نبايد در اين مورد كه مقصر كيه صحبت كنند و نگذارند در اين مورد روشون بهم باز بشه. مقصر نداريم خواست خدا فعلا بر اين قرار گرفته كه بما فرزندي نده ما فقط ميتونيم تلاش كنيم و از درگاهش بخايم كه بهمون نظر كنه  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
الحمدلله كه بهتري،، انشالله به سلامتي 🍀🍀🌹 بقيه كجاها بود كه كشف شد؟ سونوي سعادت رفته بوي كه تخمد ...

نه من همون تو ابن سینا پیش دکتر اصفهانیان سونو شدم

پشت رحمم ی ضایعه بود روی روده هام و حالب و آپاندیسم تو عمل مشخص شد

خدا جونم شکرت...
ممنون عزیزم  به دکترم پیشنهاد بدم اگه خوبه برای ضخامت بخورم روزی یکی می خوردید؟اگه امکانش براتو ...

برا قندت هیچ کاری نکرده؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ممنون بابت همه مطالب قشنگت .بینهایت ممنون ی سوال این رژیم برا چ بازه ایه بعد انتقال ؟؟؟

عزیزم فدات..... 

ببین عزیزم در کل تغذیه قانون ثابتی نداره..... 

باید بر اساس بدنت مدیریت کنی..... 

مثلا من تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم..... 

یکی هم که طبعش خیلی گرمه شاید مجبور باشه قبل و بعد انتقال خنکی بخوره..... 

باید خودت بتونی مدیریت کنی..... 

اما خوب چیزای مضرر برا همه یه جورایی ثابته..... 

پس هر مطلبی رو که میخونی ببین باهات میخونه یا نه بعد بهش عمل کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان گلم دلم خیلی پره ..کمکم کنید.... من سال 81عروسی کردم سال 83رفتم دکتر مشخص شد که شوهرم صفر هس ...

زهرا جون یکی بزن دهن شوهرت یکی بزن دهن مادرش......

حالم بد شد بد......  .

یعنی ارزش زندگی تو و شوهرت به بچه بنده........

وای حق داری دلت گرفته باشه.......

به شوهرت بگو بچه بزرگ میشه میره پی زندگیش ایا ببینیش  ایا نبینیش.......فقط زن و شوهرن بداد هم میرسن....  ....

با این فکر و استرس تو بچه هم بخواد شرایط روحی اجازه نمیده تو رحمت لانه گزینی کنه

ببخشید خیلی ناراحت شدم دری وری گفتم😖

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشالله  ...این دفعه خیلی دلم گرف بااین همه خرج انتظار بهتری داشتم

عزیزم خدا کمکت کنه......

بسپار بخدا تو داری تلاشتو میکنی.........

اما حواست باشه درد اینو به درد از دست دادن دخترت اضافه نکن دلت اندازه داره خانم......  .الان به خودت و شوهرت برس یکم زندگیتو شاد کن با شوهرت خیلی وقت بزار خیلی  در کنار اینکارا تلاشت رو که داری میکنی انشاله نتیجه بگیری.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،