2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام خانوما من قبلا توضیح دادم که ماه سوم اقدامم هست و دوماه اول لتروزل خوردم و این ماه از روز دوم پ ...

عزیزم میدونم چقدر ناراحتی اما تعجب میکنم روز ۷ با فولیکل ۵ میخواد چیکار کنه🤔

معمولا سیکل رو کنسل میکنن نمیدونم برنامه ش چیه؟

ذخیرت پایینِ؟!

Amh ت چقدره؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خواهرم 14روز پیش یک جنین داد امروز  جواب بتاش مثبت و700بود زنگ زد دکتر برای 27وقت د ...

عزیزم مبارکه..... 

گوارای وجودش..... 

دیدی خاله خانوم شدی؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم😍😍 دکتر پادمهر ی فرشته واقعی عاشقشم😍

پس این من نیستم که بالهاشو دیدم..... 

شمام دیدین؟؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم  به دکترم پیشنهاد بدم اگه خوبه برای ضخامت بخورم روزی یکی می خوردید؟اگه امکانش براتو ...

متفورمین رو قبل پانکچر میدن قند رو تخمک تاثیر داره و البته داروی بهترش پودر  اینفولیک هست

سلام عزیزم اره خداروهزار مرتبه شکر سالمه 

خدایا شکرتتتتتتتتتت..... 

نه نداشتم،شما چی داشتی؟

ن منم نداشتم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
باور کن بعد از عملم که اومد برای ترخیصم با من روبوسی کرد بقیه مهربونیاش به کنار خدا بهش همیشه تن سال ...

شمارم به اسم کوچیک صدا میزنه؟؟؟؟ 

من حس میکردم سالهاست باهم دوستیم..... 

همچین احساس امنیتی بهم میداد.... 

آره منم زیاد توجه نمی کنم چون ممکنه بخاطر داروها هم باشه،توکل بخدا ان شاالله که هممون نتیجه بگیرم،سر ...

آره دقیقا داروهارو خوب گفتی.ان شاءالله ان شاءالله🌸🌸

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام دوستای عزیزم بازم من نا امید شدم. بتام روز دوازده۱۴۰بود  روز چهارده شد۷۰ یعن  امرو ...

عزیزم تو که این همه تلاشکردی اینم روش..... 

دو روز دیگه تکرار کن انشالله معجزه شو میبینی.... 

من نمیدونستم پایینه اخه.دکترمم گفت قرص نخور..امروز خودم ازمایش دادم.مریم جون اول خیلی ناراحت شدم بعد ...

دقیقا همینه....

خدا باید بخواد اینا بهونن.... 

من دقیقا اون زمانی که برا پسرم بارداریم شروع شده بوده و خبر نداشتم چی در انتظارمه ویتامین دیم 16 بوده..... 

من اصلا قصد بارداری نداشتم برا همین حتی یه دونه فولیک اسیدم نخوردم چه برسه ویتامین د3..... 

اما جالبه بعد بارداریم تا غربالگری خودش همینطوری بالا رفته فقط با کلسی کر.... 

بچه ها ی سوال . من که سینا فکت میزنم میتونم آزیترومایسین بخورم . سرمای بدی خوردم دکتر برام کلداکس و ...

عزیزم با دکتر زنان مشورت کن و بخور..... 

نه! فقط انتقال دادن اين آزمايشا چي هست؟ آخه من امروز انتقال دادم خونريزي هم دارم ( دكتر گفت تا يه ...

بسلامتی مبارک باشه

الان به آزمایش و ... فکر نکن.

آرامش داشته باش و خوشحالی کن که انشالله ۱۴روز دیگه خبر خوب برامون داری انشالله🌺

دقیقا همینه.... خدا باید بخواد اینا بهونن....  من دقیقا اون زمانی که برا پسرم بارداریم شروع ش ...

ترک انا من قرص لویتود میخوردم یهفته پیش خراش داشتم الان چهارعدد از قرصم مونده تموم بشه حس میکنم دارم پریود میشم چیکار کنم قرص امشبم بخورم قرص لویتود قسمت سفیدش مونده

خدا برایم کافی است