2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
پس بهتره دوباره آزمایش بدی اگه کم بود بخوری چون زیادیش هم خوب نیست  ان شاالله انتقالتون کی هست

ده روزه انتقال دادم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اونطوری بتا کم میشه؟تا حالا دیدی همچین چیزی.سه تا بودن

آره عزیزم من قبلاً یکی رو اینجوری دیدم که یکی از جنینا رشدش متوقف شده بتا پایین اومد ولی یکی از جنیناش سالم موند

ممکنه شما هم اینجوری باشی حتما تکرار کن آزمایش تو

عزیزم شماهم پی آر پی شذی قبل انتقال؟ آزمایش ایمنی و انعقادی هم دادی؟ 

نه!

فقط انتقال دادن

اين آزمايشا چي هست؟

آخه من امروز انتقال دادم خونريزي هم دارم ( دكتر گفت تا يه روز داري) كسي بوده اينجوري باشه؟

نه! فقط انتقال دادن اين آزمايشا چي هست؟ آخه من امروز انتقال دادم خونريزي هم دارم ( دكتر گفت تا يه ...

اهان ان شاء الله خیره بعضیا انجام میدن قبل انتقال یا بعد یه سقط، خونریزیت تا فردا قطع میشه پروژسترون مگه نمیگیری؟ 

عزیزم پی آر پی هم کردی قبل انتقال؟ ازمایش ایمنی وانعقاد هم دادی؟ 

ن هیچکدوم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
چرا باید؟گلصحرا جون منم نرفتم سونو. یعنی همسرم نذاشت برم گفت دلیلی نداره حالا که لکه بینی داری الکی ...

بهترين كارو ميكني ك هفته ديگه ميري برا ساك و قلب مخصوصا ك لك بيني داري من خودم از سونو سوم ك واژينال بود و واسه قلب رفتم لك اومد برا شما روند رشد بتام خوب بوده و اگه زود ميرفتي هم معلوم نميشد 

دليل اومدن پايين بتا يا خارج رحمي يا پوچ 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام خانوما من قبلا توضیح دادم که ماه سوم اقدامم هست و دوماه اول لتروزل خوردم و این ماه از روز دوم پ ...

عزيزم نظر من اينه شما يكم ب خودت فرصت بده بزا از لحاظ رواني اماده شي الانم ك نزديك عيد مسافرت برو ديدو بازديد انشالله با ي روحيه  خوب بعد عيد اقدام كن دليل أصلي تخمك هاي بد شما فقط و فقط اعصابه استراحت كن ي مدت 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️