2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره

یه نفر رفت.  اون موقع سنم کم بود میدیدم که اصلا برام مناسب نیست و در شان من نیست ولی خیلی دلم اشوب بود و گریه میکردم 

اما الان میگم خداروشکر که رفت  شوهر الانم خیلی خیلی خیلی بهتره اونه

بله....روزی هزاربار خداروشکر میکنم،دختره احمق عوضی یا داشت حسودیه زندگیمو میکرد یا داشت چشم میزد یا داشت غیبت اینو اونو پیشم میگفت....خدایا بینهایت بار شکرت که آدمای سمیو ازم دور میکنی

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بله....روزی هزاربار خداروشکر میکنم،دختره احمق عوضی یا داشت حسودیه زندگیمو میکرد یا داشت چشم میزد یا ...

شا دوست بودید؟

خب دوستتون بود دیگه خودتون خواستید دوست باشید

شا دوست بودید؟خب دوستتون بود دیگه خودتون خواستید دوست باشید

فامیلیم باهم،فک کن زنگ میزد میگفت سلام چیزی نخریدی واسه خودتو خونت؟😳فک کن نمیگفت سلام خوبی میگفت سلام چی خریدی؟وای یادش میوفتم تپش قلب میگیرم،بخدا آدمای اشتباه که از زندگیه آدم میرن آرامش میاد بجاشون منتها ماها دیر میفهمیم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘