2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
من دهم اولین سونوم بود که ضخامتم۷بوددوروزبعد۸بود وقرارشد۱۵سیکل  پی آرپی بشم و۱۷سیکل انتقالم باش ...

دختر فروردین جان چه داروهایی برای این دوره ی انتقال خوردید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا شدنشو که هر دو میشه اما اینکه اصفهان امکانش هست یا نه نمیدونم....

قربونت برم آنا...ممنون که جواب دادی .من از وقتی منفی شدم اصلا اعصاب اینکه بیام تو سایتو ندارم....خیلی ممنون...خداروشکر میبینم که بچه ت به دنیا اومده...مبارکت باشه قدمش براتون خیر باشه...

دوستان ببخشید من پارسال برج 12اهدا جنین گرفتم .ولی متاسفانه جواب نگرفتم ..از همون یه هفته بعد از انتقال خارش گرفتم وکهیر میزنم وتا الان هنوز خوب نشدم.هرچی میرم دکتر داخلی آزمایش میگیره میگن هیچی مشخص نشده..فقط روزی یه دونه قرص هیدروکسی زین میخورم.تا نخورم خارش وکهیر به قلبم فشار میاره .مجبور میشم بخورم...کسی میتونه راهنمایی کنه...؟؟به نظر شما میتونه مال اون جنینی باشه که نمیدونم مال کی بود...برام گذاشت ...

سلام بچه ها امروز روز ١٥ انتقالم بود جواب آزمايشم منفي شد

متاسفم عزیزم..... 

نمیدونم چی بگم.... 

فقط اینو بدون منم دو بار منفی شدم..... 

ولی الان دو تا فرشته ناز دارم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مگه خودش نمیخواد درمان کنین؟؟؟؟  اگه کلا با قضیه مشکل داره خوب قانع کردنش سخته اما اگه ق ...

نه اتفاقا خودش اصرار داره ولی واقعا میبینم همراهیم نمیکنه با اینکه من واقعا خودم قلبا تمایل به این کار ندارم چون میدونم شانسم با اسپرم فریز شده زیاد نیست

انا لطفا پی ویتو ببین

چشم چند تا پستم بخونم میرم پی وی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبید من تو هفته هشت بارداری هستم بیدار شدم صبح گلاب ب روتون رفتم ک بالا بیارم نشسته ...

عزیزم چند قطره چیزی نیست طبیعیه..... 

استراحت کن..... 

من که خونریزی داشتم..... 

آخه دارو ها واقعا هزینه هاشون بالاست واقعا اگه بخواد هرماه اینجوری دارو بنویسه من نمیتونم برم کلا م ...

والا چی بگم..... 

انشالله نتیجه میگیری جبران میشه..... 

دختر فروردین جان چه داروهایی برای این دوره ی انتقال خوردید؟

عزیزم دکترزنانم برام آ اس آ واسترادیول وسلنیوم و ویتامین e نوشت،پزشک غدد هم برام روزی۲تامتفورمین نوشت.که ویتامینeوسلنیوم تاروز انتقال هست بعدقطع میشه،از۳روز پیشم پروژسترون داشتم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بله عزیزم من خودم آخرین پانکچرم فوستیمون و مریونال داشتم.....  

این نسخه رو پارسال بذام نوشته بود که بخاطر وضعیت دی ان ای اسپرم  نتونستیم انجام بدیم حالا دیروز باهاشون صحبت کردم میگن سیکل میکرو تغییر کرده باید دوباره بیای برات نسخه بدیم دیگه نمی دونم حالا چطوری میخوان سیکلمو شروع کنن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏