2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
سلام بچه ها خوبید من تو هفته هشت بارداری هستم بیدار شدم صبح گلاب ب روتون رفتم ک بالا بیارم نشسته ...

دور از جون  بمیره یعنی چی؟خدا نکنه. این حرفها نیست عزیزم احتمالایا باید شیافو موقتا اضافه کنی یا امپولشو بزنی. اصلا نگران نباش با دکترت تماس بگیر

@تورک_آنا       سلام آنا جون.... میگم من این لکه بینی رو هنوز دارم.. شدید نیست ...

عزیزم والا من که کلا شیافم واژینال بودن..... 

آنوکسانم که و ماهی قطع بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تورک_آنا       سلام آنا جون.... میگم من این لکه بینی رو هنوز دارم.. شدید نیست ...

لخته هاتم برا هماتومته..... 

برا من نزدیک دو ماه طول کشید تموم بشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لخته هاتم برا هماتومته.....  برا من نزدیک دو ماه طول کشید تموم بشن.....

والا من از خدامه زودتر دفع شه...

آنا جون از صبه رون پای راستم درد میکنه بشدت.. موندم چیکار کنم..😓 اشکمو در اورده دیگه...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم والا من که کلا شیافم واژینال بودن.....  آنوکسانم که و ماهی قطع بود....

یه ماه قطع بود انوکسان؟؟

منم از فردا همون واژینال میزارم.

شیافمم تموم کردم.. فرستادم همسرم بره بگیره..خارجیم بد گیر میاد..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان ببخشید من پارسال برج 12اهدا جنین گرفتم .ولی متاسفانه جواب نگرفتم ..از همون یه هفته بعد از انت ...

عزیزم فدات.... 

والا ممکنه به انتقالت مرتبط باشه هر چی باشه 100% جنین برا غریبه بوده..... 

به نظرم با ایمونولوژهای مراکز ناباروری یه مشورتی کن متخصص داخلی برا چی رفتی؟؟؟؟؟ 

چقدر خوب 😍😍😍😍 خیلی کار خوبی کردین این گروه باعث میشه خیلی ها روحیه بگیرن

مطمئنم یه روز میایی و از شیطنت وروجکات میگی..... 

والا من از خدامه زودتر دفع شه... آنا جون از صبه رون پای راستم درد میکنه بشدت.. موندم چیکار کنم..😓 ...

دیگه نمیشه با ناز و نوازش مامان شد که..... 

شوخی میکنم حالت بهتر بشه مامان نازنازی..... 

خوب خواسته خیالت راحت‌تر باشه اگه نتونستی تحمل کنی زودتر میتونی انجام بدی.....  میکرو بود درست ...

آره عزیزم میکرو بود،من گفتم بخاطر مصرف شیاف خارش گرفتم زنگ زدم گفتن شربت پرومتازین بخورم روزی دو قاشق بنظرتون مشکلی نداره خوردنش کسی تا حالا از این شربت مصرف کرده،راستی میشه قبل از انجام آزمایش از بی بی چک استفاده کرد از روز چند نشون میده بی بی چک

دوستان ببخشید من پارسال برج 12اهدا جنین گرفتم .ولی متاسفانه جواب نگرفتم ..از همون یه هفته بعد از انت ...

عزیزم برو طب سنتی برا این چیزا راهکارای خوبی داره،شاید نتیجه گرفتی.حتما بدنت نسبت ب جنین حساسیت نشون داده باید عاملی ک تو بدنت مونده از بین بره مثلا یه ویروسی چیزی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دیگه نمیشه با ناز و نوازش مامان شد که.....  شوخی میکنم حالت بهتر بشه مامان نازنازی.....

ان شاءالله😍

زودتر سماه ام تموم شه.فک میکنم شرایط بهتر میشه.🍃

آره عزیزم میکرو بود،من گفتم بخاطر مصرف شیاف خارش گرفتم زنگ زدم گفتن شربت پرومتازین بخورم روزی دو قاش ...

عزیزم بله من داشتم..... 

لازم نیست حتما دو قاشق رو بخوری..... 

من یه قاشق میخوردم تا چند روز دیگه نمی‌خوردم هر وقت دوباره خارش می‌گرفت بازم یه قاشق میخوردم اگه دیدی برا تو هم با یه قاشق جواب داد بیشتر نخور..... 

نگرانم نباش منم خوردم.....