2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
عزیز دلم من آزمایش ایدز و هپاتیت رو دقیقا صبح پانکچر انجام دادم.نگران نباش🍃 بقیه آزمایشام ک میگه ت ...

مامان اینده دکتر برای شما ازمایش خون ویتامین دی نوشت؟ 

اخه میگم من پارسال عدد ویتامین دی 40بوده،کاشکی دوباره چکش میکرد سه ماه قبل پانکچر که اگه کم بود بهم قرصش رو میداد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستای خوبم💞

این مدت انقدر سرم شلوغ بود که حد نداره یک هفته اس که شروع کردم نظافت و گردگیری واسه عید 😪حتما میپرسین چرا انقدر زووود؟؟؟ باید بگم اگه خدا کمکم کنه هفته دیگه انتقال دارم خواستم قبل از رفتن همه کارهامو کرده باشم که وقتی با جوجه هام برگشتم دیگه خیالم راحت باشه😊😊 یکشنبه سونو دارم دعا کنید همه چی خوب باشه و برم انتقال .... راستی واسه دوشنبه هم وقت ارایشگاه دارم موهامو رنگ کنم 😀😀😀 میخوام خوشگل موشگل برم استقبال نی نی اسکیموهام که تا الان حسابی یخ زدن😍😍😍

اووووف چقدر کار دارم تا هفته دیگه .... خیلی محتاج دعای خیرتون هستم عزیزان

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام بچه ها فردا بايد آزمايش بدم با دلهاي پاكتون برام دعا كنيد كه مثبت بشه

راستي يكي از دوستام ميگفت تا زماني كه آمپول پروژسترون ميزنيم اگه باردار هم نباشيم پريود نميشيم، به نظرتون حرفش صحت داره؟

خدايا رگ گردن رو فراموش كن... نگاه كن! من دارم ميفتم فقط بغلم كن
مامان اینده دکتر برای شما ازمایش خون ویتامین دی نوشت؟  اخه میگم من پارسال عدد ویتامین دی 40بود ...

عزیزم چون عددش نرمال بوده بررسی نکرده،خودت میگی۳ماه قبل پانکچر هم کلسیم دی خوردی خب پس چرا خودتو نگران میکنی،اون کلسیم دی روبرای همین بهت داده دیگه که اگرکم شده باشه نرمال بشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام مامانای گل  یه سوال داشتم چرا وقتی داروهای تخمک کشی و شروع کردی نباید دولا و راست شد؟ ممن ...

سلام عزیزم،بخاطراینکه اگرتخمدانها بیش از اندازه تحریک شده باشن ،خیلی بزرگ میشن واحتمال چرخش تخمدان ویابه وجوداومدن مشکلات دیگه هست،احتیاط کن که خدای نکرده مشکلی برات پیش نیاد

سلام به همه دوستای خوبم💞 این مدت انقدر سرم شلوغ بود که حد نداره یک هفته اس که شروع کردم نظافت و گر ...

آفرین به همتت منم همین تصمیمو داشتم اما فقط به نصف کارام رسیدم ولی مهم نیست آدم از خانم باردار که انتظار خونه ی برق افتاده نداره😀

خانم ها بیمارهای دکترعارفی لطفاسوالم رجواب بدین شماهم آمپول الونوا تزریق کردین؟چند گرفتین.بیمه تک ...

عزيزم پارسال من داروهام رو از داروخانه پگاه ميگرفتم كرج نميدونم اين آمپول رو داره يا نه ولي بيشتر داروهاي ناباروري رو داره اونجا ، ميدان آزادگان هست قبل از ميدان طالقاني كنار پل .

سلام بچه ها فردا بايد آزمايش بدم با دلهاي پاكتون برام دعا كنيد كه مثبت بشه راستي يكي از دوستام ...

الهی فردا باخبرخوش بارداریت خوشحالمون کنی.🙏🙏🙏

ای وای مامان سبحان ببخشید من تا پیامو دیدم جواب دادم که دوستمون استرس نداشته باشه  اسم کاربری ...

اين حرفها چيه عزيز دلم ، خيلي ممنون خانمي ديگه ني ني ام رو سپردم به خدا البته از اول هم همين كار رو كرده بودم ولي خوب وقتي استرس مياد سراغ آدم باز هم امن ترين پناه ميشه پناه خداي مهربون ، ان شا الله زود زود خدا به شما هم ني ني ناز و سالم و تپل و مپل بده . 😍😍😍

سلام به همه دوستای خوبم💞 این مدت انقدر سرم شلوغ بود که حد نداره یک هفته اس که شروع کردم نظافت و گر ...

مامان تبسم الهی سر سفره تحویل سال نود و هشت  ۴ نفر باشید

خدایا به این جمع مهربون نظری کن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آفرین به همتت منم همین تصمیمو داشتم اما فقط به نصف کارام رسیدم ولی مهم نیست آدم از خانم باردار که ان ...

مشکل من اینجاست بشدت وسواسی هستم چون میدونم اون مدت استراحت میزنه سرم که نظافت کنم😁😁 شما هم از فردا به عشق نی نی هات شروع کن😘

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مامان تبسم الهی سر سفره تحویل سال نود و هشت  ۴ نفر باشید خدایا به این جمع مهربون نظری کن

مرسی از دعای نابت ، الهی که هممون امسال دلمون به وجود بچه هامون خوش باشه عزیزم ، شاید باورت نشه ولی سه ساله من و شوهرم از صبح روز عید بغض میکردیم و اشک میریختیم حتی هروقت میرفتیم عیددیدنی خونه بابام پدرم بغلم میکرد اشکشو روی شونه هام حس میکردم چون از عشق من به بچه باخبره ، امسال با تمام وجودم تلاش کردم و درد کشیدم از خدا خواستم امسال لاقل کمی دلم خوش باشه سال تحویل ، انشاله همه کسایی که حال منو دارن امسال عیدیشونو بگیرن