2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
مشکل من اینجاست بشدت وسواسی هستم چون میدونم اون مدت استراحت میزنه سرم که نظافت کنم😁😁 شما هم از فرد ...

نمیشه عزیزم  آخه من الان تهرانم تابعد انتقال برنمی‌گردم خونه،نهایتش نزدیک عید یه کارگرمیگیرم برای خونه تکونی😉

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم بستگی به تپلیت داره اگه باروت تپله نود نه که با زاویه کمتر بزن.... 

خیلی لاغرم اخه میگم سوزن انسولین سوزنش کوتاهه ۹۰هم بزنم فرق نداره

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون و سایر دوستان

ببخشید یک سوال دارم

پریود من قبلا اینجوری بود که دو  سه روز لکه میدیدم بعد دو روز خونریزی داشتم روز سوم قطع میشد باز روز چهارم چند ساعتی خونریزی کم داشتم و بعد قطع میشد دو سه روزی لکه میدیم و پاک میشدم

بعد عمل فیبروم همچنان دو سه روز لکه که البته حجم لکه ها خیلی کم شده بعدش کلا ۱.۵ روز خونریزی و بعد دوباره دو سه روز لکه و تمام میشه

یعنی تعداد روزای خونریزیک کلا ۱.۵ روزه

من نمیدونم این طبیعیه؟؟

سونوگرافی نرگس خانم دکتر وا.سعی رفتم دوماه پیش گفت رحم و تخمدانها ظاهرشون خیلی سالمه و جای عملت هم نشون میده که به اندومتر کاری نداشتن و برش نخورده چون فیبرومم سابسروز خارج رحم بود

کسی میدونه این کم شدن خونریزی پریودی علتش چیه؟ بده یعنی؟ واسه انتقال و لانه گزینی مشکل ایجاد میکنه؟؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خانم ها بیمارهای دکترعارفی لطفاسوالم رجواب بدین شماهم آمپول الونوا تزریق کردین؟چند گرفتین.بیمه تک ...

سهیلا جون سیکلت شروع شد؟

واسه دارو زنگ بزن داروخانه شهید کاظمی،یا ۱۳ آبان یا هلال احمر

مرسی از دعای نابت ، الهی که هممون امسال دلمون به وجود بچه هامون خوش باشه عزیزم ، شاید باورت نشه ولی ...

انشالله ب حق حضرت زهرا امسال خونواده ميشين سر سفره ٧ سين

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
خانم ها بیمارهای دکترعارفی لطفاسوالم رجواب بدین شماهم آمپول الونوا تزریق کردین؟چند گرفتین.بیمه تک ...

سلام سهیلاجون من داشتم دورقبل پانکچرم باعارفی آمپول خوبیه بیمه نمیده ولی گرونه چون دکتراین ودادبرای من که کارده تا آمپول وکه بایدبزنی دورناف وهزینشم همینقدرمیشه کرد 

دوستان كسى بين شما هست كه تو تست انعقادى ليدن فاكتورش تو بازه هتروزيگوت بوده باشه و MTHFR جهش داشته باشه؟؟؟مى خوام بدونم تجويز دكترتون براتون چى بوده؟؟

دكترى كه مى رم بهم مى گه لزومى نداره ديگه آسپرين رو ادامه بدى و قطع كنى بهتره چون ليدن فاكتور مساله مهمى نيست از طرفى بخش آى وى اف كه بودم بهم گفتن از هفته ٨ باردارى شروع كن تا ٣٦ باردارى 

واقعا نمى دونم الان بايد چى كار كنم خيلى گيج شدم بهتره ادامه بدم يا نه؟؟؟ كسى از شماها تو شرايط من بوده؟؟

آنا جون و سایر دوستان ببخشید یک سوال دارم پریود من قبلا اینجوری بود که دو  سه روز لکه میدیدم ...

عزيزم من هم يك مدت مخصوصا از وقتي كه داروهاي پانكچر و بعد انتقال رو مصرف ميكردم همينطوري شده بودم ولي بعدش بعد از سزارين پريودهاي خيلي طولاني با خونريزي زياد داشتم خودت رو نگران نكن عزيزم فكر نميكنم مشكلي باشه .

دوستان كسى بين شما هست كه تو تست انعقادى ليدن فاكتورش تو بازه هتروزيگوت بوده باشه و MTHFR جهش داشته ...

عزيزم من شنيدم وقتي آسپرين شروع ميشه تا ماه ٧ بايد باشه حداقل و من خودم هم داشتم ولي البته من مشكل انعقادي نداشتم ولي به خاطر اينكه سقط داشتم احتياطا آسپرين و انوكسان داشتم .

عزيزم من شنيدم وقتي آسپرين شروع ميشه تا ماه ٧ بايد باشه حداقل و من خودم هم داشتم ولي البته من مشكل ا ...

يعنى اگه وسطش قطع بشه مشكل ايجاد مى كنه؟؟؟و اينكه هفته ٣٦ قطع بايد بشه يه دفعه قطع مى شه؟؟؟و بعد از زايمان ديگه نيازى نيست؟

اين دو جور حرف زدنشون تو دلم شك ايجاد كرده نمى دونم بهتره قطع بشه يا نه

يعنى اگه وسطش قطع بشه مشكل ايجاد مى كنه؟؟؟و اينكه هفته ٣٦ قطع بايد بشه يه دفعه قطع مى شه؟؟؟و بعد از ...

عزيزم فكر ميكنم اگر وسطش قطع بشه بايد آب و مايعات زياد بخوري كه يكدفعه خونت خدايي نكرده غليظ نشه ، ولي بعد از سزارين من كه ديگه آسپرين يا انوكسان نداشتم ، يك سري هم كه خونريزي ميكنن معمولا آسپرين رو يكدفعه براشون قطع ميكنن . البته من خودم الان اين سري كه رقيق كننده ندارم مرتب يك پارچ آب گذاشتم روي اپن و دائم آب ميخورم كه خدايي نكرده مشكلي پيش نياد .

عزيزم من هم يك مدت مخصوصا از وقتي كه داروهاي پانكچر و بعد انتقال رو مصرف ميكردم همينطوري شده بودم ول ...

مامان سبحان عزیز از بعد عمل فیبروم اینجوری شدم بعد پانکچر حس میکنم کمتر هم شده

به آصفجاه آبان ماه گفتم میگه بخاطر سنته! گفتم دکتر من کلا سه ماهه عمل کردم سه ماه سنم بالاتر رفته اینجوری شده؟

دکتر وا.سعی سونو نرگس گفت احتمال زیاد بعد عمل چون رحمت در حال ترمیم خودشه خونریزیت کمتر شده

کم خونی هم ندارم رحمم از حد نرمال کمی بزرگتره که باید باعث خونریزی بیشتر بشه!

دوستان اگه کسی دیگه هم تجربشو داره یا علتشو میدونه بگه

آنا جون و سایر دوستان ببخشید یک سوال دارم پریود من قبلا اینجوری بود که دو  سه روز لکه میدیدم ...

گلم ضخامت آندومترت خوبه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم ضخامت آندومترت خوبه ؟

دو ماه قبل نهم سیکل رفتم سونو گفتن ۵ میلیمتره که فکر میکنم کم باشه درسته؟

چندم سیکل باید سونو بدم که مشخص بشه خوبه یا نه؟؟