2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

حتی ازمایش ایدز و هپاتیت هم یادش رفت قبل پانکچر بنویسه گفت اورژانسی تو بیمارستان انجام بده، دلمو نمیتونم اروم کنم بگم حکمت خداست، اشتباهات دکترا رو نمیتونم پای خدا بزارم، و خودمو اروم کنم، دلم از این میسوزه تقریبا یک سال خورده ای طول کشید تا بتونم پانکچر کنم، کلی مراحل و لاپاراسکوپی و.... داشتم، و پلکانی به مرحله تخمک کشی رسیدم، بعد چقدر راحت هیج چیز رو چک نمیکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام اصلا نگاه نکرد، فقط ازمایشهای هورمونیم رو چک کرد با ازمایش اسپرم شوهرم، ویتامین دی و... اصلا ن ...

این از خودخواهیشون هست خدا نگذره ازشون اینهمه بیمار دارن نباید اینطور رفتار کنن ..حق بهت میدم خیلی درد داره این همه زحمت بکشیدی و روح روانت درگیر باشه اون موقعه یه زحمتم به خودشون ندن 🤬

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منم هر بار میرم دکتر فشارم ۱۰ رو ۶ هست..... نمیدونم فشار سنج ماما خرابه یا واقعا پایینه! منم در طول ...

برامنم از موقفی که باردار شدم همیشه رو ۹ یا ۱۰ دکترامیگفت پایین باشه  کم خطر ولی اگه بالا باشه خطر داره

ان شالله به حقیقت می پیونده 🙏🏻🙏🏻❤️😍

فدات عزیزم انشالله اول مامان شدن خودت..روزی ک تو ازمایش داری و خبر خوبه بهمون میدی من جوجه هامو میذارم تو دلم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اخه چرا یه دکتر باید باعث بشه که من انقدر اعصابم خورد بشه، من از راه دور پیشش میرم، تمام سختی راه و ...

عزیزم اعصابتو خرد نکن. باور کن بعد پانکچر ماما برام نوشت انوکسا روزی ۲ بار . منم بعدش حالم بد شد احساس تنگی تنفس داشتم. از بچه های اینجا پرسیدم گفتن روزی ۱ باره. جالبه رو جعبه دارو زده  بود روزی ۱ بار. یعنی خدا هوامو داشت. آزمایشاتت رو میگی پارسال چک کردی ان شالله مشکلی نیست. منم قبل انتقال میخوام دوباره چک کنم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام خانوما میشه منم راهنمایی کنین من بااین ماه میشه ماه سوم اقدامم،و دوماه اولو لتروزل خوردم بخاطر ...

انشاله نتیجه میگیری این ماه

سخته واقعا سخت....فقط میتونم از درگاه خدا آرامش بخوام برات......و اینکه یه بچه ناز و سالم همین ماه بهت بده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها میدونم سوالم تکراریه   ولی بعد انتقال تو سوپ چیا میریختین؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

خانم ها

بیمارهای دکترعارفی

لطفاسوالم رجواب بدین

شماهم آمپول الونوا تزریق کردین؟چند گرفتین.بیمه تکمیلی تاییدش میکنه؟توتهران وکرج کجاها این آمپول ر دارن؟

به منم دکتر عارفی نوشته.

این آمپول برتحریک تخمک گذاری یه؟به جز این بازم آمپول برتحریک میدن؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دوستان

لطفا جواب بدید

لکه بینی بعد از حمام خطرناکه؟

من رو صندلی نشسته بودم. ۲۰ دقیقه هم بیشتر طول نکشید😐

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
عزيزم من هم ديگه ايندفعه طبيعي باردار شدم ، اصلا ربطي نداره كلا اين آزمايشهاي غربالگري مثل يك مافيا ...

ای وای مامان سبحان ببخشید من تا پیامو دیدم جواب دادم که دوستمون استرس نداشته باشه 

اسم کاربری رو ندیدم که شما هستی 

😂😂😂😂😂😂 انشاءلله نی نی تو صحیح و سالم و به موقع بدنیا بیاری

روی ماه دختر نازتو ببوس 😘😘😘😘😘

خداجونم شکرت       
حتی ازمایش ایدز و هپاتیت هم یادش رفت قبل پانکچر بنویسه گفت اورژانسی تو بیمارستان انجام بده، دلمو نمی ...

عزیز دلم من آزمایش ایدز و هپاتیت رو دقیقا صبح پانکچر انجام دادم.نگران نباش🍃

بقیه آزمایشام ک میگه تقریبا یسال میگذشته پس چرا استرس الکی میگیری.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘